Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
14-11-2019 13:09 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|
Шкодчук
Українець
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
|
14-11-2019 13:27 RE: очередные
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
14-11-2019 13:28 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Шкодчук
Українець
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
|
14-11-2019 15:38 RE: очередные
|
(14-11-2019 15:32)_andrey83_ : Интервью Коломойского данное Нью- Йорк-Таймс, где он открытым текстом говорит, что Украине нужно идти на сближение с Росией, никого не натолкнуло на мысль что он просто торгует нашей свободой в обмен на прекращение преследования со стороны США?
Здається, він тролить. Ображений на всіх, що з банком не виходить.
І говорити він може, що завгодно, як і Ляшко та інші. Поступово перетворюється у такого ж балабола...
..."Ви всі нас не візьмете, - сказав він. - Немає сенсу втрачати час на пусті балачки. Натомість Росія б залюбки взяла нас у новий Варшавський договір".
П'ять років тому в мільярдера були зовсім інші погляди, пише газета. Тепер він вважає, що США використовує Україну для послаблення свого ворога, Росії.
Коломойський також наголосив, що зв'язки з Росією необхідні для економічного виживання України, а російське фінансування може замінити кредити МВФ, тоді як травма від війни "пройде".
"Пройде п'ять, десять років, і кров забудеться, - каже він. - Я показав у 2014 році, що не хочу бути з Росією. Я об'єктивно розповідаю, що бачу і куди все йде".
"Ми візьмемо 100 мільярдів доларів від росіян, - додає бізнесмен. - Я думаю, вони з радістю нам їх дадуть. Який є спосіб найшвидше налагодити стосунки? Тільки гроші".
Газета наголошує, що Коломойський має "особисту" ненависть до США, де ФБР проти нього начебто розпочала кримінальне розслідування.
Коломойський розповів, що на місці Зеленського він би розпочав розслідування щодо Байдена, про яке прохав Трамп. На питання, чи не становить це ризик для України, якщо представник Демократичної партії виграє наступні президентські вибори в США, він відповів: "Якщо вони почнуть мудрувати, ми підемо до Росії".
"Російські танки стоятимуть під Краковом і Варшавою, - додає Коломойський. - Ваше НАТО забруднить собі штани і купуватиме памперси".
Коломойський раніше заперечував вплив на Зеленського, однак тепер попередив, що починає вірити у такий портрет.
"Якщо я одягну окуляри і подивлюся на себе, як на мене дивиться весь світ, я побачу себе монстром, ляльководом, господарем Зеленського, як хтось, хто має апокаліптичні плани. Я можу це втілити в реальність", - сказав він....
https://www.bbc.com/ukrainian/press-review-50403630
ps
зато це інтервью для порохофілів - як ковток свіжого повітря...
Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-11-2019 15:40 Шкодчук.)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
14-11-2019 16:14 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
14-11-2019 16:34 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
14-11-2019 16:48 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Ситуация с табачными компаниями не изменилась — АМКУ
«Тедис Украина» осталась на положении дистрибьютора-монополиста на украинском рынке сигарет, несмотря на то, что Антимонопольный комитет оштрафовал и эту компанию, и производителей, которые имели с ней дело.
После штрафа в размере 6,5 млрд грн ситуация на табачном рынке не изменилась.
Через ООО «Тедис Украина» и сейчас продолжает проходить основной объем произведенных сигарет.
С августа 2019 года в АМКУ поступило большое количество заявлений от участников рынка, которые недовольны действиями «Тедис Украина» и ряда производителей сигарет. Другие дистрибьюторы пока не могут полноценно зайти на рынок и заключать прямые договоры с производителями. Отсутствует понимание, каким образом производители выбирают дистрибьютора, что приводит к поддержанию искусственной монополии на рынке.
А шо ж там Зеля порешал?
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|