Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
допоможіть вибрати автомагнітолу
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #21
10-06-2009 17:28  

lucky.net :
StE@LtH :Воно треба. Але якщо тобі не горить то раджу передзвонити Тімуру і запитати скільки в нього буде коштувати такий перехідник.

Я неоднократно писали на форумі купляти оригінальні запчастини на офіційних СТО неварто бо занадто великі накрути.

я тут новенький, і з Тімуром ще незнайомий - буду вдячний за які небуть контакти

Дивись як я свого часу зробив. Купив перехідник не оригінальний за 35 баксів. Єдина його відмінність від оригіналу що він містить тільки рамку, панельку і кріплення для шахти а оригінальний ще містить перехідник з фольцівської фішки на єврофішку і для антени перехідник.

Посидів з тестером 10 хвилин і я свій магнітофойн підключив до фольцівсткої фішки.

Так катався десь рік. На Галанті при ТО на це закривають очі (якщо до них по людськи). Потім на форумі мені підвернувся БУ перехідних оригінальний за 70 баксів. На той момент мене ціна влаштувала і я собі його придбав і поставив.

Якщо тебе влаштує подібне втручання, то передзвони в "Мафон" (вони в нас в партнерах) і спитай чи вони таке мають.

Підключити то фішки тобі зможе любий майстер ... за незначні гроші (не більше 100 грн).

Якщо виникне нюанс с гарантією чи що, то його завжди можна буде зняти за 10 хвилин і ніхто і не помітить.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
lucky.net Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Skoda Fabia
Повідомлення: #22
11-06-2009 09:28  

ще раз дякую всім за поради
мабуть так і зроблю, адже зайвих 1000грн за незрозуміло що вони (СТО) називаютьплатою за встановлення в мене чеснокажучи нема бажання платити
yoichi Немає
айтишник
**

Приєднався: Jan 2008
Kiev
Fabia new white
Повідомлення: #23
11-06-2009 10:01  

+1 за Pioneer (плюс usb разъём рулит, никаких дисков )
перед СТО снимаю сама, это занимает 10 мин максимум. уже больше года так катаюсь, и довольна. оно действительно 1000 грн не стоит.
кстати, разговаривала на сто за установку, говорят: 1000 грн. я: за что? установка непрофессионалом занимает не более 10 минут: вставить разъём в гнездо и всю магнитолу прикрепить. он: по прайсу.
короче, обдиралово ещё то.
krot2ks Немає
Писатель

Приєднався: May 2009
Львів
Skoda Fabia New 1.4 + допи
Повідомлення: #24
11-06-2009 10:14  

Ну впринципі вони за запчастини беруть ті гроші. Вони спочатку знімабть бороду,віддають її тобі,потім ставлять нову бороду,потім полку і саму магнітолу з переходником на колонконки і антену.
Спочатку тоже хотів ставити сам,в ту морду що є ,просто постави рамочку. Потім передумав,поїхав на сервіс і поставиви нормально. Дивиться норм. А на рахунок гарантії,як мені пояснили,то вони закривають очі,поки все добре або незначні поломки. Але недай бог щось нехороше станеться ,подивишся,зразу згадають про магнітолу ....
Шукати всі повідомлення учасника
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #25
11-06-2009 10:19  

Встановлення магнітоли 1000 грн це специфіка панелей в оновлених моделях Шкоди. Думаю що коли один раз заплатите 1000грн, то потім у Вас проблем із зміною магнітоли взагалі не буде, тобто перехідник залишається, а магнітолу яку хочете таку ставите. Як Антон гововрив, можливо вживаний пошукайте.
В мене історія була по іншому. Друг мені перепродав оригінальну (з Англіїі прислану) магнітолу KENWOOD KDC W534U. З початку я сам її встановив на свій ТУР. Самому це вийшло до 10хв. Але потім мене мучало питання гарантії. Зняв, поставив заглушку як було і поїхав на Галант. Там мені це щастя коштувало 50грн, при тому що в мене все було (ні перехідника до антени, і розєму міняти не треба було). Зате запис в сервісну книжку зробили.

Щодо самої магнітоли то дуже задоволений, єдине з чим стикнувся в останні дні це неможливість підключення до цієї магнітоли телефону через блутулз. Дуже сподобався цей функціонал у друга на Хонді аккорд 1996 року випуску на магнітолиі Pioneer (не звернув уваги на модель). Коли поступає дзвінок, ти говориш в машині, і тебе співрозмовник чує, і ти все прекрасно чуєш. Мені це більше подобається ніж гарнітура у вусі. Тому, якби зараз у мене бцув вибір, - то брав би з блутузом.
yoichi Немає
айтишник
**

Приєднався: Jan 2008
Kiev
Fabia new white
Повідомлення: #26
11-06-2009 10:24  

migal :Встановлення магнітоли 1000 грн це специфіка панелей в оновлених моделях Шкоди
переходники плюс заглушка стоили мне что-то около 100-150 грн.
в моём случае -- только установка. но это всё равно не поменяло цены -- 1000 грн и хоть тресни сказали Sad
у нас сто закушались..
lucky.net Немає
Ученик
*

Skoda Fabia
Повідомлення: #27
11-06-2009 10:57  

кому цікаво - можу дати телефони сто де мені намалювали ціну в штуку грн. впринципі телефони взяв на цьому ж сайті - Сертифицированные дилеры и СТО :: ОАО "Галич-Авто" 0322 70 92 78
krot2ks Немає
Писатель

Приєднався: May 2009
Львів
Skoda Fabia New 1.4 + допи
Повідомлення: #28
11-06-2009 11:03  

Цитата:кому цікаво - можу дати телефони сто де мені намалювали ціну в штуку грн. впринципі телефони взяв на цьому ж сайті - Сертифицированные дилеры и СТО :: ОАО "Галич-Авто" 0322 70 92 78

Ну звідки така ціна впринципі відомо:
Цитата:Ну впринципі вони за запчастини беруть ті гроші. Вони спочатку знімабть бороду,віддають її тобі,потім ставлять нову бороду,потім полку і саму магнітолу з переходником на колонконки і антену.

Цитата:Встановлення магнітоли 1000 грн це специфіка панелей в оновлених моделях Шкоди. Думаю що коли один раз заплатите 1000грн, то потім у Вас проблем із зміною магнітоли взагалі не буде, тобто перехідник залишається, а магнітолу яку хочете таку ставите. Як Антон гововрив, можливо вживаний пошукайте.
lucky.net Немає
Ученик
*

Skoda Fabia
Повідомлення: #29
15-06-2009 13:17  

Привіт!

закінчив свою єпопею з автомагнітолою
на вихідних був проїздом в Тернополі - заїхав на сервіс.
робота по встановленню обійшлася в 250грн., перехідник до автомагнітоли 156, перехідник до антени 11грн.
і того :417грн і 1 год часу на встановлення.

панель вирізали з заглушки. оригінальна б вийшла близько 800грн.
ось звідки мені малювали ціну поза 1000грн.

єдине чого не сподівався - це відсутність бокових динаміків, підключені лише фронтові - кажуть що під бокові є тільки місце, а доставляти їх треба окремо (дивно що вони не входять в те що салон називає "аудіопідготовка"), але чия це недоробка - салона-продавця, виробника, чи, можливо вони є а СТО просто хоче розвести на бабло - то вже тема для окремого топіка
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #30
15-06-2009 13:49  

lucky.net :панель вирізали з заглушки. оригінальна б вийшла близько 800грн.

можеш фото викласти що там навирізали і як получилося?

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Який салон вибрати?? ganymede 24 7 587 29-06-2010 12:38
Останнє: StE@LtH

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6