Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
До і після введення нових штрафів... Ви відчули різницю?
Автор Повідомлення
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #51
25-11-2008 09:30  

Упал и качаюсь Упал и качаюсь Упал и качаюсь

Skoda Pajero Sport 3.0
Шукати всі повідомлення учасника
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #52
25-11-2008 10:39  

Цитата:І ще негативний факт. Деякі стали їздити по місту зі швидкістю 40 км/год., причому їздили б собі хоча б в правому ряді, так ні займуть дві смуги і повзуть собі.
так. є таке діло. повзе і все пофіг. моргаєш, сигналиш - побарабану.. дуже нервує. я в таких випадках стараюся обставити рагуля, зайняти позицію попереду і починаю повзти з шв 20км/год. рагуль починає плюватися. і коли вилізає в праву полосу щоб обійти мене - тисну на газ. якщо ми будемо так виховувати таких горе їздак, то може і стане трохи краще їздити. особливо "відхарюють" (прошу вибачити за прямоту) маршрутчики і таксисти, як казав один мій знайомий: "корови по пасовиську ходять з більшим дотриманням правил, ніж маршручики і таксисти їздять по дорогах". щось в тому є...
Nadin Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #53
25-11-2008 10:58  

andyvit :"корови по пасовиську ходять з більшим дотриманням правил, ніж маршручики і таксисти їздять по дорогах".
підписуюсь під кожним словом.
Головне що в новинах завжди розказують що марштрутки самі порядні водії і вони практично не порушують
А ще треба зпропонувати нашим можновладцям частину штрафів скеровувати на прибирання доріг, а то просто п..... що робиться

[Зображення: Oneal.gif]
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #54
25-11-2008 11:06  

Gt-1 :Давай права і техпаспорт. Дав. Вийди з машини і пройди зі мною. Сів в його калимагу

Вот тут ты и дал маху.
Не выяснив причину остановки ты вышел с машины, пошел (непонятно зачем) садится в его машину... Все можно было решить намного проще...

1. Выяснить у "шановного" причину остановки
2. Если ответ неубедителен - мол, мне показалось, что вы паьяны... Набираешь телефон "Довіри" и рисуешь ситуацию.

После таких действий он тебя просить еще будет, что бы ты уехал!

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #55
25-11-2008 11:17  

Цитата:1. Що ви робите в приблизно таких ситуаціях.
питаю, яка причина зупинки? що я порушив?
питаю, де в правилах написано, що я маю дихати йому в вухо, чи взагалі дихати на нього? для цього є експертиза і крапка.

рік тому вертався додому з роботи. була термінова робота і ми засиділися до 2:00 ночі.
цапнули мене на перехрестку коперніка сахарова. відкриваю вікно.
дай: - дорбий вечрі. в вас все в порядку?
я: - в нас все в порядку, а вас?
дай: - в нас також
я: - тоді чому ви мене зупинили?
дай: - перевірка документів.
я: - це не причина. хіба я щось порушив?
дай: - така мишина в розушку, пред"явіть документи.
дістаю докменти і питаю
я: - саме така машина в розшуку? може ще і сказали прикмети шофера і що в маниші 2 пасажири буде (я підвозив 2 напарників додому).
дай втикнув на документи.
не прокоментувавши мою репліку сказав: - вийдіть з машини.
я вишов.
дай: - здається від вас пахне.
я: - так, я перед виїздом прийняв 100гр для сміловсті. (насправді я не вживав, як мінімум кілька тижнів)
дай: - дихніть на мене. (і підставляє вухо).
я: - а ви, вибачте, дететектром запахів підробляєте?
він офігів.. і каже
дай: - так, я добре запахи розрізняю.
я: - ну то лишіть свій номер телефона, як треба буде щось нюхнути я задзвоню. а якщо щось від мене пахне то можемо поїхати на експертизу. якщо ж ексертиза не підтвердиться, то я подам на вас в суд, щоб вам більше нічого не здавалося.
він стоїть, дивться. кажу: - якщо більше притензій нема, то прошу віддати документи, мене вдома сім"я чекає. забираю свої папери і їду.
подібні ситуації вже виникали кілька разів, поки спрацьовувало. після введення нових штрафів, слава богу, ще не зупиняли.
vitalius Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #56
25-11-2008 11:56  

antik :
Gt-1 :Давай права і техпаспорт. Дав. Вийди з машини і пройди зі мною. Сів в його калимагу

Вот тут ты и дал маху.
Не выяснив причину остановки ты вышел с машины, пошел (непонятно зачем) садится в его машину... Все можно было решить намного проще...

1. Выяснить у "шановного" причину остановки
2. Если ответ неубедителен - мол, мне показалось, что вы паьяны... Набираешь телефон "Довіри" и рисуешь ситуацию.

После таких действий он тебя просить еще будет, что бы ты уехал!
Я одного разу так викрутився...
Літом, тепло та сухо, їду по Луганській, від Стрийської до Зеленої, шв. 80 км, проїжджаю під мостом, дивлюсь, з моста тихенько котиться Ланос, в нього знак "стоп" + перешкода справа, коли до нього залишається + - 100 м, він з буксами починає проскакувати... я гальмую, не дуже інтенсивно, але резина починає пищати, чим привертає увагу даїшників, які стоять в проїзді на склади, там ще реклама матраців "Велам" висить, і один з них вимахуючи жезлом Поскакали біжить до мене. Зупиняюсь, (ланос собі спокійненько біля них проїхав), з авта не виходжу, поволі повзе ст.прапорщик...опускаю вікно:
- ст.прапорщик брум-бурурум, ваші документи.
- добрий день, а яка причина моєї зупинки?
- ви перевищили швидкість, вдались до екстренного гальмування, створили аварійну ситуацію, будемо вилучати у вас посвідчення.
я йому кажу:
- ви ж самі бачили, що ланос, порушивши правила, почав проскакувати, і тим сам скоїв аварійну ситуацію!!!!!
- ну то й що! Треба було його пропустити, дайте ваші документи!
Вихожу з авта, даю йому документи, він з гордим видом дістає мої "права" з обкладинки, і йде до машини, а я собі поволі за ним, дістаю мобілку і дзвоню до чергового...
Пояснив чеоговому ситуацію, той каже, дай трубку інспектору. Інспектор відмовився, я це передав черговому, той по рації:
- 324-й! 324-й доложіть обстановку негайно!
324-й:
- та тут їде один, жене, різко гальмує, починає шось доказувати, мало аварію не вчинив...
я по-телефону знову попросив чергового розібратися, і попередив, що напишу скаргу на ім"я начальника, і зараз буду дзвонити на тел. довіри СБУ. Після цього я пішов до машини, через кілька хв. прийшов ст.прапорщик, віддав документи, і з кислою міною сказав, що я ще попадуся, у відповідь, я демонстративно переписав номер його нагрудного знаку, передзвонив знов до чергового і попросив назвати П.І.Б. того інспектора, сказав, що той мені ще й погрожував, і після цього поїхав... Отаке.

[Зображення: ab31474.gif]
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #57
25-11-2008 12:11  

vitalius :а я собі поволі за ним, дістаю мобілку і дзвоню до чергового...
Номер телефону? 1-02, чи куди?

[Зображення: 09013048.jpg]
vitalius Немає
Рассказчик
**

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #58
25-11-2008 12:16  

238-40-27 - здається це чергова частина, принаймі, я завжди туди дзвоню, поки що допомагало.

[Зображення: ab31474.gif]
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #59
25-11-2008 12:19  

vitalius :238-40-27 - здається це чергова частина, принаймі, я завжди туди дзвоню, поки що допомагало.

верно!
тел. "Довіри" во Львове - 264-69-41

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
zhurakivsky Немає
Ученик
*

Повідомлення: #60
26-11-2008 13:02  

vitalius :238-40-27 - здається це чергова частина, принаймі, я завжди туди дзвоню, поки що допомагало.
Мені знайомі також дали колись цей номер і казали що він досить "ефективний".
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Усунення вмятен після граду kul 12 3 844 17-07-2013 13:10
Останнє: Nazikey
  Перевірка штрафів через базу ДАЇ m3_pwr 22 26 536 20-12-2011 11:50
Останнє: m3_pwr

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1