Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #451
06-11-2020 19:41 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

(06-11-2020 19:12)saxa :  
(06-11-2020 16:19)Миша Чех :  Т.е. КривБасс на выборы ц нас не ходил? Зе с РеЛе в кулуарах перетерли и все решили? Народа не существует, виноват кто-то, тот, кто олигарх, например Петр Алексеевич? Понятно. Я Вас услышал.

Кроме вилкула и шевчика кандитатов не было, с того и выбирали, да реле и зе договорились без лишних кандидатов, это новость из области фантастики?
И не пишите Я Вас услышал, Вы не слышите все равно.
И Кривбас не надо слышать, он никого не зовет.

Даже не знаю, что сказать...

Цитата:Кто зарегистрировался кандидатом в мэры Кривого Рога
Юрий Вилкул – Блок Вилкула "Украинская перспектива";
Дмитрий Шевчик – "Слуга народа"
Константин Павлов – "Оппозиционная платформа – За жизнь";
Ольга Бабенко – "Батькивщина";
Артем Коломоец – "За будущее";
Олег Бондарь – самовыдвиженец;
Юрий Милобог – "Сила людей";
Павел Сухоцкий – самовыдвиженец.

Вам конечно виднее, но кандидатов было не два.

Если считать, что народ у нас умный, то почему не голосовал за остальных? А если виноват как всегда кто-то, то почему кандидатов не два?

Хотел Вас услышать, но не смог.


Ещё смотрите, из той же статьи:

Цитата:Скандал на выборах 2015 года
В 2015 году Вилкула переизбрали мэром Кривого Рога, однако эту победу многие считали сомнительной. Главный конкурент Вилкула – Юрий Милобог, который баллотировался от "Самопомочи", набрал 48%, когда Вилкул – 49%. Разница в голосах составила чуть более 700. Милобог заявил о фальсификациях, однако апелляционный суд Днепропетровский области отказал в обжаловании результатов.

В этом году этот человек шел как Сила Людей. Почему выбрали слугу народа вторым? Порошенко виноват?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-11-2020 19:48 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
saxa Немає
Писатель
***

Повідомлень: 648
Приєднався: Mar 2007

SuperB TSI
Повідомлення: #452
06-11-2020 20:48 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

не тулите пороха сюда, хватит уже.
Рейтинговых кандидатов два: первый и второй, павлов тоже голоса собирал(он же вилкуловский ганд***н), батькивщина то такое, одна назва(говорят они с вилкулом кумовья, но то говорят, я свидетельства не видел).
Милобог нарисовался хз откуда и неожиданно хватанул (знакомая картина с выборами президента Упал и качаюсь ), тогда реально дрыстанули ребятки, но милобог хз шо за парень и сам не ожидал такого(или кто за ним стоял) и потом по моему семенченко был Курить
вообще ахметов имеет весь кривой рог: все гоки(митал невсчет), взрывпром, шахты, кжрк и тот вместе с беней доят, обленерго; тогда так накручивали за вилкула, шо мама не горюй. В эти выборы метинвест топил за шевчика, но и вилкула не обсирал, так шо игра в одни ворота, следующие будут интереснее мне думается...
после донецка в кривом есть чем поживиться, тем более тут нет банановых республик (а очень даже думали слепить Повбывав бы ) и все это добро он прикупил даже не бываючи здесь, все в столице делается.


(06-11-2020 19:41)Миша Чех :  Ещё смотрите, из той же статьи:

Цитата:Скандал на выборах 2015 года
В 2015 году Вилкула переизбрали мэром Кривого Рога, однако эту победу многие считали сомнительной. Главный конкурент Вилкула – Юрий Милобог, который баллотировался от "Самопомочи", набрал 48%, когда Вилкул – 49%. Разница в голосах составила чуть более 700. Милобог заявил о фальсификациях, однако апелляционный суд Днепропетровский области отказал в обжаловании результатов.

это камень уже четко в Ваш огород: 2015 год, ахметов, вилкул, КАКОЙ ТО неожиданный милобог и реальная возможность проиграть Shocked , аппеляция в суд областной, а там хопа и досвидания.... думаете Киев был в стороне? если самопомич брала реально город и могла отстоять выборы находясь во власти они слили победу вчистую(там разница в голосах была на сотни), почему бы это так было? а кто тогда был президент? думаете ахметов не решал это в Киеве?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-11-2020 20:59 saxa.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #453
07-11-2020 07:28 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

(06-11-2020 17:46)AlexMotel :  В этом вся суть,мы все немного хохлы немного украинцы,как впрочем наверное и любой другой народ...многогранные как напильники Smile
Hello!
Ну так я и предложил переставать быть напильником и становиться украинцем. Пока такое решение вижу.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #454
09-11-2020 13:53 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

Цитата:Нова система харчування ЗСУ, започаткована за президента Порошенка, офіційно - фсьо. Від 1 січня 2021 року харчування військових знову передають комерційним фірмам. А то он чого надумали - у нормальних пациків 4 мільярди гривень забрати!
Повертається назад система започаткована за настаящєва палковніка Гриценка. Військових, чиї в/ч встигли перейти на нову систему, я щиро вітаю. Невдовзі вас знову чекають занедбані столовки, раціон "вода і капуста" і м'ясо невідомого походження і якості. Зате - без Порошенка.
Щиро подякуйте тим вашим товаришам, яким свербіло через бажання нових облич і які обрали в президенти коміка. Або - собі самим.
Курить

Міноборони офіційно повернуло стару систему харчування


Нагадаємо, що реформа харчування почала буксувати у 2019 році, коли її через суд намагався загальмувати як раз один з колишніх аутсорсерів – приватна підприємиця, неодноразова учасниця продовольчих тендерів МОУ, проте 12 березня 2020 року суд такі визнав правомірність впровадження нової системи харчування у ЗС України.

Проте після перемоги в суді Міноборони саме дало задню реформі.
Повбывав быПовбывав бы

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-11-2020 14:34 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #455
10-11-2020 10:13 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

Цитата:Гліб Бабіч

Я вам просто розповім, що в дійсності означає офіційне скасування урядом реформи харчування, і повернення до веселих схем 2008-2015 років. Які з таким трудом викорчували, здавалося, назавжди.
Тепер на відкуп "аутсорсерам" знову віддадуть все. «Аутсорсери» - це такі фірми, які як би годують армію, але основна мета у них є - прибуток. А совісті немає зовсім.
Раніше, меню за старими нормами затверджував начпрод (яких в армії було 10% від необхідного). Після чого в принципі можна було робити що завгодно, бо контролювати аутсорсера на складі і кухні не було юридичних прав. Тому ніхто не знав, що вони купували, готували, і клали до тарілок, , щоб забезпечити ту саму (умовну) суму жирів, білків і вуглеводів - а зовсім не їду.
Потім був каталог і власна технологічний ланцюжок харчування, де контрольовано все - і це було реформою, і зламало порочну схему.
А ось тепер все як і раніше. Тільки зі словом «Каталог» замість норми. Так що, коли начпрод підписує у меню «червону рибу» - ви можете очікувати у тарілці хек з простроченим терміном зберігання. Як раніше. Тільки тоді не було червоної риби з каталогу. Тепер вона є. Але жерти доведеться теж, що і раніше. Бо працювати це все буде - як і раніше.
А що було раніше, я вам нагадаю. Бо зараз це буде повністю відновлено.
Вони могли робити що завгодно – бо були захищені від буль-якого контролю. Тому могли, навіть, порушувати закони фізики, відносно масси, об’єму і часу.
Бо вони були озброєні головним інструментом - грошима, які платить їм держава. За допомогою цього нехитрого пристрою, вони швидко спокушали тилове начальство на нижніх рівнях (тому, що верхні беруть долю), щоб захищати себе від небезпеки глибокого контролю «на виході», тобто у тарілці.
А потім вони починають весело кроїти армійську пайку зверху-донизу.
Перш за все, на рівні закупівлі весело закуповується некондиція і «прострочка», і "правильні" сертифікати до неї. Рівень придатності визначається чисто зовнішніми факторами. Якщо в крупі жучок перевершує кількість крупи, якщо картопля ллється а не висипається, якщо цвіль Не відмивається з макаронів, а м'ясо явно смердить і ворушиться - купувати можливо не стануть. Все інше - допустимо. Тому, що на ціні можна заощадити в кілька разів (і називати це "продуктами каталогу).
Різноманітність, до якої почали звикати з каталогом - поняття повністю несумісне зі старою системою.
З ностальгією згадую, як чудовий деснянский "аутсорсер" закупив десь влітку 14-го рибу -глося, невідомого походження і віку, і макарони. І кожен сніданок, протягом декількох місяців у Десни складався з розвареного глося і расползшійся макаронів. Що, в принципі, бувало кращим прийомом їжі в деякі з днів (до речі, саме такого глося ви будете тепер їсти як «красну рибу» - бо є така назва у каталозі).
Але це ще не вся бубочка. Далі свій шматок повинні відкусити безпосередні місцеві "ресторатори" великого аутсорсера. Свою частку, природно, бере начальник, від чого, буває, відламується контролерам від частини. Але не завжди. Якщо питання "повністю вирішене" на більш високому рівні ( а немало старих командирів частин сиділи на цієї голці) - перевіряючим доводиться закривати очі на голодний шлунок.
А далі пайку розтягують безпосередні виконавці, прямо з кухні.
Пам'ята. zr , Євген Махревич в 15 році в Десні, разом з розвідосами влаштовував засідки на особовий склад їдальні. І вони всі разом дивувалися - як бідна жінка, наприклад, може тягти двадцять кілограмів м'яса, і навіть бігти з ним швидше вітру.
Далі складається акт, пишеться заява в поліцію - і давай все по-новій. В крайньому випадку звільнять дрібного виконавця.
А виконавці наймаються на жебрацьку зарплату. На мінімалку - бо все економиться в касу. Тому, йшли працювати в армійську їдальню від великої безвиході. І в надії на "приварок" з солдатського столу.
Власне, і якість їжі тому в більшості випадків було жахливим. Бо шеф-кухарі з модних ресторанів туди чомусь не йшли. І готували для армії люди далекі від кулінарії настільки ж, наскільки і від мікрохірургії. Ну, хіба що, очолював службу якийсь ветеран радянського громадського харчування. Що тільки посилювало ситуацію.
Власне з радянських часів особливо нічого не змінювалося. Але було навіть краще ніж при совку (говорю відповідально) - що в принципі примиряло з пайкою ту частину мобілізованих, які пройшли радянську, і пострадянську армію (так, виявляється буває і гірше). Крім того, злі, горласті мобілізовані, які клали на всі умовності (або адекватне начальство, якого теж було чимало) могли дотиснути "годувальників" до рівня "не повне лайно і більш-менш по вазі". Що при тій системі було максимумом і ідеалом.
До речі, раніше «годувальники» були вимушені витрачати гроші, тільки на те обладнання, якого їм бракувало в частині. А коли уходили – видирали його з м’ясом.
Тепер же у них свято. Вони БЕЗКОШТОВНО отримають у користування сучасні ремонти, новітнє обладнання та лінії роздачі, які завдяки реформі харчування держава оновила за наші з вами гроші.
Ну і про сухпайки, куди ж без них? У 14-му році я вперше в житті познайомився з сухими пайками чудової фірми «Візит». До цього, я в радянській армії вживав радянський же пайок. Штуку просту, але цілком зі справжніх продуктів.
Тушонку, яку ми їли в 14-15 в армії називали ласкавим словом "сєкєля". Це коли на сковорідці, після розтоплення жиру залишається маленька купка жил, хрящів і обрізків. А словом "каша Візіт" багато хто з нас до сих пір лякає цивільних і неслухняних дітей. І я не знаю, скільки тисяч армійських шлунків було угроблено назавжди цим лайном.
Правда, до кінця 15 року, ті добрі люди, які вже займалися реформою харчування, все ж таки домоглися від виробника хоч якогось поліпшення продукту, який в ППД і на полігонах ще поки вживали. Але було зрозуміло, що більшого, від монополістів, які звикли до нечуваних грошей «нашару» - не добитися ніколи.
Власне, все це і призвело до розуміння необхідності реформи. Знайшлася воля, гроші і люди з волонтерів і військових. Які розробляли, погоджували, переконували, укочували, створювали прозору систему, проводили конкурси і тендери серед постачальників, били їх по голові і рукам, і знову проводили конкурси та тендери. Попутно довелося добре струснути і мотивувати "тил". Після цього важко, зі скрипом, з опором - почало виходити. Крок за кроком. Всі зміни, які я особисто випробував з 14 по 19 рік. На собі і своєму підрозділі. Від лайна в тарілці і останків в банці - до ананасів на десерт, і різноманітного сухого пайка, що перевершує (на мій смак) натовський.
А ось тепер - все. Кабінет Міністрів погодився (!) З пропозицією (!!) Міністерства оборони (!!!) перейти на стару систему харчування.
Мені нема чого додати, панове! Коли ми говорили, що на чолі армії стоять її трунарі - багато хто не вірив.

Ну що ж. Мабуть, треба дочекатися переходу на стару форму - дубок, паперовий бушлат і берці "1000 кроків".

І скасування необхідності бронежилетів. І каски сталеві, до речі, на складах ще є.
Армія, кажете - сама собі наголосувала? Ну, в чомусь так.
Але ж вона весь цей кайф вигребе першою. Але ж вона воювала і воюватиме.
Тільки, що ви будете робити, коли від неї нічого не залишиться?
Там скоро ж мир? Армія буде не потрібна? Ну ок.
Ту армію, яка прийде замість своєї - годувати доведеться за високими стандартами.

СкорбимСкорбим

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #456
11-11-2020 10:59 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Шмыгаль о карантине: "Европейцы берут с нас пример"

"Идет очень много диалогов и споров о том, как действовать. Стопроцентного рецепта нет ни у кого в мире. Правительства всех стран ищут лучшие решения. Мы находимся в плотной коммуникации со странами Европы. Во многих вещах европейцы берут пример с нас, этим нужно гордиться.

Нужно посмотреть, какой сценарий развития в Европе и в Украине. У нас очень тяжелая ситуация, много заболевших. Но если сравнить с Италией, Испанией, Польшей - мы в хорошем смысле от них отстаем. Они спрашивают: что вы делаете? Мы делимся - это адаптивный карантин, меры, которые мы вводим параллельно", - отметил глава правительства.


Facepalm Все было очень бы смешно, когда бы не было так грустно....

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
AlexMotel Немає
Асертивний самогонщик
*****

Повідомлень: 4 112
Приєднався: Aug 2009
Полтава-Motel
AUQ+EHA=vRS combi
Повідомлення: #457
11-11-2020 11:30 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

Миша,а Чехия сейчас на плотном локдауне , как весенний? или шо то среднее.

Асерт́ивність — здатність оптимально реагувати на критику та вміння рішуче говорити собі та іншим «ні», якщо цього вимагають обставини.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #458
11-11-2020 11:31 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

В полном локдауне никого нет сейчас, вроде.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #459
11-11-2020 11:41 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

Цитата:Михайло Забродський
. ·
Вітаю, шановні друзі!

Дивні дива продовжують відбуватися із постачанням до ЗС України озброєння і військової техніки! Так, нещодавно відкритих джерел стало відомо про те, що в Міністерстві оборони України розглядається питання щодо закупівлі для забезпечення ЗС України 152-мм самохідної гармати-гаубиці vz.77 “Дана”, виробництва Чехія, для заміни наявних на озброєнні причіпних гармат-гаубиць Д-20 та самохідних гаубиць 2С3 “Акація”.
При цьому наголошується на необхідності підвищення мобільності під час зміни вогневої позиції, з огляду на тактичні прийоми нанесення вогневих уражень по вогневих позиціях артилерійських та реактивних артилерійських батарей, яку застосовують російські окупаційні війська на Сході України.
Зокрема управління РВіА Командування підготовки Командування Сухопутних військ ЗСУ зазначає, що статистика тривалості вогневих нальотів, за витратою боєприпасів, наразі складає 2-4 снаряди на гармату, окрім того підвищення мобільності потрібно для гарантованого забезпечення вогневої відповіді із застосуванням тактичного прийому так званої “артилерійської вогневої каруселі”.
Крім того, наголошується, що “Розглядають можливість закупівлі іноземних виробів типу “KRAB” (Польща).... На заміну причіпних гармат наразі розглядають питання закупівлі й постачання 152-мм самохідної гаубиці “ДАНА-М2” виробництва Республіки Чехія.” Словом слушних доводів на користь оновлення більш ніж достатньо. Але ось тут і починають виникати питання…
Справа в тому, що однією із головних відмінностей САУ “Дана”/САУ 2С3 “Акація” від 155-мм самохідних гаубиць “CAESAR” та аналогів є не тільки калібр, а й довжина ствола - 28 калібрів (САУ “Дана”/САУ 2С3 “Акація”), проти - 52 калібри (САУ ”CAESAR”, САУ “Богдана” та аналоги), що дозволяє останнім наносити вогньове ураження на майже вдвічі більшій відстані, навіть стандартними боєприпасами.
Цілком зрозуміло, що забезпечення вогневого ураження противника на відстанях, що унеможливлюють вогневий артилерійський контакт у відповідь, за відсутності аналогічних засобів у російських окупаційних військ, може створити суттєві тактичні і оперативні переваги для ЗС України під час проведення операції ОС та суттєво змінити ситуацію на Східному напрямку агресії РФ проти України.
Незрозумілими є прагнення оборонного відомства щодо закупівлі зразків артилерійського озброєння розробленого в 70-х роках минулого сторіччя, виробництво яких припинено в кінці 80-х, від іноземних виробників викликають ще більше питань на тлі інформації, що розроблення 155-мм самохідної гаубиці "Богдана" здійснювалась державним коштом із загальними асигнуванням в понад 140 млн грн на цей напрямок!
ТТХ САУ “Богдана” заявлені виробником значно перевищують ТТХ “Дани” і знаходяться на рівні кращих зарубіжних зразків, значно перевищуючи російські аналоги. Із відкритих джерел також відомо, що тривалий період часу державні випробування дослідного зразка САУ “Богдана” були заблоковані невстановленими наразі особами, з невідомих причин. І тільки нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про відновлення випробувань, яка однак потребує, ще офіційного підтвердження.
Важко обґрунтувати ідею закупівлі 152-мм самохідної гаубиці vz.77 “ДАНА-М2”, артилерійської системи, яку сама ж Чехія наразі розглядає як застарілу артилерійської систему намагаючись реалізувати САУ “ДАНА” третім країнам, водночас власні збройні сили Чехія планує забезпечити 155 мм стандартизованою з країнами НАТО, самохідною гаубицею “CAESAR” (CAmion Equipe d’un Systeme d’ARtillerie), виробництва компанії Nexter, Франція.
Наразі неможливо зазначити які тактичні і оперативні переваги, з точки зору бойових характеристик, вбачаються Міністерством оборони при застосуванні самохідної гармати-гаубиці vz.77 “Дана”, у порівнянні із самохідними гаубицями 2С3 “Акація”.
Однак можна впевнено говорити про чергову незграбну і не дуже прикриту спробу під виглядом модернізації/оновлення артилерійського парку наших Збройних Сил провернути сумнівну оборудку за нез’ясованою наразі кінцевою метою!..

КуритьКурить

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #460
11-11-2020 11:43 RE: Маразм у країні: форми, тенденції, сподівання)

КСУ будет наказывать Зе за чашечку кохфэ Упал и качаюсь
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Маразм РФ крепчает smile 8 650 1 840 236 21-03-2024 22:08
Останнє: niptun

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 2