Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
Автор Повідомлення
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #1571
09-07-2019 11:57 RE: 100 дней президента Коломойского

(09-07-2019 11:24)m.dreval :  
(09-07-2019 11:07)Майстер :  Якщо дехто зрозуміє що їх кинули як лохів, то вони винесуть російських окупантів вперед ногами здопомогою української армії.

Не вірю.

На прикладі аналогічних історичних подій - не вірю, що населення може щось зробити в данному випадку.
З одного боку вони можуть зливати інформацію про місце розташування кацапні і пересування, з іншого залишити території і розв’язати руки нашій Армії для зачистки. А поки що з точністю до наоборот: зливають наші позиції хоча проживають на підконтрольній Україні території і бюстом своїм готові захистити руцького «миротворця».

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Turbo4x4 Немає
Украина

Приєднався: Apr 2010
Киев
Turbo 4х4 2002 ARX
Повідомлення: #1572
09-07-2019 12:27 RE: 100 дней президента Коломойского

(08-07-2019 23:42)Alexey.Pinchuk :  
(08-07-2019 19:31)Turbo4x4 :  Добрый вечер, ещё не всё в Канаду эмигрировали?
Пинчук:
Отвечаю на твои фантастические вангования в день когда меня забанили - ты ниразу не Ванга!
Но если ты очень попросишь то я могу тебя так называть.

Пинчук гандон понятно )
Ты расскажешь какие налоги заплатил за последние 10 лет ?
Что я придумал ? Чёрную зарплату ? Ну серая она, это не сильно меняет суть.
Или колёса бентли с мазерати перепутал ?

Ну Ванга так Ванга.
Ты колеса хотел купить? Проданы уже.

https://youtu.be/WC3WYRZz9v0
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1573
09-07-2019 12:37 RE: 100 дней президента Коломойского

(09-07-2019 11:57)Майстер :  
(09-07-2019 11:24)m.dreval :  
(09-07-2019 11:07)Майстер :  Якщо дехто зрозуміє що їх кинули як лохів, то вони винесуть російських окупантів вперед ногами здопомогою української армії.

Не вірю.

На прикладі аналогічних історичних подій - не вірю, що населення може щось зробити в данному випадку.
З одного боку вони можуть зливати інформацію про місце розташування кацапні і пересування, з іншого залишити території і розв’язати руки нашій Армії для зачистки. А поки що з точністю до наоборот: зливають наші позиції хоча проживають на підконтрольній Україні території і бюстом своїм готові захистити руцького «миротворця».

Льоня, ну не варто недооцінювати ворога. Що кримчанам, що Донбасу мізки промивали ще до того. В потрібному напрямку. І як тільки Україна почне досягати успіхів у зворотньому, для проукраїнської частинки населення створять такі ж самі умови, як для грузинів в Абхазії. Так що не мрій.

І те що Зе начебто хоче достукатися до сердець тих українців - я не вірю, що таке можливо.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-07-2019 12:39 Миша Чех.)
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #1574
09-07-2019 13:09 RE: 100 дней президента Коломойского

Я і не вірю. Бачу як від нас відвернулась поки що Європа а за місяць два думаю черга за Штатами. Санкції будуть послаблені а згодом зняті а тимчасово окуповані території будуть впарювати нам (можливо і впарять) на особливих умовах автономій з своїми арміями і поліціями, урядами і можливістю перебування там Російських військ і представниками лугандонії у владі України, зміну ншої Конституції під це блядство, але весь тягар на відбудову і утримання цього ляже на наші плечі: Кримський сценарій. В любу хвилину лжереферендум про приєднання до Росії проведуть тільки дайте повід, тобто про Євроінтеграцію а тим паче про НАТО навіть і мріяти не будемо.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1575
09-07-2019 13:20 RE: 100 дней президента Коломойского

ЗЕки потихоньку почву прощупываютКурить
это не первый подобный опрос в таких группахFacepalm
https://www.facebook.com/krainazmin/phot...=3&theater

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #1576
09-07-2019 13:34 RE: 100 дней президента Коломойского

ніякої підтримки ЗСУ зі сторони населення луганд не буде, навіть можемо не мріяти. що там у придністров"ї та абхазії? нічого, так само буде і у нас. нам потрібно повернути наші території, а місцеве населення краще би повернулось туди, звідки понаїхали майже сотню років тому
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1577
09-07-2019 14:00 RE: 100 дней президента Коломойского

(09-07-2019 13:09)Майстер :  Я і не вірю. Бачу як від нас відвернулась поки що Європа а за місяць два думаю черга за Штатами. Санкції будуть послаблені а згодом зняті а тимчасово окуповані території будуть впарювати нам (можливо і впарять) на особливих умовах автономій з своїми арміями і поліціями, урядами і можливістю перебування там Російських військ і представниками лугандонії у владі України, зміну ншої Конституції під це блядство, але весь тягар на відбудову і утримання цього ляже на наші плечі: Кримський сценарій. В любу хвилину лжереферендум про приєднання до Росії проведуть тільки дайте повід, тобто про Євроінтеграцію а тим паче про НАТО навіть і мріяти не будемо.

А з якого переляку Європі чи США за нас впрягатися? Чому вони мусять терпіти економічні збитки, а свої 73% будуть продавати країну за піроженку?

Я розумію, що можна пояснити окремі моменти з газом, чи добривами, чи вугіллям - там де ми фізично не в змозі вижити без Росії. Але коли у більшості 1.6 не їде, їм мінімум 2.5 подавай, а при тому голосують за популістські обіцянки дешевого життя і дешевої комуналки?

Якщо знов таки, повернутися до історичних аналогій, то події 2008 мало чим відрізнялися від наших. І який Міхо не був продвинутий на Заході, реакція на ті події була набагато скромніша, ніж та підтримка, яку здобув Порох для нас. А ми її просрали. За піроженку.

Ніхто не зробить українцеві гірше, ніж він сам.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-07-2019 14:02 Миша Чех.)
VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #1578
09-07-2019 14:22 RE: 100 дней президента Коломойского

(09-07-2019 14:00)m.dreval :  
(09-07-2019 13:09)Майстер :  Я і не вірю. Бачу як від нас відвернулась поки що Європа а за місяць два думаю черга за Штатами. Санкції будуть послаблені а згодом зняті а тимчасово окуповані території будуть впарювати нам (можливо і впарять) на особливих умовах автономій з своїми арміями і поліціями, урядами і можливістю перебування там Російських військ і представниками лугандонії у владі України, зміну ншої Конституції під це блядство, але весь тягар на відбудову і утримання цього ляже на наші плечі: Кримський сценарій. В любу хвилину лжереферендум про приєднання до Росії проведуть тільки дайте повід, тобто про Євроінтеграцію а тим паче про НАТО навіть і мріяти не будемо.

А з якого переляку Європі чи США за нас впрягатися? Чому вони мусять терпіти економічні збитки, а свої 73% будуть продавати країну за піроженку?
Может я не прав. Но хотябы из-за того, что когда развооружали Украину все обещали в случае чего помогать.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #1579
09-07-2019 14:25 RE: 100 дней президента Коломойского

(09-07-2019 14:22)VIESSMANN :  
(09-07-2019 14:00)m.dreval :  

Может я не прав. Но хотябы из-за того, что когда развооружали Украину все обещали в случае чего помогать.

Так словом допомагають.

25%
VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #1580
09-07-2019 14:27 RE: 100 дней президента Коломойского

Сильная помощь. Можно было на словах и развооружиться.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 50