Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
30-03-2021 15:08 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
Цитата:Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт 3553, який надає Президенту право одноосібно призивати усіх резервістів (незалежно від черги оперативного резерву) без мобілізації або воєнного стану. Строк служби за призовом буде встановлюватися винятково рішенням Президента України.
Верховна Рада також ВІДХИЛИЛА Поправку №1, яка пропонувала призивати лише тих резервістів, які в добровільному порядку уклали контракт на проходження військової служби в резерві.
Законопроєкт 3553 очікує на підпис Президента.
Мар'яна Безугла, заступниця голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки та оборони, яка підтримувала прийняття 3553, заявила, що вона “сподівається, що ця ініціатива Президента ніколи не буде застосована за століття нашої історії. Тому що воно застосовується тільки тоді, коли Парламенту не існує, наприклад, його зруйнували”.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
31-03-2021 10:49 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
(30-03-2021 11:28)Lady : #какихреформвамбл..нехватает
https://www.president.gov.ua/documents/1252021-37785
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
31-03-2021 11:06 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|
smile
Бородатий адмін
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
echo123
|
31-03-2021 16:39 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
Цитата:31 березня, виповнюється річниця першого туру президентських виборів. Відповідно до аналізу незалежних експертів, за 2 роки Зеленський виконав 14% своєї програми. І це при ПОВНОМУ контролі за ВР, урядом і правоохоронними органами.
Обіцяв: "Я іду в президенти, щоб зламати існуючу систему". Що в підсумку зламав?
Зламав підтримку України з боку основних стратегічних партнерів. Зламав довіру МВФ. Зламав економіку, яка до нього зростала 13 кварталів поспіль. Зламав довіру до судочинства, дозволивши повернутись Портнову та взяти під контроль українські суди. Зламав ставлення до Революції гідності, призначаючи таких людей, як Татаров, на державні посади. А що він там зламав, прилаштувавши всіх своїх друзів з 95 кварталу, вирішуйте самі.
Але ні! Одну реформу пан Зеленський все ж здійснив: позавчора він підписав указ про те, щоб в орденському ланцюзі президента замість 12 декоративних ланок було 16. Як хтось дуже влучно помітив: "Дивні люди. Голосували за прикольних, а жити хочуть, як при розумних."
Дайош ще одну ланку в президентський ланцюжок і ще одне колесо в президентський лісапед!
Moscovia deletum est!
vim it!^[:wq
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
01-04-2021 12:15 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
(30-03-2021 15:08)Lady :
Цитата:Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт 3553, який надає Президенту право одноосібно призивати усіх резервістів (незалежно від черги оперативного резерву) без мобілізації або воєнного стану. Строк служби за призовом буде встановлюватися винятково рішенням Президента України.
Верховна Рада також ВІДХИЛИЛА Поправку №1, яка пропонувала призивати лише тих резервістів, які в добровільному порядку уклали контракт на проходження військової служби в резерві.
Законопроєкт 3553 очікує на підпис Президента.
Мар'яна Безугла, заступниця голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки та оборони, яка підтримувала прийняття 3553, заявила, що вона “сподівається, що ця ініціатива Президента ніколи не буде застосована за століття нашої історії. Тому що воно застосовується тільки тоді, коли Парламенту не існує, наприклад, його зруйнували”.
Цитата:Теперь те, кто воевал, выжил и вернулся домой, смогут снова отдать свой долг Родине. Верховная Рада приняла инициированный президентом закон №3553.
Президенту дано право призывать резервистов на службу в армию на любой срок, и без объявления мобилизации. Кто из ветеранов не согласен - того ждут большие штрафы и тюрьма.
В общем, кто служил - тот и дальше служить будет. Кто везёт - на том и едут. А уклонисты будут как и прежде отсиживаться в барах, пережидать войну за границей, прятаться за мамкиной юбкой и длинным списком самых страшных на свете болезней.
Ну а чего ещё ожидать от президента-уклониста и депутатов-дезертиров?..
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
01-04-2021 13:42 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
02-04-2021 11:15 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
|
|
|
Dimon325
ЧибуражГо
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
|
05-04-2021 19:38 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|