Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
20-09-2019 15:25 RE: Политическая сатира (карикатуры, демотиваторы, анекдоты)
|
Цитата:#Параска
Привіт, моє зелененьке, але не огірок, Володька!
Чесно кажучи, прикрих новин кожного дня так багато, що можна хапатися за серце щохвилини. Проте, всі ці новини в якомусь такому традиційно одному та теж самому напрямку. Тому дещо скучно про них писати, але маю. Колись, знаєш, я вважала, що Верховна Рада - то таке в нас українське болото, проте нова верховна зРада, то не болото - прірва. Бо зазвичай у будь-якої людини, а тем більш в народного депутата, є голова, якою він думає, але у сук з народу здебільше лише дупки на плечах, якими вони іноді споживають їжу. Тому голова (але, як на мене саме дупа) комітету з питань запобігання та протидії корупції намагалася нав'язати членам комітету заготовочку з твого Офісу Зеленського, у вигляді редакції до другого читання у сесійній залі. Тобто, по факту, дівчина Настя, 35 рочків, не вміє думати своєю головою, вона думає, напевно, головою Андрія Богдана.
На засіданні міжпарламентської групи дружби Україна – США слуги вимикали мікрофони опозиції і навіть крикнули представникам ЄС у слід: «Не треба нам ваша демократія!». Слухай, Володька, я не знаю, чому тим дупкам з ніжками демократія не потрібна, але мені, як “теж президенту”, вона є вкрай потрібною. Я не хочу, щоб мою долю та долю моєї держави хтось вирішував одноосібно. Нещодавно Богдан натякнув, що ти в нас та за нас все вирішуєш, так якого дідька! Ти в нас хто, чувак? Гарант Конституції. Але саме ти її по факту ось цим плюндруєш, гвалтуєш та нічого нікому не гарантуєш.
Проект з пліснявою державного бюджету на наступний рік демонструє, що український народ занадто багатий, бо в жебраків слуг не буває. Але слуги попались нам такі, які крадуть навіть хліб з панського столу. Як то кажуть ненажерливі, брехливі та жадібні. На субсидії цього разу виділено на 8 млрд менше,ніж у 2019-му, скорочене фінансування освіти та житла для дітей сиріт.
Проте, бюджет 2020 збільшує фінансування РНБО в 157 разів. В Данилюка, який, обіймаючи посаду міністра фінансів, блокував закупівлі в міністерстві оборони, епоха бідності однозначно закінчилася. Проте у армії вже забрали 28 мільярдів. Може, Данилюк поїде в окопи особисто? Всі на фронт! Агов!
Не обділили і тебе, моя зелена пекінська качка, збільшивши витрати на обслуговування твого, Вовко, велосипеду до 983,3 млн грн. Бо ж ви не бариги, так? В вас просто така боротьба з бідністю. Ви гадаєте, що якщо до боротьби з бідністю підійти з розумом, то можна гарно розбагатіти. Ви там, напевно, думаєте, що одна бідна людина схожа на сливу, на якій висить кілька слив. Проте багато бідних людей нагадують сад. І, якщо потрусити всі дерева, то фруктів вийде досить багато. Так, Вовка?
Проте "Українська правда" пише, що є деякі члени твоєї, Володька, партії, в яких на шиї не дупа, а все ж таки голова, як в нормальних людей. Тому на них обурився Разумков, сказавши:"Вам у вуха влили порошенки-геращенки дурню. Ви довіряєте чужим фракціям більше, ніж своїй". Це йшлося про провал голосування законопроекту №1009, який дає НАБУ і ДБР право прослуховувати чиновників. А кому може сподобатись те, що його прослуховують якісь нишпорки? Скажи мені, тільки чесно, кому?
ЗМІ повідомляють, що: “Суд буде обирати запобіжний захід Олексію Бельку, який 18 вересня погрожував підірвати міст Метро в Києві. Арсен Аваков заявляє, що проситиме суд про мінімальне покарання і взяття на поруки колишнього військового”. Я, Володька, на цій театралізованій виставі взагалі зупинятися не дуже хочу. На мою думку, її влаштували по принципу: “Народу потрібні зрєліща”. Як одна людина могла зупинити весь рух транспорту в столиці? Чому для її арешту знадобились танки? Чому в людини була така яскрава зелена куртка? Чому колишній вояк АТО вирішив загрожувати пересічним громадянам у серці власної країни, на захист якої він раніше встав? Чому саме простим людям, а не владі? Залишимо ці питання без відповіді. Як на мене, вся проблема в міністрі Авакові, хлопець хотів привернути увагу Арсена до себе, щоб освідчитись в такий спосіб йому у коханні. Гірко, гірко, будуть кричати гості на весіллі.
До речі, вітаю тебе, моя зелененька муха! Конгрес США запросив Валерію Гонтареву виступити перед конгресменами. Нарешті про твого Карабаса-Барабаса Коломойського, мій Буратинко-Володька, дізнається весь вільний та демократичний світ.
Параска. Село Великі Цицьки.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|