Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
15-10-2019 09:13 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Цитата:Текс..
А тепер про серйозні речі...
Зеленський безсмертний !!!
Наш головнокомандувач на свята вишивав по "пєрєдку" у плітоноскє без бронєпліт.
Те що це не наєбалово а насправді "пєрєдок", свідчать фото броніків з плитами усіх оточуючих та особистої охорони першого.
Навіть Дмитро Донець ( моя повага) не наважився вишивати по "нулю" з порожньою плітоноскою.
Тож дарма регочете .
14-ти годинний флудмарафон ,це ще не усі свєрхспособності гаранта !
Від нього кулі відскакують, і сєпарня серецця !
Фоточок нарізав для більш зручної візуалізації.
Дякую кіностудії ім.О.Довженко за представлені локації та наданий мені безкоштовний фото матеріал
Біла сорочка як знак "сюди не стріляти". То і броніка не треба.
Ху.. з цим препиздентом, там все ясно.
Що з новим очільником МО, шо за ліфчік замість броніка?
Цитата:Який довбень його гримував?
Вова, костюмера-розбійника з Квартал-95 більше не бери, новобранець приодіне тебе для передової краще і переконливіше.
І вобще, що за форма, я не понімаю?
Опять главнокомандующий на весь передок сіяє білою сорочкою? Брючки на кант "муха навпіл", наглянцовані, ніби Ківині причандали, туфлі...
Плитоноска, кажуть справжні фронтовики, порожня, як "пусто-пусто" в доміно і це видно невооружонним глазом, а з того боку озброєння блискуче, не страшно, Вова?
Це фронт, а не інститут благородних дєвіц!
Зато голова в касці, програма-мінімум, блін - лисий супровідник позичив?
Невже досі не можна було справити преЗЕдентові муляж настоящого камуфляжа по росту, чу-чуть плечі вимостити, щоб солідніше смотрєвся, броніка зробити в стілє а-ля бюст Вєрка Сердючка, бєрци на платформі, утєпльонну каску, шеврони, іменний жетон...
Отак глянув сєпар в приціл, ух, батяня йде, ща задасть жару і зів'яла його вінтовка!
Вова, щоб всьо по всамдєлішному, раз уже в День захисника України фронтами шастаєш і Верховного розігруєш, зроби так, щоб це не було надто схоже на знімальний павільйон для репетицій новорічного корпоратіва в стилі мілітарі...
Більше експресії, огня, страсті, Вова, ти ж артіст, Вова!
Круту відмазку, Вова, не вітати Марш "Ні капітуляції!" і захисників у столиці ти придумав і, головне, вєсьма благородну!
Картинка для Г+Г ідеальна, як вони це розмажуть по хлібу!
Але ж ми з тобою знаємо ціну усім кіношним красівостям, правда?..
Кароч, до Володимира Олександровича ти опять не дотянув, переекзаменовка!
І це прискорбно, бо іспит з тобою складає вся Україна.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-10-2019 12:13 Lady.)
|
|