Шкодчук
Українець
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
|
09-08-2019 14:21 RE: 100 дней президента
|
(08-08-2019 16:14)m.dreval : Ще, бляха, спитайте мене в чому різниця. власник українець, чи турок!!!
(08-08-2019 16:14)Шкодчук : (08-08-2019 16:10)m.dreval : ...
m.dreval, я запитую, що завадило Порошенко та його найбільшій фракції у ВР "внедрить ряд мер":
Часу, Шкодчук, не вистачило, часу. Бо не все в цьому єитті так швидко робится, як понос після свіжих огірків з молоком.
І навіть якщо Порошенко не правий в тому, що йому не вистачило часу, то це не дає Вам права виправдовувати вашого преЗЕдента за розбазрбвання української землі!!!.
Так зрозуміло?
Земля - крестьянам!!! (с) Фабрики - рабочим! Деньги - олигархам! и т.д.
"Іноземці скуплять усі наші землі": Фурса розвіяв міф про скасування мораторію
На його думку, відміна мораторію на продаж землі – це дуже добре, тим паче, що питання назрівало давно. А от побоюванням про масову купівлю українських земель іноземцями вірити не варто.
По-перше, що вони мають скупити? Хтось має це продавати. Згідно зі статистикою, 5-10% власників паїв хочуть продати землю. Тому більше ніж ці 5% ніхто не скупить. Я думаю, що локальні гравці більш конкурентні тут ніж іноземці, навіть якщо (останні –24 канал) будуть щось купувати,
– наголосив Фурса.
"По-друге, уявімо, що 5% всієї господарської землі, яка зараз належить населенню, куплять іноземці. Що далі? Ну вони ж не будуть вивозити цей чорнозем на Місяць? Вони будуть робити те саме, що і українські аграрії зараз", – пояснив аналітик.
Ба більше, це іноземні інвестиції. Ми ж кажемо, що їх потребуємо? От вони! Що буде відбуватися? Вони (іноземці – 24 канал) принесуть сюди свій менеджмент, технології, які дають більшу врожайність, більшу ефективність – і всі від цього виграють. Тобто навіть якщо певний відсоток української землі буде належати іноземцям, нічого поганого в цьому немає,
– підкреслив експерт.
Також він додав, що держава залишається державою і в будь-який момент може націоналізувати землі, якщо подумає, що умовні "французи" становлять небезпеку для України.
"Держава – регулятор, вона все контролює, вона встановлює правила. А якщо хтось купить – нехай приносять сюди свої гроші. Чому ми маємо відмовлятися від грошей?", – підсумував Фурса.
Разумков розповів про кроки перед введенням ринку землі
Для запровадження ринку землі спочатку потрібно ухвалити законодавчу базу, яка захистить національні інтереси й безпеку.
Про це заявив голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков у інтерв’ю BBC News Україна.
“Що ж до ринку землі, то треба спочатку ухвалити законодавчу базу, яка захистить інтереси всіх - від громадян-власників до зовнішніх чи внутрішніх інвесторів. І треба захистити національні інтереси та безпеку”, - сказав Разумков.
Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-08-2019 14:25 Шкодчук.)
|
|