Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
11-08-2020 13:23 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Dimon325
ЧибуражГо
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
|
11-08-2020 20:03 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
|
|
Zandercatcher
Роздовбай широкого профілю
Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
|
12-08-2020 09:52 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
12-08-2020 10:27 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
(12-08-2020 10:17)rebus : Можете поискать и найти, что было. Лично я не знаю, но если бы я вёл себя, как избиратель ЗЕбэни, то уже орал бы во всю глотку, что такого и быть даже не могло, а в "доказательства" приводил бы ссылки на ссылки ссылок из желтой прессы.
а они так и орут
далеко ходить не надо .. сегодняшнее..
выкладываешь им ОФИЦИАЛЬНУЮ инфу, а они тебя на хер посылают
Цитата:Когось це шокує, хтось скаже - я так і знав. Але справи наступні, дорогі українці.
Президент Зеленський, який, згідно з його відкритою е-декларацією, має 5 квартир в Києві, розкішну віллу в Італії, апартаменти у Великій Британії і кілька готельних номерів в Грузії, тепер живе ЗА ВАШ рахунок! Тепер ви, українці, оплачуєте житло доларовим мільйонерам Зеленським.
Ось офіційна відповідь керівника президентського офісу: цього року за державну дачу, куди переїхало президентське сімейство, платники податків викладуть 3,5 мільйони гривень. Причому, з листа видно, що готуватися до переїзду Зеленський почав у червні 2019, щойно як став президентом. Тобто, одразу, коли пообіцяв передати деждачі дітям.
Своїх власних тисяч квадратних метрів житла Зеленським виявилося замало і вони вирішили мешкати за народні гроші. А ви, шановні українці, після цього і далі слухайте, як нинішній президент розповідає вам, що нормально прожити можна і за мінімалку.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
12-08-2020 10:57 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
Вика, а спроси их, как их тезис, что недвижимость была куплена ранее, оплавдывает трату наших налогов на содержание государственной резиденции? Почему вор и бврыга Порошенко мог позволить себе жить в своей собственной недвижимости, а зеленый недоделок предпочитает ее сдавать в аренду, а жить за нащ счет?
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
12-08-2020 11:05 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
|
|
|