Доброго дня.
Шукаю рішення проблеми. Хто стикався з проблемою в Skoda Fabia III 1.0 mpi. Вибиває помилеку EPC i Chek, відразу видає помилку системи старт-стоп і двигун падає в аварійний режим, показуючи, що оберти двигуна не більше ніж 1500 обертів, машина не їде більше 20 км/год, на холостому троїть.
Машина була вже не в одному сервісі і навіть в офіціалів, через компʼютер у всіх показує помилку блока управління дросельної заслонки ( 15 тисяч тому була така сама проблема, в сервісі сказали заміна дроселя, я замінив на новий. Після заміни на протязі 2 годин помилки повторювались кільки разів, але глушив, запускав заново і помилки пропадали)
Так я проїхав 15 тисяч і зараз знову стикнувся з такою проблемою.
Робив адаптація дроселя, вистачило на 400 км, але при цьому машина слабше їхала. Після чого знову вибило помилку.
Пробував міняти блок управління двигуном, але ситуація не змінилась і на новому блоці ( блок був б/у) показувало відразу те саме.
Читають машину програмою «Вася» «Одіс»
«Одіс» один раз показав лямда 1, перед каталізатором. Замінив на нову, нічого не змінилось. Дросель міняв разів 3, знімав з робочих машин, нічого не допомогло. Натомість свій новий дросель ( який приїхав 15 тис.), і перший рідний ставив на інші машини, все було нормально, вони їздили, навіть не робили адаптації.
Знімав з робочої машини ( такої саме як і в мене) датчик повітря в пускному колекторі, датчик розпредвалу, і датчик положення ГРМ. Їй нічого не допомагає !
Така ситуація коли машина постоїть 1-2 днів ( часами і більше потрібно), може запуститись, нормально працювати і на газу і на бензині, але вистачає не на довго. Від 15км- до 200 км пробігу, і знову падає в аварію.
Навіть міняв на новий акумулятор ( вичитав на форумах, що через слабкий акумулятор можете виникати така проблема )
Хто зможе допомогти, або під сказати, як вирішити проблему ?
Дякую!
|