Railnolds
Мегаписака
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
|
26-05-2020 02:04 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
(25-05-2020 18:07)Dimon325 : В данном случае, просто успешно идиотку определили. Что идиотка, даже по характеру текста понятно.)
Зря расстраивается, все нормально - сомневаюсь что за голосование ее на йух послали. Это дуре так думать хочется - мол, Великого Корифея за взгляды забанили.
Не, ну понятно что в этом вопросе важно не за кого голосовал, а что в принципе на него ответил. Так и вычисляются идиоты.
|
|
|
Nemo78
УКРАЇНЕЦЬ
Приєднався: Sep 2008
2,8 TDi
|
27-05-2020 11:29 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
28-05-2020 15:08 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
(28-05-2020 14:46)smile : голосовавший за зеленского не понимает, почему он голосовал за зеленского, потому, что он голосовал за зеленского.
Цитата: Меньшов Олександр
Сиджу за столом в офісі. Заходить давнішній клієнт, не бачив напевно півроку, може трохи більше. Поки обробляю замовлення, по тєліку диктори говорять про підвищення вартості електроенергії (мовляв, треба буде платити за транспортування струму). Клієнт несподівано зривається і тут же мені: "Наголосували, бл ... ь!"
Я (з круглими очима): "А що таке"?
"Що та що! Вибрали, су...а, жабу зелену, а тепер нормальним людям життя немає".
Питаю: "Тю! І що не так? Вова старається, про людей думає, ночі не спить".
О, бачили б ви як перекосилося обличчя клієнта.
"Так такі, як ти, безмозкі, - злобно кидає він мені, - взагалі про майбутнє держави не думають! Вам би тільки поржать та поср...ь. Тому і вибираєте дєб...в, бл…ть"!
Чесно скажу, я ледве-ледве втримався, щоб не розреготатися. Прикол весь в тому, що це сама людина рівно рік тому доводила (правда не мені, а моєму напарнику), що треба голосувати за ЗЄ, і що Порох – барига. А ще пам'ятаю, як він ручки свої спітнілі тер, коли в новинах результати голосування оголошували.
Між іншим, саме цей чувак в 2010 кричав на виборчий ділянці, де я був спостерігачем, що тепер вони «нам всім покажуть».
«Вітя до влади прийде, – горлав він серед оторопілих людей, – і всім вам, помаранчевим, ще піз...и даст»!
Ось такі метаморфози бувають після карантину.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Nemo78
УКРАЇНЕЦЬ
Приєднався: Sep 2008
2,8 TDi
|
31-05-2020 14:44 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
|
|
leninV
Мегаписака
Приєднався: Jun 2009
Днепр
Fabia FL 1.6AT Elegance+
|
01-06-2020 12:31 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
блог
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным.
Марк Порций Катон
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
04-06-2020 09:18 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
Цитата:Хай Зєля прієдіт , хай Зєля прійдьо-от ,
Хай Зєля Халяву усєм прінєсьо-от !
Бо буть Довбойобом на свє-єтє
Мєчтають Дорослі і Дє-еті !
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|