Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
10-10-2019 14:28 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
10-10-2019 14:36 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Шопопало-марафон "Уринотерапія від Зеленського"
Цитата:Виталий Портников:
Очільник держави, який публічно називає свого співвітчизника бандитом - без судових рішень, просто тому, що йому так хочеться - це звичайний пострадянський диктатор, маленький Путін або Лукашенко.
Така людина здатна довести свою країну тільки до Руїни.
Цитата:Аркадий Бабченко:
Вийдіть на вулицю і спросіть у людей, чи Пашинський бандит! Люди вам скажуть!
Извините, а он правда это сказал?
То есть, глава государства на полном серьезе предложил поехать в Тамбов и спросить, кто такой Паниковский, и на этом основании его сажать?
Ой, вэй.... А у нас совсем п#здохин швай в голове, оказывается.
Й...аныйжтыхворост...
«Выйдите на улицу и у ста человек спросите бандит ли Тимошенко»
«А что, так можно было?», - спросил бы Виктор Фёдорович.
Шикардосный аргумент.
Цитата:Юрий Бирюков:
За первые два часа «пресс-марафона» Зеленский 117 раз упомянул в качестве основной проблемы либо Порошенко, либо партию ЕС.
Да, прямо сосредоточие вселенского зла. Во всем. Всегда.
Цитата:Олена Монова:
"Всі ми знаємо, за які кошти робляться ці фотожаби"
Вава, изреченное.
Оно думает, что его гугнявое величество стебут исключительно за грубі гроші. Матірбожа, все еще хуже, чем это казалось еще десять минут назад.
Цитата:Анна Амарго:
Так. Да. Чувак же судит по себе. Он стебал политиков исключительно за денежку. Значит и его - тоже за копеечку.
Цитата:Mason Lemberg:
Пробігся по стрічці, глянув що воно мололо
Висновки:
1) це суцільний ходячий набір комлексів і скелетів в шафі. Ну і звісно, Порошенко насрав йому в портки і досі сре.
2) ніхера чувак не контролює (від слова ніхера), а його думка є думкою оточення
3) патологічний брехун, який заганяється в двох фразах з інтервалом 5 хвилин
4) він зробив пресуху для того, щоб вирішити питання формули Штайнмайєра і протестів, а походу своїми звинуваченнями в проплаченості противників штайнмайєра зробив тільки гірше
5) Янек був не найтупішим президентом України.
Цитата:Наталия Козырь:
Вот сижу и думаю - а овощ то был хорош на фоне этого зеленого дерьме! Солидный дядько, хоть и гопник, ну хоть старался приличия соблюдать и не быковал на людях.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
10-10-2019 14:40 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Цитата:- по сути, публично президент говорит, что ФОПы виноваты, ну барыги, чо;
- я не понимаю, почему официальное трудоустройство у ФОПа, кто бы это ни был, помощник или секретарша, есть плохо. Они же официально трудоустроены;
- ФОПы являются участниками коррупционных схем, не свинарчуки;
- для власти есть два понятия: нормальная уплата налогов и ненормальная уплата налогов.
Прекрасная оговорка «всі повинні сплачувати борги».
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
10-10-2019 15:09 RE: очередные 100 дней Моники Коломойского
|
Цитата:Зеленський звинуватив Порошенка у "підштовхуванні" нового Майдану
"Я дуже спокійно до цього ставлюся. Але люди повинні знати, що вони тоді оберуть".
Президент Володимир Зеленський звинуватив свого попередника Петра Порошенка у підготовці нового Майдану.
Про це він сказав на пресконференції у четвер.
"Помилка Порошенка у тому, що йому здається, що він може бути лідером нового Майдану. Але він забуває, що він уже не Президент. Навіть не те, що забуває, а не вірить, я боюся, що це вже на фізичному рівні проблема. Він проти розведення [сил на Донбасі], і йому здається, що з цього приводу може бути Майдан. Мало того, що він трошки підштовхує Майдан своїми засобами масової інформації і своїми діями. Випадково гуляв-гуляв - і прийшов на Майдан?" - сказав Зеленський.
Він додав, що не збирається триматися за посаду, як президент Віктор Янукович.
"Я нічого цього не боюся. У будь-який момент і будь-яку секунду, якщо суспільство вирішить, що не хоче, щоб я був Президентом... Кровопролиття не буде. Я дуже спокійно до цього ставлюся. Але люди повинні знати, що вони тоді оберуть. Вони точно не оберуть припинення війни і вони точно будуть вибирати серед того меню товарів, яке є на ринку, продажному політичному ринку", - сказав Зеленський.
Президент додав, що особисто він не входить до цього "меню".
|
|
|