Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
Автор Повідомлення
Exotic Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2006
Cherkassy
Octavia 1.8T WTS, Captiva 2.4
Повідомлення: #4181
19-03-2020 23:28 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

(19-03-2020 23:21)Compass :  
(19-03-2020 23:13)Exotic :  
(19-03-2020 23:04)Dimon325 :  Сейчас спишу на вашу эмоциональность.
никаких эмоций, строго математика. Возраст-электоральные предпочтения-результат.

Если вавка в голове, пей зеленку , бинтом закусывай и помни о карме...
врачей сейчас развелось! И каждый ведь свои дурные рецепты раздаёт! Facepalm Время сейчас такое, понимаю...Mr. Green

Чтобы жить по-человечески, надо,чтобы платили по-божески.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Compass Немає

Приєднався: Aug 2009
местный
Повідомлення: #4182
19-03-2020 23:30 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

Чтобы понимать , нужно иметь мозг Mr. Green

Плохая примета - ехать ночью... в лес... в багажнике... в разных сумках...
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #4183
20-03-2020 00:07 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

(19-03-2020 23:04)Dimon325 :  
(19-03-2020 22:58)Exotic :  та может передохнет электорат боек, рабиновичей и тимошенок! Хвала вирусу, может он таки избавит нашу страну от дегенератов! Аплодисменты Миллиона 1,5-2 можно умертвить исключительно с пользой!
Ваша радикальность где-то была хороша в нынешней ситуации. Но берега не теряйте.
Сейчас спишу на вашу эмоциональность.
За любой подобный вопль в будущем забаню сразу без предупреждений. Hello!

присоединяюсь.
Курить

Exotic, не разгоняйся.

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
МЫМ Немає
Узурпатор №4

Приєднався: Aug 2008
Запорізька Січ
Суровый МПI,Subaru Леся (R.I.P), Subaru Олеся, Subaru Утбек
Повідомлення: #4184
20-03-2020 09:21 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

(17-03-2020 12:58)Lady :  [quote]

Одночасно махінатори Зеленського отримали право без перешкоди пиляти гроші на товарах, послугах та роботах під прикриттям " боротьби з короновріусом". Тепер, якщо посадовцям треба розпиляти пару мільярдів на щось - вони можуть всього лише отримати адмін.штраф за неоприлюднення інформації про закупівлю, наприклад.
Уже никто ничего никому не должен ...

Зміни у закупівлях

Верховна Рада ухвалила закон про протидію коронавірусу. Ознайомитися з його текстом можна тут http://bit.ly/zakon_covid19

Закон встановлює чіткі правила для закупівель робіт, товарів і послуг, необхідних для подолання коронавірусної хвороби:
Усі закупівлі для протидії поширенню коронавірусу будуть відбуватися поза системою Prozorro;
Перелік таких товарів, робіт чи послуг та порядок їх закупівлі затверджуються Кабінетом Міністрів України;
За результатами цих закупівель замовники зобов`язані завантажити у систему Prozorro звіт про укладення договору, сам договір включно з усіма додатками, а також звіт про виконання договору. Інакше передбачена адміністративна відповідальність.

Усі ці зміни мають прискорити процес закупівель для боротьби з коронавірусом — закупити необхідні засоби захисту можна буде за 1 день, без можливості оскаржити результати в Антимонопольному комітеті. Закон також дозволяє розпорядникам бюджетних коштів вносити 100% передплату. Норми будуть діяти 3 місяці.

Baburka resort : spa,lounge & grill in ZPcity (deni$)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #4185
20-03-2020 09:57 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

(19-03-2020 22:58)Exotic :  та может передохнет электорат боек, рабиновичей и тимошенок! Хвала вирусу, может он таки избавит нашу страну от дегенератов! Аплодисменты Миллиона 1,5-2 можно умертвить исключительно с пользой!
Куди дивиться ваша вчителька па русськаму языку: боёк це частина вогнепальної зброї, а Бойко це сєпар і ворог України; тимошенок це маленький недоразвитий Тимошенко, а Тимошенко це як фантазія розвинута.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
ALeX.Norgler Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2018

Skoda Superb 1.8T 2006
Повідомлення: #4186
20-03-2020 10:02 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

(20-03-2020 09:21)МЫМ :  [quote='Lady' pid='2788515' dateline='1584442716']

Цитата:Одночасно махінатори Зеленського отримали право без перешкоди пиляти гроші на товарах, послугах та роботах під прикриттям " боротьби з короновріусом". Тепер, якщо посадовцям треба розпиляти пару мільярдів на щось - вони можуть всього лише отримати адмін.штраф за неоприлюднення інформації про закупівлю, наприклад.
Уже никто ничего никому не должен ...

Зміни у закупівлях

Верховна Рада ухвалила закон про протидію коронавірусу. Ознайомитися з його текстом можна тут http://bit.ly/zakon_covid19

Закон встановлює чіткі правила для закупівель робіт, товарів і послуг, необхідних для подолання коронавірусної хвороби:
Усі закупівлі для протидії поширенню коронавірусу будуть відбуватися поза системою Prozorro;
Перелік таких товарів, робіт чи послуг та порядок їх закупівлі затверджуються Кабінетом Міністрів України;
За результатами цих закупівель замовники зобов`язані завантажити у систему Prozorro звіт про укладення договору, сам договір включно з усіма додатками, а також звіт про виконання договору. Інакше передбачена адміністративна відповідальність.

Усі ці зміни мають прискорити процес закупівель для боротьби з коронавірусом — закупити необхідні засоби захисту можна буде за 1 день, без можливості оскаржити результати в Антимонопольному комітеті. Закон також дозволяє розпорядникам бюджетних коштів вносити 100% передплату. Норми будуть діяти 3 місяці.
Круть((( Денег попилят знатно. Я не спорю что прозорро это еще тот нудный геморой, но он хотя бы в некоторой степени уменьшал коррупционные риски.
ЗЫ
Шо там бубочка кричал - если маски дороже 1,75 звоните в ЧК и пативен выедет?((
marcus63 Далеко
Crazy фотограф

Приєднався: May 2012
Чернигов
Audi a6c6 allroad 3.0 tdi - есть. 21130(была), Октавия 1,6 tour (была), SY KYRON 2.0 TDI (был)
Повідомлення: #4187
20-03-2020 16:03 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

Mr. Green та ладно, прям уменьшал) чутооооооочек уменьшал разве что. К словам не прикалупуюсьHello!
Регулярно работаю с прозорро простоHello!
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #4188
20-03-2020 18:43 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4189
20-03-2020 19:34 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

Офіс президента повідомив НАЗК, що чартерний переліт Зеленського з відпустки оплатила держава Оман

Офіс президента повідомив НАЗК, що чартерний літак з Оману, яким у січні до Києва повертався президент Володимир Зеленський, оплатив Султанат Оман. Про це в інтерв’ю виданню «НВ» розповів голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков.

«Ми направляли запити в Офіс президента про те, за чий кошт були сплачені переліт та проживання в Омані. ОП та Державне управління справами нещодавно повідомили, що це не відбувалось за державні кошти, а літак для повернення був наданий Султанатом Оман», – сказав Новіков.

Хм! Я смотрю, зелебобики, струя у вашего кумира достаточно крепкая.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #4190
20-03-2020 19:42 RE: Очередные 100 дней #Я неЛоха ...., потерпевшего

Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1