Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2041
02-08-2019 13:24 RE: 100 дней президента Коломойского

(02-08-2019 10:59)Lady :  КуритьКурить

Лобісти Зеленського у США, яких нібито не було, відзвітували про витрати на підняття його іміджу

Те, що іноземні політики наймають консультантів для кращої навігації вашингтонськими коридорами - є звичною і законною справою. Але без відповіді лишаються запитання походження грошей та категоричне заперечення Команди Зеленського факту роботи з лобістами у США.
КуритьКурить
«СЛУГА НАРОДА» СКРЫЛА 1 МЛН ГРН РАСХОДОВ НА РЕКЛАМУ В FACEBOOK, - «ЧЕСНО»

Об этом свидетельствует окончательный финансовый отчет об использовании средств избирательного фонда, который проанализировало движение "Чесно".

Там отметили, что конкретные доноры станут известны в ноябре, когда партия подаст в НАПК финансовый отчет за третий квартал 2019 года.

Однако в партии, по крайней мере после президентских выборов, не очень были обеспокоены влиянием на имидж политсилы обвинений в непрозрачном финансировании рекламы в интернете. Тогда жвижение "Чесно" интересоваось, почему за рекламу от официальной страницы "Команда Зеленского" платила ОО с таким же названием, как название страницы.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #2042
02-08-2019 13:48 RE: 100 дней президента Коломойского

(02-08-2019 12:07)Lady :  Зеленський призначив топменеджера Ахметова керівником Івано-Франківщини
[...]
Останні півтора року пан Шмигаль був директором Бурштинської ТЕС, яка входить до корпорації ДТЕК Ріната Ахметова.
А як Ахмєтов отримав ту ТЕС і чим це закінчилося по факту (для регіону у тому числі) – помовчимо [з хвилину]...
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #2043
02-08-2019 13:59 RE: 100 дней президента Коломойского

Зеленський за 3 хв знайшов 175 мільйонів на дорогу
Facepalm

Курить
Цитата:Зеленський за три хвилини знайшов 175 млн на дорогу до "села без доріг" Космач на Івано-Франківщині. Ці кошти він "повісив" на депутата 88 виборчого округу Івано-Франківщини Андрія Іванчука, який йшов на цих виборах як самовисуванець та переміг.

І все б чудово. Але село Космач знаходиться у 89ому виборчому окрузі, де переміг організм від "Слуги уродів" Володимир Тимофійчук.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-08-2019 14:34 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2044
02-08-2019 15:30 RE: 100 дней президента

(02-08-2019 12:07)Lady :  Зеленський призначив топменеджера Ахметова керівником Івано-Франківщини

Володимир Зеленський в Івано-Франківську представив нового керівника області Дениса Шмигаля.

"Хочу представити нашу нову людину, це дуже потужний менеджер", - заявив пан Зеленський, представивши Дениса Шмигаля як нового керівника обласної адміністрації.

Останні півтора року пан Шмигаль був директором Бурштинської ТЕС, яка входить до корпорації ДТЕК Ріната Ахметова.

Хто такий Денис Шмигаль

Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 року у Львові. З відзнакою закінчив Львівську політехніку у 1997 році, а за п’ять років став кандидатом економічних наук, захистивши дисертацію з регіональної економіки та розміщення продуктивних сил. Працював на виробничих підприємствах Львівщини, очолював інвестиційні компанії, обіймав керівні посади.

З 2009 до 2011 року був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА. Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА. З цієї посади його було звільнено 30 грудня 2013 року. Був одним з розробників стратегії розвитку Львівщини.

Після Майдану став заступником Державної фіскальної служби у Львівській області. На посаду прийшов через відкритий конкурс. Тоді людям запам’ятався тим, що почав активно викорінювати хабарництво, оголосивши акцію "Хабарників до в’язниці". З приходом на посаду Насірова звільнився.

Кандидат економічних наук Денис Шмигаль закінчив аспірантуру Інституту регіональних досліджень НАН України. Захистив дисертацію. Додатково вчився за кордоном – у Бельгії, Канаді, Грузії, Фінляндії. А у Німеччині – в Рейнсько-Вестфальському технічному Університеті, за програмою підготовки менеджерів Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини.

25 січня 2018 року Денис Шмигаль став керівником Бурштинською ТЕС, яка належить компанії ДТЕК Ріната Ахметова. У червні 2019 року Шмигаль став одним з трьох кандидатів на посаду Львівської ОДА.
...
https://if.depo.ua/ukr/prykarpattya/khto...7241000864

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-08-2019 15:31 Шкодчук.)
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #2045
02-08-2019 15:36 RE: 100 дней президента Коломойского

Шкодчук, по моей ссылке такой же текстКурить

Девушка
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2046
02-08-2019 15:48 RE: 100 дней президента

(02-08-2019 15:36)Lady :  Шкодчук, по моей ссылке такой же текстКурить

не такий

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-08-2019 15:48 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2047
02-08-2019 16:06 RE: 100 дней президента Коломойского

(02-08-2019 13:59)Lady :  Зеленський за 3 хв знайшов 175 мільйонів на дорогу
Facepalm

Курить

Після цього Зеленський близько 3 хв поговорив за мажоритарником і зобов’язав його знайти ці кошти.

"175 мільйонів вам потрібно, і все буде нормально? Я бачу пана Іванчука (Андрій Іванчук, нардеп 8 скликання, обраний від "Народного фронту", і депутат ВР 9 скликання, обраний як самовисуванець – ред.). Ви ж стали депутатом, я чув. Ви зря сюда прийшли. Ви ж тут народились? Ви ж з Коломиї? Дуже добре. 175 мільйонів гривень є?", - звернувся Зеленський до Іванчука.

Іванчук (у білому) мав необережність прийти на зустріч місцевої влади з Зеленським – тепер мусить знайти 175 мільйонів на чужий округ

Той відповів, що гроші на дороги закладали у бюджеті.

"Причому тут бюджет? Що ви до того бюджету? Ви від нього вже відрізані, ви ж в курсі. Інші люди прийшли. 175 мільйонів можете допомогти? Просто таке чоловіче питання", - сказав президент.

"У нас немає такого бюджету, щоб побудувати зараз усі дороги. Але ми хочемо допомогти людям. Ви мажоритарник, вас переобрали. Ви можете найти 175 мільйонів, допомогти?" - додав Зеленський.

На це Іванчук почав розповідати про проблеми у 88-му окрузі, де він обирався.

"175 мільйонів – це нічого. Я в принципі можу назвати прізвища людей, яких ви знаєте, у яких ці гроші є. На сніданок, обід та вечерю. Ну допоможіть, ну журналісти вас знімають. До вас буде повага. Допоможете?", - вкотре спитав Зеленський.

"Я інший округ представляю, але я допоможу", - врешті сказав Іванчук.

"175 мільйонів. Допоможете! Одне - я вас тільки прошу – якщо ви мене обдурите (а ви не можете!) – я дам всі ваші телефони і адреси всім селянам того містечка – вони до вас прийдуть. Я не просто так. Не обманюйте. Питання вирішене", - підсумував президент.

Это какой-то песец..... ЗЕлюки, Вас устраивает такой стиль руководства???

Был ьы я не месте этого депутата, то послал бы Зеллю за деньгами к Коломойскому! бо тот только на два ларька спромогся! Зеля, что помогал человек зарабатывать, что требует у него помочь???

Шкодчук, Вам лично такой препЗЕдент нравится?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2048
02-08-2019 16:09 RE: 100 дней президента

(02-08-2019 16:06)m.dreval :  Вам лично такой препЗЕдент нравится?

Мені не подобається, а ще більше мені не подобається істерія порохофілів та пережовування інфолайна по кожному чиху.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-08-2019 16:10 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #2049
02-08-2019 16:17 RE: 100 дней президента

(02-08-2019 16:09)Шкодчук :  
(02-08-2019 16:06)m.dreval :  Вам лично такой препЗЕдент нравится?

Мені не подобається, а ще більше мені не подобається істерія порохофілів та пережовування інфолайна по кожному чиху.

Та Ви шо! Такий популізьм не може не подобатися!!!! Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Не подобається істерія порохофілів, не читайте! Все набагато простіше, чим Ваш бєсконєчний копіпаст! Нам тоже не подобалася свого часу істерія зрадлйобів проти Порошенка та країни. Але Ви чомусь були на іншому боці.

Так що або труси, або хрестик. Hello!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #2050
04-08-2019 19:22 RE: 100 дней президента Коломойского

Коли легітивний назвав себе лохом. То він був повністью правий.
Доведено Бенею і шапіто.
1 Суд скасував 60 млн грн податкового боргу МАУ

2 Суд пробачив Укртатнафті штраф на 1 млрд грн, а НПК Галичина на 326.9 млн грн

3 МАУ заборгувала державі 476 млн грн

4 Україна виплатить нафтогазовій компанії Коломойського 12,5 млн дол і т. д.

5 Колишній голова “Укртранснафти” з групи “Приват” Лазорко завдав збитків державі на 456 млн грн і знятий з розшуку.

6 Суд підтвердив скасування кредиторських вимог «Дніпроавіа» Коломойського перед Приватбанком на 1,5 млрд грн

7 Суд зняв арешт з 415 нерухомих об’єктів “Приватофіс”
8 Запорізький завод феросплавів, що входить в групу «Приват» домігся визнання неконституційним права НАБУ через суди визнавати сумнівні угоди недійсними. Держава втратила 7 млрд грн

9 Прибуток “Укрнафта” за півріччя скоротився в 113 разів – з 2,06 мільярда гривень до 18,2 мільйона гривень

10 Заводи Коломойського отримали дотації на електроенергії на 350 млн грн щомісяця Дуже дякую, ми зробили це разом.Але і це ще не все бо:

1 Коломойський вимагає в якості компенсації за Приватбанк 2 млрд дол
2 Коломойський поновив позов до України на 700 млн дол із-за банкрутства його компанії «Аеросвіт»
3 У МАУ намагаються через суд домогтися повернення 900 млн грн
https://startko.co.ua/8124/bogun/

25%
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 45