(13-06-2019 11:52)Lightning : (13-06-2019 11:24)SergM : Ви, вибачте, розумово відсталий?
Напевно, що так
Три дипломи про вищу освіту, два з яких з відзнакою, свідчать саме про це
До того ж перехід на особистості, є невід'ємною ознакою розумних людей, при спілкуванні на політичні теми на цьому форумі
Я задав питання.
А дипломи, нажаль, мало про що свідчать.
Я Вам дав привід і Ви одразу за нього вхопилися, а не вирішили конкретно мені втерти носа по фактам. – В мене просто не хватає вже гумору розбирати "в огороді – бузина, а в Києві – дядько" подібні до вашого.
Але я розберу:
(13-06-2019 10:14)Lightning : Всегда любил двойные стандарты
Т.е. скинуть Яныка и прийти в парламент - это конституционно, а скинуть Раду, рейтинг которой "ниже плинтуса" - это не конституционно.
Доверие к украинским судам 4 процента, но мы будем ждать от них справедливое решение. Какой то замкнутый круг получается
1. Сперш згадується про подвійні стандарти.
2. Далі очевидно ця тема розкривається у твердженні про "скинуть Яныка", що не відповідає дійсності. Що малося під "прийти в парламент" – загадка.
3. Окремо про "конституційно" – громадянин Янукович здійснив втечу з посади президента і державну зраду,зокрема підписавши відомого листа і дозволивши спецслужбам іншої країни керувати нашими спецслужбами. У Конституції не передбачено такого розвитку подій і з цієї кризи Рада вийшла конституційно – призначенням виконуючого обов'язки президента.
4. Очевидно що під подвійним стандартом мається на увазі "скинуть Яныка" і "скинуть Раду", що не менш очевидно є тотожнім вислову "в огороді – бузина, а в Києві – дядько", бо увесь "подвійний стандарт" займає лише одне слово "скинуть" – бо ні події, ні підстави, ні документальне оформлення неможливо ніяк співставити. Бо перший сам створив кризу, купившись за 3 млрд. (відповідно продавши нас з усім), сам тихенько втік напередодні майже зі всім барахлом, підписав листа про фактичну здачу суверенітету. Про Раду усе геть інше – на 8 хвилині новий президент заявив про розпуск, пізніше видав указ з конкретною підставою, хоча процедура передбачає встановлення факту відсутності коаліції, 1 місяць на формування нової, і тільки якщо вона не зформована у президента виникає право (зовсім не обов'язок) розпустити Раду після відповідних консультацій.
5. Далі було приплетено ще й суди з якимось там "відсотком довіри" і "справедливым решением" – тобто по суті заміна судової реформи якимось соціальним опитуванням, ніби мова зараз йде саме про це. Яке вони мають відношення до конституційного суду – геть окремого і вузькоспеціалізованого – теж залишається загадкою...
(13-06-2019 13:32)juristkostya : (13-06-2019 13:03)SergM : В данному випадку є контекст і це 2-й пункт, чи Вам просто вигідно зачепитися? Я торкнувся того, що безпосередньо фракції за партійними списками (усі) не можуть створити більшість, а відповідно і коаліцію, без мажоритарників, то му фактична більшість її створює, а не виключно депутатські фракції по партійним спискам. – Там ні слова немає про голосування, ситуативну чи якусь одномоментну чи іншу більшість.
извините, но ссылки на "контекст" ничуть не лучше "подмены Конституции её трактовкой от КСУ" (что, как вы утверждаете, есть неправовой путь).
Посему:
"фактическое большинство, позволяющее утверждать наличие фактической коалиции - это...."
завершите фразу.
О!
Записую: легким і невимушеним рухом пан juristkostya пов'язав вказівку на контекст з вже поясненою констатацією, що КСУ не повинен підміняти наявне у Конституції своєю власною трактовкою (інакше кажучи: якщо у Конституції записано "біле", то КСУ не може встановити факта "сіреньке", чи "якщо дуже хочеться – то можна" – і таке не можна вважати правовим шляхом). – Чим власне знову створив нову гілку обговорення, замість того щоби розбиратися по суті первісного питання.
Я поверну до суті: як що б пан президент і його представник у КСУ обгрунтували позицію наприклад так як тут:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/na22d710-03#n2
тоді б не тільки мені, а й усім було ясно про реальні факти і чітку відповідність до Конституції. Але те дійство виглядало досить убого...