Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #31
08-01-2009 11:19  

antik :
StE@LtH :шукаю юристів які допоможуть це зробити.

Есть знакомый хороший юрист. Могу дать телефон - проконсультируешся

В личку плиз - буду благодарен. (еще если не трудно уточни у него сначала или это его профиль)

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #32
08-01-2009 11:57  

Начальнику Львівської ДАІ, ще до введення нових штрафів, в день приносили приблизно 30 тис.$. Скільки зараз - можна прикинути, думаю в кілька разів більше. Це є досить прибутковий бізнес і люди вкладують гроші в його підтримку і розвиток. Свою частку отримують і судді і преса, я вже не говорю про ВР. Я не спорю, може комусь і вдасться виграти справу в суді, тим більше коли суддя знайомий, але це поодинокі випадки. Зараз менти зупиняють тільки тих, хто власне щось порушив, але не за горами той час коли почнуть провіряти чи є йод в аптечці і т.д. Безкарність породжує вседозволеність.

Бензин ваш - идеи наши.
Шукати всі повідомлення учасника
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #33
08-01-2009 13:45  

Igor_Lviv :
antik :
Igor_Lviv :В любому випадку, слід вміти свої права відстоювати... Тим більше, якщо правий.
Менты остановили тачку за превышении скорости ) Так кто здесь прав?
Я не про цей конкретний випадок, а в загальному. Я цього року також вже влетів (Кн.Ольги, знак 40). Їхав 75. 1.01.2009. в першій половині дня. На вулиці - ні душі.
Теоретично, я не правий. А логічно - нахрена там 40? Людей вбивають? Може завтра там взагалі "20" повішати? А краще, щоб не збивали - "0". Це ж не методи організації дорожнього руху!!!

Стосовно дотримання ПДР - ти правий. Всі ми "за". Але, було б добре, щоб ті, хто мають нас вчити дотримуватись ПДР, ті хто має дбати про безпеку руху - думали власне про безпеку руху, а не про касу у власні кишені!
Городоцька, виїзд зі Львова, міст. Чому не поставити там знак "80"? Міст, людей нема, 6 поліс. Чому не взувати пішоходів, які кидаються перед чи за пішохідними світлофорами (3шт) під колеса? Особливо в темну пору доби. Хтось хоч раз бачив, щоб ДАІшники зупиняли пішоходів, які кидаються під колеса машинам?
Про знак "40" на Кн.Ольки також писати? Чи може "40" треба в полі на Зеленій, також при виїзді з міста? Чи на кільцевій дорозі "40" і "Ремонт дороги", якого давним давно нема? Чи "40" на Пасічній...

Проблема в тому, що організація дорожнього руху у нас продумана не для того, щоб ОРГАНІЗУВАТИ БЕЗПЕЧНИЙ і зручний дорожній рух, а для того, щоб всі водії були правопорушниками і у випадку потреби (нова дача начальника, народилась дитина, чергові вибори і т.п.) накосити бабла! І щоб водії ще були вдячні за це!

Цілком погоджуюся. Наші методи бородьби не для оргінізації безпеки, а для знімання каси!
І про пішоходів ти також правий.
Скажіть де логіка? Вул Хуторівка (гуртовий Шувар). Рух по 2 полоси в кожен бік. Магістраль дуже загружена. І якомусь йолупу прийшло в голову покласити по 2 лежачих мєнта на кожному напрямку з обох боків зебри.. Питання хто вирішив перекрити одну з найважливіших магістралей з Сихова? А таких крикладів можна навести ще біля 100. Звичайно, що можна порівняти затрати на лежачих мєнтів і затрати на організацію підезмного чи надземного переходу. Але вибачте, а куда йдуть наші гроші, що ми вавалюємо за техогляди, за переоформлення машини, чи за ті ж штрафи??
Коли хочи один йолуп з влади почне думати?

Аналогічний приклад. Проспект Червоної Калини. (район Аресену). В обидва боки йдуть допоміжні полоси. Чому, питаєтьяся, не віддати ці полоси для руху маршруток, і дати приватному транспорту рухатися вільно? А так, допоміжні полоси завалені лежачими мєнтами, стоїть знак 30, а раніше і взагалі стояла цегла (чи рух заборонено, точно вже не пам"ятаю). І добрий кілометр дороги просто пропадає. А ми продовжуємо матюкатися на рагулів-маршрутчиків, які можуть вилізти на дорогу без включання поворота чи повзти на мості в третьому лівому ряду зі швидкістю 40 км/год. Поставили ще 3 нових світлофори, щоб пробки були ще веселішими і зразу ж за світлофором знак 40. А за знаком мєнти з фарою. І звичайно, що людина, яка потратила 15 хв на тягучку між світлофорами і рагулями-маршрутчиками, починає тиснути на педаль, щоб надолужити.. А тут і вони з корча біля заправки фару виставляють.. От і приїхали..

Не їзда а КВН. Приколи кожен день...
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #34
08-01-2009 13:54  

StE@LtH :Мені впаяли 260 грн. Але наразі я буду оскаржувати відшкодують потрачений час на оскарження. Але зараз я шукаю юристів які допоможуть це зробити. Я не можу бути певним що це вдасться але наразі налаштований рішуче і буду пробувати.

А невийде тобі це дорожче
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #35
08-01-2009 14:03  

а це на злобу дня, про маршрутчиків
продублював в курілці, тому, якщо вважаєете, що офтоп, то заберіть.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #36
08-01-2009 16:58  

В... :
StE@LtH :Мені впаяли 260 грн. Але наразі я буду оскаржувати відшкодують потрачений час на оскарження. Але зараз я шукаю юристів які допоможуть це зробити. Я не можу бути певним що це вдасться але наразі налаштований рішуче і буду пробувати.

А невийде тобі це дорожче

Якщо програю то вийде. Але я наразі про допомогу просив. Може хтось в курсі взагалі що робити, кому і що писати ітд. До кого звернутись, може ссилки якісь хтось знає. За будь-яку допомогу буду вдячний. Невже Вам не цікаво чим це закінчиться.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #37
08-01-2009 17:05  

Щей як цікаво! От тільки не знаю чим полрадити Недоумение

Skoda Pajero Sport 3.0
vitalius Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #38
08-01-2009 19:13  

Я теж не давно з даїшниками "срався" (детальніше див. юридичну гілку в тему "як грамотно подати апеляцію") - написав скаргу на прапорщика, потім до мене дзвонив ком.взводу де той прапор служить, короче, вони мені листа відписали, мовляв все перевірили, факти правопорушення з боку мєнта не підтвердились, плати штраф - я, було хотів в прокуратуру писати, але почались клопоти з покупкою сеата, потім свята - короче я забив на то, а штраф платити не буду.... Але з нового року якщо штраф не заплатив на протязі (не пам"ятаю скільки) днів, то штраф подвоюється... Добыча мыслей короче жопа.

[Зображення: ab31474.gif]
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #39
08-01-2009 22:25  

Якшо я непомиляюсь напротязі 15 днів!!!
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #40
09-01-2009 13:16  

andyvit :...Вул Хуторівка (гуртовий Шувар). Рух по 2 полоси в кожен бік. Магістраль дуже загружена. І якомусь йолупу прийшло в голову покласити по 2 лежачих мєнта на кожному напрямку з обох боків зебри.. Питання хто вирішив перекрити одну з найважливіших магістралей з Сихова?...

Не хочеться тебе розчаровувати але тут ти не правий.
Візьми до уваги що це торгова точка і крім напруженого трафіку з машин не менш напружений трафік з людей які зїзджаються з ріних районів Львова щоб зекономити копійку.
Звичайно можна було вирішити це питання будівництвом підземного переходу чи моста, але це дорого от і вийшли з ситуації поставивши "поліцейських".

p.s.:Колись цей проміжок траси під мостом був дуже проблемним дуже часто ставались аварії і через то там поставили знак обмеження 40,
зараз чесно кажучи не в курсі є він там чи ні.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 4 986 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1