Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #71
12-01-2009 22:48  

[/quote]Если на дороге стоит знак "40", значит его туда не просто так поставили ) Значит на этом участке нужно быть особенно осторожным (школа, базар и т.д.) Да, согласен, некомфортно ехать по такой дороге, но на то они и ПДД![/quote]
Або його незняли після того як пів року тому робили на цьому участку ремонт
Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #72
12-01-2009 22:52  

antik :
Igor_Lviv :Ура! Буде дозвіл на встановлення "40". Буде де встати з фарою. Будуть гроші і в мене, і в мого начальства.

Ты забыл еще один ньанс: будет знак "40" - меньше будут там гонять - меньше будет ДТП с учавствием пешеходов. И если этот поставленный знак спасет хоть одну человеческую жизнь, я уже считаю, что его там поставили оправданно!
В кого є гроші будуть там ганяти так само!!!
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #73
12-01-2009 22:55  

А хто може зказати що справді ЇЗДИТЬ ПО ПРАВИЛАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #74
13-01-2009 07:41  

От висить знак "40". Пасивна позиція, я так розумію, проїхати не порушуючи. А активна? Порушити і щось доказувати в суді? Ви фахівець з безпеки руху автотранспорту? Гадаю, ні. Тоді чому Ви вважаєте, що знак стоїть "неправильний". На мою думку, активна позиція - не порушувати самому і своїм прикладом, дружелюбною поведінкою на дорозі спонукати інших учасників руху чинити так само.

Бензин ваш - идеи наши.
uranium Немає
Писатель

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #75
13-01-2009 09:09  

Згоден з Антіком, що можливо десь знак 40 і врятує людське життя.
Але згоден і з Ігорем, що логіки встановлення тих знаків немає.
Візьмемо всім відому вул. Кн.Ольги. Питання знавцям: "Чому в одну сторону стоїть 40, а в іншу ні? Чи там тільки є ризик збити когось, коли їдеш в центр???"
Поясніть цей парадокс...
Чому на повороті з Коперніка на Стефаника висить знак виїзд на вул з одностороннім рухом, ти повертаєш собі спокійно, а назустріч тобі маршрутка валить Я удивлен

Який Дятел ті знаки ставив??
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #76
13-01-2009 09:16  

uranium :Візьмемо всім відому вул. Кн.Ольги. Питання знавцям: "Чому в одну сторону стоїть 40, а в іншу ні? Чи там тільки є ризик збити когось, коли їдеш в центр???"
Поясніть цей парадокс...
Чому на повороті з Коперніка на Стефаника висить знак виїзд на вул з одностороннім рухом, ти повертаєш собі спокійно, а назустріч тобі маршрутка валить Я удивлен

Який Дятел ті знаки ставив??

Согласен с тобой тоже! У нас много "нелогичных" знаков. Но то, что ты не согласен с ними, не освобождает тебя от соблюдения ПДД.

А на счет актив/пасив я промолчу.... Ато опять тут начнут тему про "парковку" вспоминать (к чему, правда, я не понимаю) Дятел

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
uranium Немає
Писатель

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #77
13-01-2009 09:41  

antik :Но то, что ты не согласен с ними, не освобождает тебя от соблюдения ПДД.
Теж згоден.
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #78
13-01-2009 11:02  

vladdash :На мою думку, активна позиція - не порушувати самому і своїм прикладом, дружелюбною поведінкою на дорозі спонукати інших учасників руху чинити так само.

так, в твоїх словах є зміст, риба гниє з голови. не дарма, хтось з класиків сказав (нажаль не пам"ятаю хто): "змінися сам і світ навколо тебе зміниться". так, нам всім треба змінитися. але подивися реально на наші дороги. вони не для того, щоб дотримуватися правил. вони для того, щоб їх порушувати. подивися реально і попробуй хоч раз проїхати містом, щоб ні на секунду не порушити правила. я думаю, що не вийде. місто захльобується в транспортному потоці. а реальних кроків для покращення ситуації нема. є тільки ускладнення руху необдуманими знаками, світлофорами, лежачими, стоячими, в корчах-сидячими мєнтами. Все зроблено з думкою про нас. є в нас гроші на машину, мають і бути гроші на утримування штату даі.

я кілька років прожив в Європі. там культура їзди зовсім друга. культура пішоходів зовсім друга, і тимбільше культура дорожньої поліції зовсім інакша. ну а про організацію безпеки руху і про логіку системи, я взагалі мовчу.

так, коли я вернувся до рідного Львова, то мені вже було дуже дивно, чому жінка з дитячим візочком може стояти 20 хв біля переходу і ні один, вибачте, мудак не пропустить її. при виїзді на перехрестя - шалена пробка. при зеленому з мого боку, знаючи правила, що при наявності перешкоди виїзд забороняється, стою-чекаю.. муділо на "бумері" ззаду мене починає сигналити і бухтіти. ще один такий самий лізе повз мене. а четвертий рагуль на жигуляці з наклейками "huligan" вирулює на тротуар. пробка ускладнюється ще більше. результат. стоїмо, матюкаємося, сигналимо, запізнюємося.
Питання: а де в той час наші доблесні мєнти? чому там де їх треба, щоб покерувати некерованою масою їх нема? а відповідь проста: вони під першим знаком 40 в припаркованій на обочині «копійці» сидять з фарою і зажовують вчорашній перегар сємочками, які до речі не купили а забрали в бабулі, що продає їх десь біля базарчику..
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #79
13-01-2009 11:07  

andyvit :при виїзді на перехрестя - шалена пробка. при зеленому з мого боку, знаючи правила, що при наявності перешкоди виїзд забороняється, стою-чекаю.. муділо на "бумері" ззаду мене починає сигналити і бухтіти. ще один такий самий лізе повз мене...

знакомая ситуация Недоумение

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #80
13-01-2009 11:07  

andyvit :але подивися реально на наші дороги. вони не для того, щоб дотримуватися правил. вони для того, щоб їх порушувати. подивися реально і попробуй хоч раз проїхати містом, щоб ні на секунду не порушити правила. я думаю, що не вийде. місто захльобується в транспортному потоці. а реальних кроків для покращення ситуації нема. є тільки ускладнення руху необдуманими знаками, світлофорами, лежачими, стоячими, в корчах-сидячими мєнтами. Все зроблено з думкою про нас. є в нас гроші на машину, мають і бути гроші на утримування штату даі.
...
Питання: а де в той час наші доблесні мєнти? чому там де їх треба, щоб покерувати некерованою масою їх нема? а відповідь проста: вони під першим знаком 40 в припаркованій на обочині «копійці» сидять з фарою і зажовують вчорашній перегар сємочками, які до речі не купили а забрали в бабулі, що продає їх десь біля базарчику..
Що ж, може хоч тебе хтось почує. Бо я вже разів 3-4 написав людям те саме - повний ігнор.

[Зображення: 09013048.jpg]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 075 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1