Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Чим замінити штатне мультимедіа?
Автор Повідомлення
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #41
19-02-2025 22:50 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

SmileДружба
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
egorka Немає
Продавець прохолоди

Приєднався: Mar 2009
Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #42
19-02-2025 23:10 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(19-02-2025 22:50)Dimon325 :  SmileДружба
Дружба

Мені запах дизеля і солодкий і приемний Hello!
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #43
21-02-2025 10:47 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

Замови таку GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, побачимо що за звір

(Востаннє це повідомлення було змінене: 25-02-2025 11:07 egorka.)
niptun Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2011

A5 рестайл 1.6 MPI
Повідомлення: #44
28-02-2025 13:31 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
egorka, в китаї замовляв?
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #45
01-03-2025 19:15 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(28-02-2025 13:31)niptun :  Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
Так, на Алі, вчора вже приїхала, на наступному тижні поставлю то відпишу, вийшла з доставкою 3600 на лох ура така сама 5500 в мене 4/64 плюс 4G

(28-02-2025 13:31)niptun :  Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
А який нормальний варіант на Вашу думку?бо знайомий який буде ставити каже вже поставив таких штук 20 то всі задоволені і каже проблем нема то і порадив мені таку взяти то побачимо як воно

(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-03-2025 19:19 egorka.)
DoctorAleks Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Ужгород
VW E-Golf VW Multivan 4x4
Повідомлення: #46
04-03-2025 11:10 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(21-02-2025 10:47)egorka :  Замови таку GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, побачимо що за звір
Мій досвід Андроїд 13.
Шукав альтернативу штатній на Мультиван Т5 GP 2014 року.
1. Звук в порівнянні з штатними пристроями кращий (в додатку багатоканальний еквалайзер) можливість встановлення цифрового підсилювача звуку тощо.
2. Розширення функціоналу - всі додатки як навігація різних видів, інтернет додатки на основі 4G також плюс.
3. Більший екран.
4. Можливість підключення задньої камери, передньої та кругового огляду.
5. Можливість підключення датчиків тиску в шинах прямого контролю (тобто 4 датчики в шинах).
Це основні переваги.
Недоліки
1. Значно гірша якість мобільного зв'язку. Мова не про якість прийому а про якість звуку мобільного. Нема альтернативи штатному мікрофону по якості. І як на мене якість просто жахлива.
2. Будьте готовими до проблем з підключенням. Андроїд пристрої підключаються в авто ВАГ групи через КАН-перехідник. Може комусь і пощастить. В мене з перехідником що був у комплекті - камера працювала із значними перешкодами зображення при заведеному авто) не працював адекватно мультируль (не всі кнопки працювали штатно).
Треба підбирати КАН перехідник.
3. Особисто моя думка: дуже не зручний інтерфейс в користування під час руху авто. Купа іконок на основному дисплеї - дуже незручно знайти потрібний пункт - чи то APPLE connect чи то то й же Вейз чи навіть доступ до радіо.
4. Істотно гірше прийом радіо (бо з ваших штатних двох антен підключаєтсья тільки одна).
5. Нема можливості виводу інформації на приборку тобто МаксиДот.
6. Нема можливості підключення ВАСі Діагноста та відповідного кодування.
Тому я (незважаючи на те що купив комплект за 900 доларів: саму дорогу версію Андроїд 13 магнітоли цифровий підсилювач, датчики тиску в шинах, відео реєстратор, що виводиться на екран Андроїда, камеру заднього виду саму дорогу що була можливість вибрати) викинув то всьо на фіг.
Придбав також Китай але варіант під оригінал RCD 580 (це версія спецом для Мультивана T5 GP) також оригінальну камеру заднього виду і також оригінальний штатний мікрофон і щасливий!!!
Я маю: функціонал 100% наближений до штатного:
1. Працюють по заводу всі кнопки мультируля.
2. Працює по заводу камера заднього вигляду.
3. Дзвінки виводяться на МаксиДот.
4. Все бачить ВАСя діагност і при потребі все перекодовується.
5. Бездоганна якість спілкування по мобільному (мікрофон в штатному місці в потолочному плафоні).
6. Бездоганна робота Карплей (правда у моїй версії він провідний)
7. Дуже просто користуватися під час руху - все зрозуміло і доступно.
8. Для пасажирів бусу в мене потолочний монітор з навушниками для них і мені ті всі додатки Андроїду не потрібні.
Отака моя історія. Ні в якому разі не хочу сказати, що Андроїд поганий.
Але для мене це була сумна історія досвіду (тільки перетягувати проводку під оригінальну камеру через мій мультиван у версії лонг чого вартувало...)
Misterd Немає
Олексій

Приєднався: Jun 2008
Поділля
Seat Ibiza ST 1.6 TDI Reference+)
Повідомлення: #47
04-03-2025 11:59 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(01-03-2025 19:15)egorka :  
Так, на Алі, вчора вже приїхала, на наступному тижні поставлю то відпишу, вийшла з доставкою 3600 на лох ура така сама 5500 в мене 4/64 плюс 4G

А який нормальний варіант на Вашу думку?бо знайомий який буде ставити каже вже поставив таких штук 20 то всі задоволені і каже проблем нема то і порадив мені таку взяти то побачимо як воно

яка моделька? бо все що бачу то 5000+ на алі

egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #48
05-03-2025 09:32 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(04-03-2025 11:59)Misterd :  
(01-03-2025 19:15)egorka :  

яка моделька? бо все що бачу то 5000+ на алі
Hello! Отака GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, посилання скинув приват, мені показуе 4/64 3900 з копійками з камерою ще мабуть дорожче

Дуже дякую DoctorAleks за розгорнуту відповідь, а можете скинути посилання де брали магнітолу собі rcd580 для порівняння: тепер відповідаю по своїй, вчора їздив но нашого одноклубника на встановлення патефона( кому треба дам контакти що б не реклама, там не тільки встановлення магнітол але і все інше по налаштуванню ваг групи) патефон встановили, все настроіли, карплей безпровідний працює, інтернет 4G працюе, вейз працюе ютуб працюе, камери в мене нема то одне що не знайшов майстер як відключити ту камеру що б тільки залишився парктронік бо коли вмикаєш задню передачу зьявляется машинка і поряд зьявляеться тіпа камера, каже в інших моделях відключав а тут чомусь не знайшов, може потім знайде бо було малу часу. Взагалі я задоволений в порівнянні з рнс310Hello!

(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-03-2025 10:19 egorka.)
Misterd Немає
Олексій

Приєднався: Jun 2008
Поділля
Seat Ibiza ST 1.6 TDI Reference+)
Повідомлення: #49
05-03-2025 10:56 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

(05-03-2025 09:32)egorka :  Дуже дякую DoctorAleks за розгорнуту відповідь, а можете скинути посилання де брали магнітолу собі rcd580 для порівняння: тепер відповідаю по своїй, вчора їздив но нашого одноклубника на встановлення патефона( кому треба дам контакти що б не реклама, там не тільки встановлення магнітол але і все інше по налаштуванню ваг групи) патефон встановили, все настроіли, карплей безпровідний працює, інтернет 4G працюе, вейз працюе ютуб працюе, камери в мене нема то одне що не знайшов майстер як відключити ту камеру що б тільки залишився парктронік бо коли вмикаєш задню передачу зьявляется машинка і поряд зьявляеться тіпа камера, каже в інших моделях відключав а тут чомусь не знайшов, може потім знайде бо було малу часу. Взагалі я задоволений в порівнянні з рнс310Hello!

кан бокс в комплекті був? як звук порівняно навіть з рнс 310? бо у мене рнс315)))

egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #50
05-03-2025 11:19 RE: Чим замінити штатне мультимедіа?

Да перехідник був, звук нормальний я не меломан, в еквалайзері поставили поп, бо як його той еквалайзер налаштовувати я ще не розбирався, буду пробувати

Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: