Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допоможіть знайти зловмисника...
Автор Повідомлення
TimberWolf Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2008
Львів
Octavia A5 FL 4x4
Повідомлення: #1
24-11-2008 22:33 Допоможіть знайти зловмисника...

Сьогодні десь біля 19:00 біля Арсену, що на пр. Червоної калини, невідомий вдовбав машину мого друзяки. Свідків можна сказати не було. Камера теж практично ніц не зафіксувала, тобто по записах важко щось сказати, навіть марку авто не видно. Але є припущеннє, що це авто чи то чорного чи то сірого кольору і можливо Рав 4. В нього має бути розбита задня фара, бо знайшли уламки червоної пластмасси (ліва чи права теж не можу сказати), погрув йому каркасне ребро. Народ, якщо раптом побачете авто з такими признаками, запамятайте номер і напишіть сюди. Дякую.

The power is nothing without control...
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #2
24-11-2008 22:39  

Неприятно... Буду присматриватся к "Равикам"

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #3
24-11-2008 22:45  

Як тільки щось побачу дам знати
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #4
25-11-2008 11:06 Re: Допоможіть знайти зловмисника...

TimberWolf :Сьогодні десь біля 19:00 біля Арсену, що на пр. Червоної калини, невідомий вдовбав машину мого друзяки. Свідків можна сказати не було. Камера теж практично ніц не зафіксувала, тобто по записах важко щось сказати, навіть марку авто не видно. Але є припущеннє, що це авто чи то чорного чи то сірого кольору і можливо Рав 4. В нього має бути розбита задня фара, бо знайшли уламки червоної пластмасси (ліва чи права теж не можу сказати), погрув йому каркасне ребро. Народ, якщо раптом побачете авто з такими признаками, запамятайте номер і напишіть сюди. Дякую.
Я б сказав, загалом, ситуація не є надто поганою.
Надіюсь, ДАІ викликали, в страхову подзвонили?
Якщо нема винного - втік з місця ДТП, отже не буде волокити з судами і т.п. Швидше надійде страхова виплата.
А РАВ4 ти його копію - Чері Тігго - нехай шукають ДАІшники.
Чи я десь помиляюсь?

[Зображення: 09013048.jpg]
TimberWolf Немає
Рассказчик
**

Львів
Octavia A5 FL 4x4
Повідомлення: #5
25-11-2008 11:10  

ДАІшників то викликали, але толку не багато. Тай машинка не застрахована (Пасат 92 року). Я б сказав, що це практично глухар. Як я вже писав вище, свідків нема, і на камері ніц не видно. Нас до камер не пустили, але ДАІшник ходив і казав, що реально, навіть марку машини важко розібрати, не те що вже номери...Йому навіть важко було сказати тип машини))) Висновок один-біля Арсену відстійні камери і організація охорони теж...

The power is nothing without control...
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #6
25-11-2008 11:21  

TimberWolf :Висновок один-біля Арсену відстійні камери і організація охорони теж...
А я роблю інший висновок - при нинішньому рівні водіїв і кількості машин - КАСКО - рулить!
А що до камер та рівня охорони - а нафіг то Арсену? Вони за магазином, в першу чергу дивитися мають. Щоб товар не крали, щоб кишенькові злодії не промишляли. Ну і треба пам'ятати, що стоянки біля супермаркетів (всіх!) - одне з найбільш популярних місць для крадіжок автомобілів.

[Зображення: 09013048.jpg]
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #7
25-11-2008 11:44  

TimberWolf :Тай машинка не застрахована (Пасат 92 року)..
Якщо є цивілка то реально вибити бабло з МТСБУ у разі якщо винуватця не знайдено. Як - гугл вам у допомогу Wink
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #8
25-11-2008 11:53  

От знайшов наприклад: (шукав в гуглі по "виновник скрылся мтсбу") Razz
Надо обращаться в МТСБУ.
Вот нашел в Интернете

"Бюро особого назначения

При наступлении аварии пострадавшие должны обращаться за выплатой в страховую компанию, где застрахован виновник ДТП. Если же виновник скрылся с места события, выплачивать положенные деньги будет Моторное (транспортное) страховое бюро Украины – саморегулирующая организация участников рынка автогражданки. В МТСБУ входят порядка 100 страховых компаний, получивших лицензию на продажу полисов ОСГПО. Все компании-члены вносят в МТСБУ вступительный взнос – порядка 100 тыс. евро, хотя этими деньгами участие в МТСБУ не ограничивается. Так что средства для потерпевших на дорогах у государства есть.

Организация располагается по адресу – Киев, Русановский бульвар, 8. Отметим, что по закону потерпевший обязан в кратчайшие сроки оповестить страховщика или МТСБУ об аварии, и не позднее чем в трехдневных срок подать в СК или МТСБУ письменное заявление на получение возмещения. Просрочка является причиной для отказа в выплате, причем эксперты настоятельно рекомендуют высылать заявления по почте, заказным письмом, либо по факсу – чтобы на руках у пострадавшего осталось свидетельство того, что он исполнил предписания закона и вовремя оповестил МТСБУ или СК об инциденте. Почтовый адрес МТСБУ – 02002, Киев-2, а/я 272, факс – 239-20-31, телефон – 239-20-30 или 239-20-27."

(Добавление от 9:17 - 15 Июня, 2008.)

Вот похожий случай.

http://www.dengi-ua.com/clauses/10824.html
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #9
25-11-2008 11:55  

pikach00, даже не знал о таком способе Курить

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Shaggy Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2008

VW Passat B3 Variant
Повідомлення: #10
25-11-2008 11:56  

Igor_Lviv :А я роблю інший висновок - при нинішньому рівні водіїв і кількості машин - КАСКО - рулить!
А я скажу шо до фанери той каско на стару машину, бампер коштує стільки скільки і франсшиза! Машина оцінюється на велику суму при отриманні стрховки, зате при виплаті ця сумма менша...
Але то дрібниці. Нема того. Треба шукати і не втрачати надію.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  допоможіть військовому знайти хороших спеціалістів по моторах Любчик 0 826 20-10-2023 21:23
Останнє: Любчик
  Допоможіть знайти форсунку 036906031АН Vitaliy Rom 0 3 066 08-11-2017 12:04
Останнє: Vitaliy Rom
  Поможіть знайти користувача kio 0 1 241 07-12-2011 23:06
Останнє: kio
  Де знайти б/в запчастини у Львові ? Гофра до штанів - куплю. KingDiamond 2 4 452 15-09-2009 13:27
Останнє: KingDiamond
  де знайти А5 2.0FSI bezxatu 13 3 614 21-06-2009 18:29
Останнє: Олексій

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1