Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #4711
25-08-2020 09:37 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

Цитата:Наталія Юсупова

Хочу закінчити свято публікацією о людині легенді. Генерал-майор І́гор Володи́мирович Гордійчук, сьогодні пройшов Марш Захисників з початку і до кінця в колонні, незважаючи на тяжке поранення. Коли він появився люди всі розтупилися і почали вітати по справжньому народного генерала. Таких генералів дуже мало, наша армія і народ може пишатися, що в нас є бойові військові з високими погонами. Люди честі та гідності. Генерал, котрий сьогодні був з народом..Нізький уклін

они лично знакомы еще с Саурки

п.с. фото с Марша...
https://www.facebook.com/alex.zakletsky/...511&type=3

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 25-08-2020 15:04 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #4712
25-08-2020 14:24 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

(25-08-2020 09:10)Майстер :  Позорище ще те.
Отож. Нация формируется.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю

Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #4713
25-08-2020 16:11 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

(25-08-2020 09:31)Lady :  З НЕЗАЛЕЖНІСТЮ НЕ ШУТКУЮТЬ!

много фоток тех, кто путаеться у ЗЕ под ногами!!!Hello!

https://www.facebook.com/plisko.av/media...515&type=3

И мне вчера довелось вместе со своими девушками-сеткарками у зе под ногами попутаться...
Когда только вышел на метро "Университет" и увидал сколько народу на улице-возникла мысль:"Может таки ещё не всё потеряно в этой стране?" Ну а когда увидал масштабы шествия,то мысль эта окончательно укрепилась.Не всеремось!
Невероятное чувство находится среди людей которым не "какая разница",приветствовать наших защитников,кричать им:"Дякую!".А потом идти в колонне среди волонтёров и уже слыхать как "Дякую" кричат тебе...И вот пока шёл в этой колонне,то вспоминал весь свой волонтёрский путь:Фроловская(помощь беженцам и солдатам),сети на Введенской,туева хуча скарба привезённая в "Азов",сотрудничество с "Крыльями Феникса",сети на Соломенке,сети на Троещине,военный госпиталь(отделение психиатрии и немного "травма"),Тайра которой отправлял ящики и коробки под её меднужды,да и просто помощь воинам(когда на какую-то сумму накупаешь чего-то нужного и отправляешь на фронт)...Много воды утекло с далёкого 2014 года,а воспоминания в памяти живы вроде всё это было только вчера...
Порадовало то что участников марша было гораздо больше чем в прошлом году.А в то же время на зе-шабаше было всего две калеки снимающие весь происходящий сюрреализм на телефоны.Патриоты в этот день были на Марше...
ПС.Вот там-то,около парка им. Т.Г.Шевченко и продолжалось вчера формирование настоящей НАЦИИ.
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #4714
25-08-2020 16:13 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

25%
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #4715
25-08-2020 18:15 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #4716
26-08-2020 08:41 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

Можливо хтось не розуміє що сталося на День Незалежності. Маленький приклад: Льоня на «царство» і на День Незалежності по Хрещатику сто більярдних столів хтось кудись б‘є шаріки, хтось рекламує Льоні киї, хтось радіє «незалежності», а 99% в ахуї: причому ЦЕ до НЕЗАЛЕЖНОСТІ?!!
Незалежність України нічого спільного немає до шоубіза мілліардерів-гастрольорів, яким до дупи де кривлятися: чи в країні агресорі, чи перед кадировом чи перед пуціним чи за бюджетні кошти на День Незалежності.
ПС. Мандилєвська це «Родіна мать завьот».

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #4717
26-08-2020 09:10 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

[Зображення: d026bb3e8d0d8245b4c72e3085952e02.gif?fbc...JSbqBlSUQg]

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #4718
26-08-2020 09:55 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

(25-08-2020 16:11)Zandercatcher :  .Не всеремось!

Мир

Маленька доня Руслан Боровик приклоняє коліно перед Героями Небесної сотні поряд з татком. Цвіт нації підростає!
Слава нації! Смерть ворогам!

Девушка
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4719
26-08-2020 10:57 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

З Китаю видно?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #4720
28-08-2020 09:17 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего

(26-08-2020 10:57)Миша Чех :  З Китаю видно?
Ну если под лупой рассмотреть то кое что проглядывается. А цирк и без лупы просматривается хорошо.

Президент у Кропивницькому відвідав тренування юних каратистів та отримав іменний чорний пояс
Після завершення заняття вихованці школи подарували Президентові диплом почесного першого дану ступеня майстра та іменний чорний пояс з вишитим прізвищем Глави держави японською мовою та назвою виду спорту – традиційне карате.

Так что там ещё осталось сделать величайшему лидеру современности? Полетать на истребителе, опуститься в батискафе на дно океана... Может что-то пропустил.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-08-2020 09:17 Railnolds.)
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 21