Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю

Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #64001
09-04-2021 18:39 RE: Агресія РФ проти України

(09-04-2021 09:13)Nemo78 :  Армія підтримувала Шапіто.

Не всі.Але такі звичайно були.Зате нещодавно дві наші волонтерки з "Сітки" їздили на нуль і о диво-казали,що про найвеличнішого лідера сучасност солдатиі тепер навіть нейтральних відгуків не дають.Вуха у дівчат в'яли від всіх тих слів якими вояки називали Шмарклю.
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #64002
15-04-2021 07:48 RE: Агресія РФ проти України

Слова чи дії: наскільки Джо Байден готовий підтримати Україну в стримуванні РФ
...

Чи означає перша розмова президента Байдена з Путіним зміну Сполученими Штатами курсу щодо України?...

Міфологізована в Україні формула "нічого про Україну без України" давно вже мала бути перефразована у "жодних рішень щодо України без України".
Адже говорити про Україну інколи не тільки можна, але й потрібно. Звичайно, за умови, що ми довіряємо тому, хто про нас говорить...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-04-2021 07:53 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #64003
15-04-2021 08:11 RE: Агресія РФ проти України

(15-04-2021 07:48)Шкодчук :  Міфологізована в Україні формула "нічого про Україну без України" давно вже мала бути перефразована у "жодних рішень щодо України без України".
Адже говорити про Україну інколи не тільки можна, але й потрібно. Звичайно, за умови, що ми довіряємо тому, хто про нас говорить...
[/i]

Ну да! Что еще можно придумать в оправдание беспомощности своего кумира.

О божественная желтая жидкость! Еще пару мантр "а при Порошенко было также", и можно идти на работу спокойно! Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #64004
15-04-2021 09:42 RE: Агресія РФ проти України

(15-04-2021 08:11)Миша Чех :  
(15-04-2021 07:48)Шкодчук :  Міфологізована в Україні формула "нічого про Україну без України" давно вже мала бути перефразована у "жодних рішень щодо України без України".
[/i]

Ну да! Что еще можно придумать в оправдание беспомощности своего кумира.

О божественная желтая жидкость! Еще пару мантр "а при Порошенко было также", и можно идти на работу спокойно! Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Якого куміра? З чого взяли, що він мій кумир?
Не дивіться на все крізь призму Порошенко-Зеленський, суть виділеного не в цих персоналіях.

І припиняйте лайно писати дитсадівське про "жидкость" та інший спам.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-04-2021 09:43 Шкодчук.)
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #64005
15-04-2021 09:50 RE: Агресія РФ проти України

Зеля завтра с Макроном встречаетсяКурить

прошло всего два года, а нормальные украинцы "молятся" сейчас - "хоть бы Зеля на этой встрече не сдал наши интересы!!!"....

дожились..Facepalm

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #64006
15-04-2021 09:54 RE: Агресія РФ проти України

(15-04-2021 09:42)Шкодчук :  Якого куміра? З чого взяли, що він мій кумир?

Бо з Вас так і пре. Ви не транслюєте тут нічого, повторюю нічого!!! адекватного про сьогоднішні реалії. Ви не оцінюєте дії Зеленького, Ви просто ретранслюєте нав'язаний Вам вашою фейсбуковою спільнотою наратив.

Ви не реагуєте адекватно на успіхи та пройоби влади. У вас одна ціль - ще раз мокнути в багно Порошенко.

(15-04-2021 09:42)Шкодчук :  І припиняйте лайно писати дитсадівське про "жидкость" та інший спам.
А Ви припиняйте писати нісенітницю і висмоктувати з пальця виправдувавання Зе. Ви показували себе досить розумною і мислячою людиною, щоб зараз знайти в собі сили в деякі моменти просто промовчати, а не опускатися до низин.

(15-04-2021 09:50)Lady :  Зеля завтра с Макроном встречаетсяКурить

прошло всего два года, а нормальные украинцы "молятся" сейчас - "хоть бы Зеля на этой встрече не сдал наши интересы!!!"....

дожились..Facepalm

А так "нужный без Зелеского" разговор Путина и Байдена уже развернул два американских корабля в сторону ОТ Черного моря! Добыча мыслей

Радуемся, господа!. Как сказал Вадим Шкодчук - это полезно!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-04-2021 09:58 Миша Чех.)
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #64007
15-04-2021 11:46 RE: Агресія РФ проти України

Цитата:Про загострення російсько-української війни і окремо – про поїздку Зеленського на фронт написав навіть журнал Time. І прямо там подає цитати Зеленського. Про позиції під Шумами, про Путіна, про все це.
Цитую:
«Standing there in his bulletproof vest, Zelensky didn’t promise to avenge the men who died in defense of these dugouts. Instead he questioned the wisdom of taking that ground in the first place, which Ukraine did in 2018, the year before Zelensky was elected president, with an assault against the Russian-backed positions.
«For some, that meant we were the tough guys,» he says, glancing around at the field of shrubs. «For others it meant their sons would not be coming home.»
Переклад:
«Стоячи там [під Шумами] у куленепробивному жилеті, Зеленський не обіцяв помститися за тих, хто поліг захищаючи ці окопи. Навпаки, він поставив під сумнів саму необхідність зайняття цих, тоді контрольованих за підтримки Росії, позицій шляхом атаки, що зробила Україна у 2018 році, ще до того, як сам Зеленський був обраний президентом.
«Для когось це значило, що ми — круті хлопці, — говорить він, обводячи оком «зеленку», — для інших це значило, що їхні сини вже ніколи не повернуться додому».

Курить

Цитата:Перекладаю зрозумілішою мовою:
«Ми не будемо мститися за наших загиблих. Ми не будемо наступати. Ми не будемо забирати нашу землю. Ми не будемо, бо мені лячно. Я — не крутий. Я — не на своєму місці. Я — не Верховний Головнокомандувач країни, яка воює сьомий рік, я — роса на сонці».

А тепер не перекладаю. Це вже від мене.

Є лише одна стратегія, яка працює в позиційній війні з нинішнім розвитком техніки. У цій стратегії лише три пункти: тримай, розвивай, атакуй.
1. Стояти на позиціях і при можливості звільняти від росіян свої землі. Є шанс просунутися уперед на метр — треба просуватися на метр. На кілометр — на кілометр. Є можливість звільнити населений пункт — треба звільняти. Є можливість знищити ворога — знищуй.
2. Розвивай Збройні Сили. Модернізуй армію. Закуповуй техніку. Проводь навчання. Звільняй неефективних керманичів, став обстріляних і ефективних. Підвищуй зарплати. Проводь агітацію серед населення. Шукай союзників. Ставай сильнішим.
3. Чекай шансу. Шанс буде. Шанс зайняти не кілометр, а десять. Не десять, а сто. Шанс буде. Росія не залізна, у Росії безліч проблем. Рано чи пізно настане момент, коли можна буде звільнити Донбас без особливого спротиву Росії. Байдуже, що це буде — чи Путін помре й почнеться боротьба за владу, чи росіяни встрянуть у іншу війну, чи розпочнуться внутрішні процеси — неважливо. Воно станеться. Буде шанс. Ним треба буде скористатися. Миттєво й без роздумів. Згідно з планами, які, звичайно, мають бути.

Усе.

І так, Шуми треба було забирати. І їх забрали. А віддавати наказ відходити від позицій, а потім нити на камери не треба було. Ось і вся різниця.
Тому що наші ЗСУ — це і справді tough guys. Круті хлопці.
І шкода, що Верховний Головнокомандувач — не tough guy, а роса на сонці.
Я все сказав.

Юрій Гудименко

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #64008
15-04-2021 13:27 RE: Агресія РФ проти України

(15-04-2021 09:54)Миша Чех :  Ви не оцінюєте дії Зеленького, Ви просто ретранслюєте нав'язаний Вам вашою фейсбуковою спільнотою наратив.

Ну хоча б те, що, завдяки цьому, ви робите над собою зусилля та іноді переходите на українську - вже непогано Smile

Щодо моєї спільноти і наративу, ось її частина з останнього, до речі ваша друга батьківщина згадується...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-04-2021 13:31 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #64009
15-04-2021 14:28 RE: Агресія РФ проти України

(15-04-2021 13:27)Шкодчук :  Ну хоча б те, що, завдяки цьому, ви робите над собою зусилля та іноді переходите на українську - вже непогано Smile

Вадиме, зазвичай я людям відповідаю тією мовою, якою вони до мене звертаються, або взагалі спілкуються. Бо я вважаю себе чемною, культурною та вихованою людиною. І не вважаю потрібним заради шароварного патриотизму перекладати гуглом з російської на зараз модну.

Від того, шо ми навчимося де треба і де не треба ставити крапочки над "і", нація не перестане вибирати кловунів до влади. А от фрази "Їхав і зауважив дрибизжання в правому колесі" будуть продовжувати до крові різати очі.

(15-04-2021 13:27)Шкодчук :  Щодо моєї спільноти і наративу, ось її частина з останнього, до речі ваша друга батьківщина згадується...

Якщо вже ваша шановна спільнота так перейнялася проведенням аналогій між согоденням та Чехословаччиною зразку 1938 року, то хочу Вам, пане Вадиме, зауважити, що Мюнхенський сговір, або Mnichovská dohoda (neboli mnichovská zrada), як кажуть мовлю моєї "другої батьківщини", стала можливою насамперед тому, что сильні світу того, а саме Італія, Франція та Велика Британія, вели переговори з фашистською Німеччиною за спиною Чехословаччини!!!

Мені дуже дивно, чому Ви та ваша шановна спільнота не бачть саме тут аналогій в сьогоднішнім ставленні сильних світу цього до Зеленського.

Navy45 Немає
плавали,знаем

Приєднався: Dec 2013
Lv&Dr
Yeti 1.8 6MG "Мetalbobic"
Повідомлення: #64010
15-04-2021 16:55 RE: Агресія РФ проти України

(15-04-2021 14:28)Миша Чех :  
(15-04-2021 13:27)Шкодчук :  
(15-04-2021 13:27)Шкодчук :  Щодо моєї спільноти і наративу, ось її частина з останнього, до речі ваша друга батьківщина згадується...

Якщо вже ваша шановна спільнота так перейнялася проведенням аналогій між согоденням та Чехословаччиною зразку 1938 року, то хочу Вам, пане Вадиме, зауважити, що Мюнхенський сговір, або Mnichovská dohoda (neboli mnichovská zrada), як кажуть мовлю моєї "другої батьківщини", стала можливою насамперед тому, что сильні світу того, а саме Італія, Франція та Велика Британія, вели переговори з фашистською Німеччиною за спиною Чехословаччини!!!

Мені дуже дивно, чому Ви та ваша шановна спільнота не бачть саме тут аналогій в сьогоднішнім ставленні сильних світу цього до Зеленського.

саме Італія,Франція та Велика Британія і бабка Меркель
як і 1938-го
навіть голосно не перднуть
коли Хуйло посуне свої танки на Харків

чи Зеленський тут буде чи Петро Олексійович
чи руда мавпа
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 198 264 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 450 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 771 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 172 998 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 14