Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Webasto
Автор Повідомлення
Паша-шкодник Немає
Тренер

Приєднався: Jun 2018

Octavia Tоur 1.9TDI 2007 AGR (ще вектра а десь в гаражі завалялась ))
Повідомлення: #21
21-10-2018 11:43 RE: Webasto

(21-10-2018 11:34)ИгорьЛ :  
(21-10-2018 10:58)Паша-шкодник :  
(21-10-2018 08:09)ИгорьЛ :  
(21-10-2018 07:21)Паша-шкодник :  З дизелем ще не зимував, але думаю свічок накалу повинно хватити, крім того звичайні свічки з моменту пуска двигуна гріють ще пару хвилин, для стабілізації роботи мотора, перевірено, по крайній мірі в мене точно!
Человека беспокоит проблемма постоянного недогрева двигателя изза коротких поездок. При чем тут свечки и запуск?

Які проблеми, грій мотор на холостих 3-5 хв., літра соляри, а то і 600г в час це небагато, на вебасто точно буде дорожче! А свічки відіграють важливу роль в прогріві двигуна і мають до цього безпосереднє відношення, з темою я думаю не помилився!
Какое отношение свечи имеют к автономному отопителю, о котором ТС спрашивает? Похоже Вы с трудом представляет о чем разговор.

Питання стоїть чи купляти чи не купляти, а не в тому щоб розказати за автономний отопітель! Я приводжу аргументи на користь того, щоб не купляти, ігра не стоіть свєч, а що ви хочте від мене я взагалі не розумію, може хочте показатись тільки умнішим за інших!
Шукати всі повідомлення учасника
ИгорьЛ Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2014
Киев
VW Polo 9n XC70 D5
Повідомлення: #22
21-10-2018 14:50 RE: Webasto

2Паша-шкодник
Езжу с автономками много лет и на разных машинах, в данный момент стоит webasto TTV, установленная с завода. Работает, как подогреватель при пуске мотора при +5 и ниже, далее регулировка режима догрева происходит от температуры двигателя в процессе езды-иногда включается в пробках, иногда на трассе . В остальном -как обычная автономка-греет мотор, салон, прямой пуск, таймер... методы пуска-любые, какие поставишь- вручную, пульт, телефон.
Сей предмет, будь то вебасто, эбершпехер (те, что у меня стояли-может еще кто делает, не знаю) оправдывает себя до последней вложенной копейки.

Я не хочу тут быть самым умным, но еще раз -какое отношение к теме о вебасто имеют свечи накала?
egorka Немає
Продавець прохолоди

Приєднався: Mar 2009
Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #23
21-10-2018 15:12 RE: Webasto

А у меня пульт есть тоже но С........ ка не работает.

Мені запах дизеля і солодкий і приемний Hello!
tarickb Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2013
Івано- франківськ
Був Octavia tur 1.6 2006 Octavia A5 1.6tdi 2011r
Повідомлення: #24
21-10-2018 15:23 RE: Webasto

[/quote]
Человека беспокоит проблемма постоянного недогрева двигателя изза коротких поездок. При чем тут свечки и запуск?
[/quote]
Rulez в точку!

(21-10-2018 11:40)Dimitrius :  
(21-10-2018 07:18)ИгорьЛ :  С трудом себе представляю гараж после отработки в нем автономки))))))

Никаких проблем.

Тема поднимается каждый год перед зимой. И все приходят к выводу, что очень классная штука Вебасто, но дорого.Laughing

І я про це, хороша штука але дорого. Тож які варіанти? Стояти і гріти, забити і поїхати , поставити якійсь аналог вебасто , через те що вебасто довго буде окупляться, то вже краще грітись але не все є час стояти, тим більш що він практично не прогрівається на ХО

Hello! давайте не принижувати один одного , як тут вже писали що тему піднімають кожноі зими, тож думав, що хтось собі ставив, типа там і там є шрот де цього добра є повно коштує стільки і стільки , хочеш з роботою а хоч пошлем поштою по Україні , гарантія сезон ... десь так .
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-10-2018 15:38 tarickb.)
Паша-шкодник Немає
Тренер

Повідомлення: #25
21-10-2018 15:40 RE: Webasto

(21-10-2018 14:50)ИгорьЛ :  2Паша-шкодник
Езжу с автономками много лет и на разных машинах, в данный момент стоит webasto TTV, установленная с завода. Работает, как подогреватель при пуске мотора при +5 и ниже, далее регулировка режима догрева происходит от температуры двигателя в процессе езды-иногда включается в пробках, иногда на трассе . В остальном -как обычная автономка-греет мотор, салон, прямой пуск, таймер... методы пуска-любые, какие поставишь- вручную, пульт, телефон.
Сей предмет, будь то вебасто, эбершпехер (те, что у меня стояли-может еще кто делает, не знаю) оправдывает себя до последней вложенной копейки.

Я не хочу тут быть самым умным, но еще раз -какое отношение к теме о вебасто имеют свечи накала?
Радий за вас, за ваше вебасто! В мене замість вебасто )) 7 свічок накалу, через три хвилини їзди в салоні можна відчути тепле повітря! Вірю що вебасто штука хороша, питання тільки чи варто вкладатись в немалі кошти, коли шкодовські дізеля і так досить швидко нагріваються!
Gr_Vetal Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2011
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL. Liftback Elegance Businessline 2.0 TDI-СR 16V DPF EURO-5 DSG-6 2012
Повідомлення: #26
21-10-2018 16:10 RE: Webasto

Паша-шкодник пишучи про свічки, має на увазі три свічки підігріву тосолу, які на Octavia Tour 1.9TDI ускорюють підігрів тосолу, тобто двигун + повітря в салоні. У мене самого штатно є таких три свічки підігріву тосолу ну і самособою чотири свічки накалу, але то вже інша тема.Hello!

Skoda Simply Clever.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-10-2018 16:11 Gr_Vetal.)
Паша-шкодник Немає
Тренер

Повідомлення: #27
21-10-2018 16:16 RE: Webasto

[/quote]
Rulez в точку!

(21-10-2018 11:40)Dimitrius :  
(21-10-2018 07:18)ИгорьЛ :  С трудом себе представляю гараж после отработки в нем автономки))))))

Никаких проблем.

Тема поднимается каждый год перед зимой. И все приходят к выводу, что очень классная штука Вебасто, но дорого.Laughing

І я про це, хороша штука але дорого. Тож які варіанти? Стояти і гріти, забити і поїхати , поставити якійсь аналог вебасто , через те що вебасто довго буде окупляться, то вже краще грітись але не все є час стояти, тим більш що він практично не прогрівається на ХО
[/quote]
Це взагалі діло принципа, найкраще і найшвидше машина гріється при їзді, на середніх оборотах, смисл її гріти на холостих? При 70 градусах машина вже почуває себе комфортно, їсть мало палива і т.д., проїхав три кілометри якраз розігрів машину, все рівно нічого не зекономиш що 3 км їхати що 30 час поогріву той самий! С вебасто зекономиш, але воно дороге, ну і на прогрів додатково паливо буде йти!
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #28
25-09-2019 07:59 RE: Webasto

Апну тему. У Орлику стоїть заводська Вебасто, з якою я ще жодного разу в житті справи не мав. Почитав інструкцію - там про програмуваня перед налаштуванням ) Потім пуск. Ніби і нічого важкого чи незрозумілого але хотілося б перший раз подивитися як це все зробити правильно. Порадьте фахівців у Києві, хто міг би показати, пояснити, перевірити. Гугл видає купу фірм але хотілося б тих, з ким особисто мали справу та залишилися задоволеними. Дякую

[Зображення: 4.gif]
Avias Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2019
БЦ
1.8 TSI 4x4
Повідомлення: #29
25-09-2019 08:22 RE: Webasto

Зачем? Вам страшно самому кнопку нажать?
Dimitrius Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2007
Хмельницкий/Тернополь
Passat Alltrack B7 2.0 TDI
Повідомлення: #30
25-09-2019 18:01 RE: Webasto

Действительно, нажми на кнопку- получишь результат. Ну или не получишь если есть проблема с Вебасто
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Thumbs Up Установка Webasto mation 38 8 135 30-01-2021 17:40
Останнє: shurken
  Нужен нагреватель Webasto Nestor_123 8 2 303 26-01-2020 14:42
Останнє: bumblebee93
  Предпусковой подогреватель Webasto Andrey82 13 6 671 14-10-2007 15:04
Останнє: Filin0272

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1