Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1291
26-06-2019 11:15 RE: 100 дней президента Коломойского

Facepalm

Цитата:Iryna Gerashchenko

Новини зі Страсбурга. Колеги з української делегаціі пишуть, що 101 зі 197 членів ПАРЄ прогоолосували за те, щоб росіянин слуцький став віце- президентом Асамблеї. Нагадаю, ця особа знаходиться під санкціями ЄС і інших країн за голосування про введення військ в Україну, анексію Криму, неодноразове відвідування окупованих— територій. Саме він організовував скандальну поїздку Аграмонта в Сирію на російському військовому літаку, хизується своєю дружбою з Асадом . А ще кілька журналісток в Москві публічно звинуватили його в харасменті. Для ПАРЄ , як і для більшості міжнародних організацій , проблема сексуальних домагань іноді звучить чутливіше і голосніше, ніж збройна агресія проти інших країн... Але тільки не у випадку з російськими покидьками, тут гроші не пахнуть. Внесок РФ в до РЄ примушує всіх цих європейських фарисеїв закривати очі і на вбитих під час хімічних атак сірійських дітей, й на утримуваних Кремлем військовополонених, й навіть на харасмент...
Буде ще один тур голосування, де потрібно 75 голосів. І підсанкційна особа усядеться в керівному кріслі Асамблеї .

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2019 11:54 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #1292
26-06-2019 11:30 RE: 100 дней президента Коломойского

https://eurosolidarity.org/%D1%94%D0%B2%...bzAfW6khKE
Курить

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Navy45 Немає
плавали,знаем

Приєднався: Dec 2013
Lv&Dr
Yeti 1.8 6MG "Мetalbobic"
Повідомлення: #1293
26-06-2019 11:55 RE: 100 дней президента Коломойского

Цитата:Iryna Gerashchenko

Новини зі Страсбурга. Колеги з української делегаціі пишуть, що 101 зі 197 членів ПАРЄ прогоолосували за те, щоб росіянин слуцький став віце- президентом Асамблеї. Нагадаю, ця особа знаходиться під санкціями ЄС і інших країн за голосування про введення військ в Україну, анексію Криму, неодноразове відвідування окупованих— територій. Саме він організовував скандальну поїздку Аграмонта в Сирію на російському військовому літаку, хизується своєю дружбою з Асадом . А ще кілька журналісток в Москві публічно звинуватили його в харасменті. Для ПАРЄ , як і для більшості міжнародних організацій , проблема сексуальних домагань іноді звучить чутливіше і голосніше, ніж збройна агресія проти інших країн... Але тільки не у випадку з російськими покидьками, тут гроші не пахнуть. Внесок РФ в до РЄ примушує всіх цих європейських фарисеїв закривати очі і на вбитих під час хімічних атак сірійських дітей, й на утримуваних Кремлем військовополонених, й навіть на харасмент...
Буде ще один тур голосування, де потрібно 75 голосів. І підсанкційна особа усядеться в керівному кріслі Асамблеї .

двойные стандарты Запада в действии
а Хуйло всегда и везде так и говорило
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1294
26-06-2019 12:02 RE: 100 дней президента Коломойского

(26-06-2019 11:55)Navy45 :  двойные стандарты Запада в действии

Нечего на Запад кивать, если свои 73% за пироженку все слили. Как всегда, кто-то должен, но не мы.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #1295
26-06-2019 12:38 RE: 100 дней президента Коломойского

Hello!Курить
Цитата:ПОВЕРНЕННЯ РОСІЇ У ПАРЄ: ПОРОШЕНКО ЗНОВУ ЗАПРОПОНУВАВ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ДОПОМОГУ

П’ятий президент України Петро Порошенко запропонував допомогу нинішньому главі держави Володимиру Зеленському у ситуації, що склалась через повернення у Парламентську асамблею Ради Європи делегації Російської Федерації.

Про це Петро Порошенко заявив у ексклюзивному інтерв’ю телеканалу "Прямий".

"Сьогодні світ потребує рішучих і ефективних дій України. Я наголошую, що я як п’ятий президент України, як людина, яка має дипломатичний досвід, готовий підставити плече президенту Зеленському, якщо він цієї допомоги потребує. Бо для нас позиція не є "чим гірше, тим краще". Ми маємо захищати інтереси України. І кардинально небезпечно буде, якщо санкції будуть скасовані – санкції Євросоюзу, санкції Сполучених Штатів. І це означає, що Україна залишається сам-на-сам в міжнародній ізоляції проти російського агресора, і інструментів тиску щодо виконання Мінських домовленостей в розпорядженні України не буде.

Тому легковажне ставлення до обговорення санкцій є категорично неприпустимим. Це пробоїна, яка ще можна залатати, але пробоїна в борту українського судна", - зазначив Порошенко.

На його переконання, треба негайно скликати Раду національної безпеки і оборони.

"Не в засобах масової інформації, не в соціальних мережах, а саме в такому форматі обговорювати подальші кроки України, для того щоб не допустити подальших успіхів Росії у вигляді зняття санкцій. Україна заплатить за цю помилку надзвичайно високу ціну. Якщо хочете одним словом, як це назвати, то це реванш. Це повернення Росії до впливу в зовнішню політику. Безумовно, я не можу цього допустити. Я буду застосовувати всі важелі, які знаходяться в моєму розпорядженні, для того щоб захистити український інтерес, для того щоб захистити державу. І закликаю до негайних консультацій всі політичні сили і вище політичне керівництво держави", - додав п’ятий президент України.

Девушка
Мавпун Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2008

Tour 1.9 TDI AGR 66/90,
Повідомлення: #1296
26-06-2019 13:23 RE: 100 дней президента Коломойского

(26-06-2019 12:02)m.dreval :  
(26-06-2019 11:55)Navy45 :  двойные стандарты Запада в действии

Нечего на Запад кивать, если свои 73% за пироженку все слили. Как всегда, кто-то должен, но не мы.

да, это чисто по-украински, 5 лет просрать с бильшистю у ВР, а теперь все свернуть на ЗЕ который не монарх и у которого никаких полномочий..
Vlad2178 Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Бровари
Тур 1.8t була. А5 фл 1,4тсі теж була. А7 81 kwt і ця була, А7 фл 4х4
Повідомлення: #1297
26-06-2019 13:26 RE: 100 дней президента Коломойского

А хули толку с бИльшости если потом любой суд все поотменяет
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #1298
26-06-2019 13:32 RE: 100 дней президента Коломойского

(26-06-2019 13:23)Мавпун :  ЗЕ который не монарх и у которого никаких полномочий..

о. наша песня хороша, начинай сначала.

Laughing

ЗЫ. кстати, а почему ахметов не сидит?

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2019 13:32 smile.)
Vlad2178 Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Бровари
Тур 1.8t була. А5 фл 1,4тсі теж була. А7 81 kwt і ця була, А7 фл 4х4
Повідомлення: #1299
26-06-2019 14:03 RE: 100 дней президента Коломойского

А почему коломойскому руки не рубят?
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #1300
26-06-2019 14:57 RE: 100 дней президента Коломойского

(26-06-2019 11:30)Lady :  https://eurosolidarity.org/%D1%94%D0%B2%...bzAfW6khKE
Курить
Курить
Цитата:Юрий Бирюков
22 мин.
Эээ... в общем, странное утро, неординарное. И вообще, слово "странно" меня сегодня весь день преследует.

24 июня меня (в рамках списка партии Європейська Солідарність) зарегистрировали кандидатом в народные депутаты.

24 июня Бориспольский горрайонный суд выдает текст решения, в котором санкционирует обыск. Ну, это ж типа совпадение, да?

В решении суда очень много странного. Уголовное производство по части 2 статьи 364 УК, это про злоупотребление властью и служебным положением. Осталось только понять как можно злоупотреблять служебным положением сотрудника патронатной службы, единственным полномочием которого является возможность подавать рапорты на имя министра обороны Украины. Странно и то, что ДБР вообще-то должно заниматься госслужащими, а я им не был никогда. То есть, они фактически превысили свои полномочия. Что и подтвердил следователь - он НЕ ЗНАЛ почему они пришли ко мне и как я могу превысить полномочия, которых нет.

Странно то, что наибольший интерес вызвала моя собственная форма, которую собрались изымать. Прямо вот уже мешок принесли, нитки-иголку, печать-протокол. Потом (блинский Віталій Гайдукевич спугнул) передумали, сказали, что уде не нужно.

Странно то, что очень большой интерес вызывал Приказ министра обороны о нормах вещевого обеспечения. Прям тоже хотели изъять, но потом увидели, что это Приказ за подписью Гриценко и Януковича, да и передумали.

Странно, что искали "нормативна документація на речове майно - ТУ". Это, ну возможно, страшная улика. Тогда делаю признание - все ТУ висят на сайте МО с 2015 года, это была одна из самых главных реформ в обеспечении армии, когда мы сломали многолетнюю монополию нескольких "избранных" поставщиков, которые ТУ оформляли на себя и делали потом поставки на условиях "эксклюзива".

Странно, что надеялись найти какие-то залежи денег и прочего дорогого барахла. Хотя, нет, не странно - да, я видел фотки с обысков и знаю страсть коррупционеров к слиткам золота и пачкам денег. Но я прошел фронт, пусть и не в статусе военного, а волонтера. Я хоронил друзей. Я рыдал потом под табличками с их фамилиями в Зале памяти. И за пять лет работы в МО мне нечего стыдиться и на за что бояться.

Начался реванш. И увы, он начался около армии.

Обыски идут у "пиратов" Dmitry Marchenko, обыски идут у офицеров, которые 4 года ломали схемы, вскрывали поставки дерьма в армию, находили воровство топлива и писали ТУ... которые теперь ищут следователи.

Дальше, как я понимаю, займутся продовольственным обеспечением и пайками - "старожилы" поставок ненавидят новую систему питания, а следователи ДБР у нас... странные. Странные и не знающие подследственности.

А там и до общаг дойдут.

Девушка
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-06-2019 15:00 Lady.)
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 29