Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
До і після введення нових штрафів... Ви відчули різницю?
Автор Повідомлення
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #41
23-11-2008 22:57  

Вже написали на 7,5 млн.грн. штрафів м...ти і особливо не напружувались..... Shocked
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #42
24-11-2008 09:21  

Ездил на выходных в Луцк. На трассе пару раз видел интересный момент: стоит ментовская машина, а перед ней лежит на дороге знак "СТОП", подпертый палочкой... ХЗ, что это за прикол такой, но я останавливался Курить

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
freezz187 Немає
root

Приєднався: Jan 2008
Львов
Faba НЮ 1.4
Повідомлення: #43
24-11-2008 09:38  

antik :Ездил на выходных в Луцк. На трассе пару раз видел интересный момент: стоит ментовская машина, а перед ней лежит на дороге знак "СТОП", подпертый палочкой... ХЗ, что это за прикол такой, но я останавливался Курить
Це вже на ідіотізм схоже Добыча мыслей

Я на Драйве
[Зображення: 94ae98ed9506.jpg]
DenisMuchitel Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2008

Skoda Roomster Style 1.6 был, Kia Sportage 2.0 2WD эсть
Повідомлення: #44
24-11-2008 11:26  

А наші Кіровоградські Гайці поїхали до Одеси гастролювати, тепер чекаємо Гайців з інших областей, то й мабуть і у вас така ситуація буде. Wave

"А зачем дорога если нэт бабки?"
zhurakivsky Немає
Ученик
*

Приєднався: Sep 2008

Повідомлення: #45
24-11-2008 12:27  

Мої спостереження після тижня нових штрафів: всі почали пристібатись пасками безпеки, більше людей почали користуватись гарнітурою "блютуз". Але є і мінуси. Певний відсоток водіїв чи то з переляку, чи то "надто чемні стали" почали пропускати пішоходів будь-де. На пішохідних переходах - це я ще розумію, але вони вже зупиняються просто посередині дороги. Та й пішоходи почали лізти під колеса. Навіть кумедні випадки трапляються. Друг їхав і на пішохідний перехід йому виліз, практично під колеса, мужик, який спеціально повільно переходив через дорогу, поглядаючи на водія і його реакцію (бо він ж на переході), та й так задивився на нього, що не побачив навпроти жінку яка перебігала через дорогу і зайшов прямо в неї. І ще негативний факт. Деякі стали їздити по місту зі швидкістю 40 км/год., причому їздили б собі хоча б в правому ряді, так ні займуть дві смуги і повзуть собі.
Цікаво як на рахунок перевищення швидкості менш ніж на 20км. Наприклад, рух по місту зі швидкістю 70 км/год. За таке порушення штрафів не передбачено, чи не буде свавілля зі сторони даі?
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #46
24-11-2008 23:26  

Розкажу ситуацію яка сталася зі мною з четверга на пятницю. Забирав брата меншого з дископляски і ще з 2-а пасажирами (випили по 2 пляшки пива на кожного - пасажири). Значить на Дж. Вашингтона коло переїзду є знак СТОП (його якась добра людина все перекручує і спускає до землі - і нафіга його там поставили, таж поїзд неїздить вже давно). Отже, зупинився і хочу рушати а той козел (ДАЇ-ик) підійшов (руки були в нього складені навхрест) глянув на номера підійшов до вікна і питає: небезпечні речі є. Кажу нема. Давай права і техпаспорт. Дав. Вийди з машини і пройди зі мною. Сів в його калимагу. І він починає байку травити що мовляв від мене чути (непив з того моменту коли сів за руль 5.11.08 р.). І давай мене пресувати чому нервуюся і т.д. Дихав два рази йому у вухо: Чути що пили. Дихнув у трубку електронну, показала 5,82. Короче я сам сплужив впав трохи на стрьом (перший раз зупиняли за життя). Короче конфіскація машини і прав. Але я відбувся якось легким переляком, безсонною нічкою, і попередженням.

Питання:
1. Що ви робите в приблизно таких ситуаціях.
2. Коли Вас зупиняють, Правильні дії мента і Вас.
3. І як взагалі з ними поводитесь.

(Знаю що відписував в одній темі мол треба бути тіпа матьорим, але коли сам попав в гречку стало страшно Я удивлен )

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #47
24-11-2008 23:53  

Gt-1 :Але я відбувся якось легким переляком, безсонною нічкою, і попередженням.
Кваліфіковану відповідь про твою поведінку і ДАІшника - не дам, оскільки, не є юристом.
Чисто, як флуд:
1. Впевнено сказати, що не пив.
(Всі наші знають - я не п'ю алкоголю взагалі, тим не менше регулярно домахуються:
- О! Здається Ви пили! Ану дихніть.
Дихаю і питаю:
- Ну що? Куди ще дихнути?
2. Їхати на експертизу.
3. Дзвонити за телефоном довіри.
Взагалі, якщо все у нас вдасться, то в п'ятницю послухаю юриста, як у таких ситуаціях діяти. http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=33872

І ще, хотів запитати, про яке попередження ти пишеш? За що?

[Зображення: 09013048.jpg]
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #48
25-11-2008 00:18  

Ігорко дякую.

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #49
25-11-2008 09:06  

Також не розумію, що за попередження. Мене не однократно зупиняли і вічно якийсь з доблесних слуг закону хоче зробити з мене пяного хоча я за кермом навіть пива не пю, правда деколи бувало що їздив з бодуна но то тільки в погану погоду і такими закапелками, що там рідка ДАЙ стоїть. Якщо якийсь розумник своїм чутливим носиком якимось дивом чує від мене запах, то я без всяких кажу, щоб їхали на експертизу, покищо в них вести подальшу розмову охота пропадала.

Skoda Pajero Sport 3.0
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #50
25-11-2008 09:26  

SVAt :і вічно якийсь з доблесних слуг закону хоче зробити з мене пяного хоча я за кермом навіть пива не пю
... Вони, просто, форум наш читають! Смешно З 1-го грудня у Львівській області взагалі буде проводитись секретна операція "SVAt"... Поскакали

[Зображення: 09013048.jpg]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Усунення вмятен після граду kul 12 3 844 17-07-2013 13:10
Останнє: Nazikey
  Перевірка штрафів через базу ДАЇ m3_pwr 22 26 532 20-12-2011 11:50
Останнє: m3_pwr

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1