Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Війна РФ + РБ проти України
Автор Повідомлення
Artur_A5_BKD Немає
Классик

Приєднався: Sep 2019
Киев
Kodiaq 2.0TSI
Повідомлення: #751
29-05-2022 02:53 RE: Війна РФ + РБ проти України

Я і намагався донести думку, що зєля чи пєтя не мають жодного відношення до того, що відбувається, бо за ними обома є люди, які кажуть їм, що можна робити, а що - ні. Тому за пороха не стали далі будувати оборону, а зєля "не хотів сіяти паніку", хоча і знав про напад заздалегідь.

І тому всі ці політичні пости - повна несунітниця і не мають жодного сенсу і користі.

Але ж бачите, такі думки тут дорівнюють до зради.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #752
29-05-2022 11:32 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 02:07)ПетроФФ :  Дуже все політично коли йде війна.
На мій погляд при данній ситуації немає взагалі місця політиці, навіть УПЦ так розуміє ситуацію.
Закінчиться війна, тоді хай знову будуть порошенки-зеленські, а можливо і вилізуть «кулі в лоб» і інші тимошенки…

Дуже золоті слова. Але до них ще бракує послідовності.

Послідовності в тому, що Медведчук насамперед ворог. І його слова треба зараз класти під сукно, навіть якщо там правда, а не вставляти до презентації СБУ і не поширювати в бенєпресі. Бо війна і треба розуміти ситуацію. А ще послідовності в том, що під час війни зусилля кожної людини йдуть на користь, навіть якщо людина твій політичний опонент. І його користь на саміті НАТО набагато більша, ніж на картинці змі в Раві Руській. І дуже прикро, що дехто розуміє ситуацію тільки в один бік.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #753
29-05-2022 18:18 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 02:53)Artur_A5_BKD :  Я і намагався донести думку, що зєля чи пєтя не мають жодного відношення до того, що відбувається, бо за ними обома є люди, які кажуть їм, що можна робити, а що - ні. Тому за пороха не стали далі будувати оборону, а зєля "не хотів сіяти паніку", хоча і знав про напад заздалегідь.

І тому всі ці політичні пости - повна несунітниця і не мають жодного сенсу і користі.

Але ж бачите, такі думки тут дорівнюють до зради.
Ахінєя, вибачте.
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #754
29-05-2022 18:39 RE: Війна РФ + РБ проти України

И снова, о чем только в пятницу говорил...
Были далеко не друзьями, а стали врагами...
Это о Венгрии...
ПетроФФ Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2011
Кремень
Audi Q5 TFSI 252 полноприводные кобылки. Škoda Karoq bianco nero
Повідомлення: #755
29-05-2022 20:18 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 11:32)Миша Чех :  
На мій погляд при данній ситуації немає взагалі місця політиці, навіть УПЦ так розуміє ситуацію.
Закінчиться війна, тоді хай знову будуть порошенки-зеленські, а можливо і вилізуть «кулі в лоб» і інші тимошенки…

Послідовності в тому, що Медведчук насамперед ворог. І його слова треба зараз класти під сукно, навіть якщо там правда, а не вставляти до презентації СБУ і не поширювати в бенєпресі. Бо війна і треба розуміти ситуацію. А ще послідовності в том, що під час війни зусилля кожної людини йдуть на користь, навіть якщо людина твій політичний опонент. І його користь на саміті НАТО набагато більша, ніж на картинці змі в Раві Руській. І дуже прикро, що дехто розуміє ситуацію тільки в один бік.
Я жодного слова не сказав ні про Порошенка ні по Зеленського.
Так, я згоден що Петро Олексійович має бути на саміті. Не розумію чому його не випускають, це не правильно.
Artur_A5_BKD Немає
Классик

Приєднався: Sep 2019
Киев
Kodiaq 2.0TSI
Повідомлення: #756
29-05-2022 20:38 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 18:18)Dimon325 :  Ахінєя, вибачте.
Може і так. Але поки немає залізних доказів, що я не правий, то моя думка має таке ж право на існування, як і будь-яка інша.

Я хоч маю свою думку, і щось роблю, а не тупо роблю репости жовтої преси сюди, як alexa, бо починалося все саме с цього. Яка в тому користь - досі не зрозуміло.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #757
29-05-2022 20:45 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 20:38)Artur_A5_BKD :  
Може і так. Але поки немає залізних доказів, що я не правий, то моя думка має таке ж право на існування, як і будь-яка інша.

Я хоч маю свою думку, і щось роблю, а не тупо роблю репости жовтої преси сюди, як alexa, бо починалося все саме с цього. Яка в тому користь - досі не зрозуміло.

Артур, сову на глобус всегда можно натянуть. Особенно с этим преуспевают русские. Вы им вторите. Потому вам и намекают на подработку у лаврова.

С тем же успехом можно натянуть интерес в этой войне например Китая
Пока США с рашкой воюют в Украине, Китай просто сидит на берегу. Разве не так? Поверьте, я могу такую конспирологию сюда забабахать, что электромобили покажутся маленьким эпизодом. Но, не стоит увлекаться конспирой. Иногда банан это просто банан. Что бы он не напоминал возбуждённой женщине. Hello!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #758
29-05-2022 20:46 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 20:38)Artur_A5_BKD :  
моя думка має таке ж право на існування, як і будь-яка інша.
Я хоч маю свою думку, і щось роблю,
Абсолютно вірно і повага до вас за це, як і за використання вами української. Дружба
Вкрай важливо щоб у наших людей була власна думка, будь-яка, але власна. Був її розвиток. Щоб вони користувалися головою не лише аби їсти.
Це головне завдання і проблема одночасно.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-05-2022 20:48 Dimon325.)
AlexMotel Немає
Асертивний самогонщик

Приєднався: Aug 2009
Полтава-Motel
AUQ+EHA=vRS combi
Повідомлення: #759
29-05-2022 20:50 RE: Війна РФ + РБ проти України

Дай Боже щодня такі новини
Цитата:У Новій Каховці на Херсонщіні серед окупантів масова паніка.

Там днями збили російський винищувач у районі Нової Каховки, повідомив народний депутат України Сергій Хлань, передає "24 канал".

ЗСУ пішли в контрнаступ у Бериславському напрямку. Просунулися на 9 км і розділили ворога на дві частини. Окупанти фактично потрапили в оперативне оточення.

І з боку Миколаївської області пішли в контрнаступи. Окупанти вимушені відступати на невигідні позиції. Втікають з бетонних окопів, які будували раніше.

Асерт́ивність — здатність оптимально реагувати на критику та вміння рішуче говорити собі та іншим «ні», якщо цього вимагають обставини.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #760
29-05-2022 20:52 RE: Війна РФ + РБ проти України

(29-05-2022 20:18)ПетроФФ :  
(29-05-2022 11:32)Миша Чех :  

Я жодного слова не сказав ні про Порошенка ні по Зеленського.
Так, я згоден що Петро Олексійович має бути на саміті. Не розумію чому його не випускають, це не правильно.

Якщо Ви мене уважно прочитаєте, то я теж не казав ні про Порошенка, ні про Зеленського. Я казав про єдність і роз'єднання. Та про послідовність. В тому числі і про вашу послідовність.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-05-2022 20:52 Миша Чех.)
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 492 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Війна РФ проти України (до 24.02.2022) Майстер 64 425 13 145 354 24-02-2022 00:00
Останнє: smile
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 27 601 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 173 764 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3