(21-02-2025 10:47)egorka : Замови таку GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, побачимо що за звір
Мій досвід Андроїд 13.
Шукав альтернативу штатній на Мультиван Т5 GP 2014 року.
1. Звук в порівнянні з штатними пристроями кращий (в додатку багатоканальний еквалайзер) можливість встановлення цифрового підсилювача звуку тощо.
2. Розширення функціоналу - всі додатки як навігація різних видів, інтернет додатки на основі 4G також плюс.
3. Більший екран.
4. Можливість підключення задньої камери, передньої та кругового огляду.
5. Можливість підключення датчиків тиску в шинах прямого контролю (тобто 4 датчики в шинах).
Це основні переваги.
Недоліки
1. Значно гірша якість мобільного зв'язку. Мова не про якість прийому а про якість звуку мобільного. Нема альтернативи штатному мікрофону по якості. І як на мене якість просто жахлива.
2. Будьте готовими до проблем з підключенням. Андроїд пристрої підключаються в авто ВАГ групи через КАН-перехідник. Може комусь і пощастить. В мене з перехідником що був у комплекті - камера працювала із значними перешкодами зображення при заведеному авто) не працював адекватно мультируль (не всі кнопки працювали штатно).
Треба підбирати КАН перехідник.
3. Особисто моя думка: дуже не зручний інтерфейс в користування під час руху авто. Купа іконок на основному дисплеї - дуже незручно знайти потрібний пункт - чи то APPLE connect чи то то й же Вейз чи навіть доступ до радіо.
4. Істотно гірше прийом радіо (бо з ваших штатних двох антен підключаєтсья тільки одна).
5. Нема можливості виводу інформації на приборку тобто МаксиДот.
6. Нема можливості підключення ВАСі Діагноста та відповідного кодування.
Тому я (незважаючи на те що купив комплект за 900 доларів: саму дорогу версію Андроїд 13 магнітоли цифровий підсилювач, датчики тиску в шинах, відео реєстратор, що виводиться на екран Андроїда, камеру заднього виду саму дорогу що була можливість вибрати) викинув то всьо на фіг.
Придбав також Китай але варіант під оригінал RCD 580 (це версія спецом для Мультивана T5 GP) також оригінальну камеру заднього виду і також оригінальний штатний мікрофон і щасливий!!!
Я маю: функціонал 100% наближений до штатного:
1. Працюють по заводу всі кнопки мультируля.
2. Працює по заводу камера заднього вигляду.
3. Дзвінки виводяться на МаксиДот.
4. Все бачить ВАСя діагност і при потребі все перекодовується.
5. Бездоганна якість спілкування по мобільному (мікрофон в штатному місці в потолочному плафоні).
6. Бездоганна робота Карплей (правда у моїй версії він провідний)
7. Дуже просто користуватися під час руху - все зрозуміло і доступно.
8. Для пасажирів бусу в мене потолочний монітор з навушниками для них і мені ті всі додатки Андроїду не потрібні.
Отака моя історія. Ні в якому разі не хочу сказати, що Андроїд поганий.
Але для мене це була сумна історія досвіду (тільки перетягувати проводку під оригінальну камеру через мій мультиван у версії лонг чого вартувало...)