Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
09-01-2020 10:37 RE: очередные 100 дней #Я неЛоха Коломойского
|
(09-01-2020 10:28)Майстер : Згоден, справа зовсім в іншому.
Президент країни що воює не відомо де кілька днів, випадково випливає в Омані - центрі офшорів і відмивання бабла, після настанов його повелителя в Буковелі. І до дупи на якому літаку — головне народ України має знати де їх «слуга», чи не їх? Терміново? повертається в Україну після авіатрощі внаслідок обстрілу по маршруту де не все спокійно, знову невідомо на чому і невідомо куди. Як і невідомо який вантаж він особисто супроводжував. При чому ні шарій ні гавноплюсгавно кіпіш не підняли, істерично не вили про зраду а перший і взагалі прикинув відео про Пороха, який начебто мусив бути на яхті в Сейшелах але ніхто його там не бачив. І скільки аренда останьої, і по чому бляді — все відомо, тільки Порошенка там чомусь ніхто не запітив, але це не головне. Чмо дало припущення, піпл зхавав, відвернули увагу від «неуважно хто неважно куди літав і неуважно що супроводжував, головне щоб наставнику догодити».
Майже всі, кого цікавлять фінансові афери бабулі впевнені, що гарант невідомо чого вивіз кеш в парашу для стабілізма а тут розжовують на якому літаку він це зробив. Мені до дупи на чиєму літаку він зробив, головне що він зробив. От відповідь чому не з користався «особистим» президентським літаком — щоб піпл думки кидав де хто і коли.
Цитата:2.37 ночі. Зеленський майже в повній таємності повертається до України.
Проходить майже доба з часу катастрофи українського літака. Лише о 4 ранку президент проводить нараду(!), збирає чиновників, а близько 6 ранку записує відеоролик.
Пройшла майже доба від «термінового» повернення Зеленського з відпочинку в Омані. Летіти з цієї держави на сучасному літаку близько 5 годин. Де весь цей час був президент?
Так само дивно, чому в ніч з 7 на 8 січня, тобто трохи більше доби назад, до Оману прилітав літак пов‘язаний з Віктором Медведчуком. Цей літак пробув в Омані до обіду 8 січня і надвечір полетів спочатку до Москви, а потім через Білорусь повернувся до Києва. Що це було думаю дізнаємося згодом.
Проте, найганебніше те, що президент країни зник практично на добу, в ситуації коли країна знаходиться в такому стані. Більше того, проводити нічні наради, записувати ролики посеред ночі...це черговий верх цинізму. Робити це треба було вчора зранку, а не придумувати чергові відмазки і ганьбити країну на весь світ.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2020 10:41 Lady.)
|
|
|
1.2HTP
CAXA
Приєднався: Sep 2006
Днепр
|
09-01-2020 11:14 RE: очередные 100 дней #Я неЛоха Коломойского
|
Леня, друже, ты не понимаешь о чем хочу сказать...
Сейчас далеко не в бубочке дело, на всякий случай еще раз напишу - не фанат нашего Президента, за него не голосовал...
Блогер набрехал, блогер чьи видосы часто проскакивают на форуме.
" умную статью" написал не наш человек, не украинец, не россиянин, это видно по стилю и по ошибкам которые выделил...
Во всех роликах "гнусавых блогеров" идет негатив, идет манипуляция, направленная на раскол, и так сильно разделенного общества.
Прочитай это, пойми и осознай !
А потом задайся вопросом кто это делает и зачем ?
А потом подумай, кто больший враг, тот кто поехал в Оман, кто потратил не государственные деньги, да и вообще пофиг чем он там занимался
Или блогер, который врет манипулирует сознанием....
Или человек который эту муть от блогера несет в массы...
Задумайся...
Для нарколога, еще не бухал
|
|
|
Dimon325
ЧибуражГо
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
|
09-01-2020 11:15 RE: очередные 100 дней #Я неЛоха Коломойского