Nemo78
УКРАЇНЕЦЬ
Приєднався: Sep 2008
2,8 TDi
|
07-06-2019 08:50 RE: Агресія РФ проти України
|
(07-06-2019 08:41)manjik : (06-06-2019 09:06)developer : Не торопитесь с выводами! Посмотрим сначала, как буде выполняться режим "тишины" с 10-го числа. Пока каждый день по 200-ому
подивились ?!
Цитата:Roman Donik з Романом Доніком.
Ночью, ствольной артиллерией противника из застройки, были обстреляны наши позиции. Прямое попадание в блиндаж. Два погибших, 10 раненых и тяжело контуженных. Да, я знаю, что ООС подало 7. Но еще троих с контузиями увезли в госпиталь.
Эту арту срисовали и на подходе и на позициях, где они разворачивались. Разрешение на огонь не дали. Три раза наблюдали перемещение этих орудий в зоне поражения. Знали что они рано или поздно по нам отработают. Три раза эту батарею могли разнести в клочья. Они явно нарушали минские по зоне отведения.
Но с самого верху запрет на открытие огня. Категоричный запрет на уровне Киева. С угрозами всех кар небесных.
Многие не знают, что от ствольной артиллерии крупного калибра, в подавляющем большинстве случаев, защиты нет. 152 мм разносит блиндажи в три и более наката, как домик из спичек. На "Зените", под Донецком, подземная станция РЛС все в бетоне. Выдержала несколько прямых попаданий, но треснула стена в бункере. Еще несколько попаданий и последствия могли быть самыми печальными. Когда работает ствольная артиллерия противника, люди просто сидят в блиндажах и молятся чтобы не было прямого попадания. Прямое попадание - это гарантированные погибшие, раненые и тяжело контуженные. Молятся и ждут, когда, в ответ, начнет работать на подавление наша артиллерия. Другого не бывает. Еще можно начать работать по артиллерии противника, когда она перемещается на позиции. Но из Киева запретили это делать.
Вот и все. Вот так это и работает. Война — это когда люди стреляют и убивают. Если не стреляем мы, убивают нас. Но нынешней власти плевать. Там никто не служил, не воевал, не хоронил близких. Для них война - это что-то виртуально. Для нас нет. Кроме артиллерии активизировались снайпера противника. Видимо им уже рассказали, знают, что им теперь можно все. Отстрел укропов как в тире.
Якою високою ціною хлопцям в армії показали їх помилковий вибір...
Блядський маріонеточний клоун. З його новими обличами.
Спілкувався з капітаном із 54-і в , березні , каже буду голосувати за клоуна хоть посміємось.....
25%
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
07-06-2019 09:01 RE: Агресія РФ проти України
|
Виказали "ступбрванність"...
Цитата:"Кричуще порушення Мінських угод – застосування артилерії – свідчить, щонайменше, про часткову втрату управління та контролю над найманцями. Ми сподіваємося, що російська сторона відновить контроль над цими підрозділами", – цитує прес-служба слова Зеленського.
тим, що росія втрантила контроль ...
Цитата:"Обстріли українських військових – очевидна спроба вкотре зірвати процес перемовин щодо припинення вогню. Хоч би хто віддав наказ – Збройні сили України відповідатимуть жорстко та відповідно до ситуації. А на дипломатичному рівні наша позиція про необхідність припинення вогню та звільнення полонених залишиться твердою та незмінною", – резюмував глава держави.
Треба знайти полклвника Хочбихто, аби той віддав наказ....
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-06-2019 09:02 Миша Чех.)
|
|
|
manjik
...
Приєднався: Oct 2008
Київ
WTS=>Yeti 4х4=>VW Golf Alltrack 320hp
|
07-06-2019 10:25 RE: Агресія РФ проти України
|
- turbine is20, 3" custom exhaust, Overload (4.5с 0-100, 12.66с 402м, 13.28с 100-200), brakes 340mm/310mm
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
07-06-2019 10:55 RE: Агресія РФ проти України
|
Цитата:Юлия Паевская
Лють чорна
8 поранених внаслідок обстрілу.
Двоє загиблих.
Красені азовці, цвіт нації, любі побратими.
Я жалію тільки що мене не було поряд і я не змогла допомогти вашим медикам і розділити з вами цей тягар.
Лють сіра
Це лють на ворога. річ звичайна і я до неї звикла. Це почуття, що крайні 5 років не полишає. Вона спокійна і холодна.
А от з'явився новий відтінок люті.
Лють зелена.
Бридка і липнуча.
Лють на непрофесійність і пихатість.
Наказ не стріляти у відповідь?
Жалюгідні виправдання потім?
Торгівля зі вбивцями?
І вишенька на тортік: сподівання !!!сподівання, Карл!!! від ворога краще контролювати своїх підлеглих.
Довбаний стид.
Стидобіще і лють.
Як тільки гопнік відчуває ваш переляк він іде у наступ.
Мир вам, люди
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
07-06-2019 11:28 RE: Агресія РФ проти України
|
(07-06-2019 08:41)manjik : (06-06-2019 09:06)developer : Не торопитесь с выводами! Посмотрим сначала, как буде выполняться режим "тишины" с 10-го числа. Пока каждый день по 200-ому
подивились ?!
Цитата:Roman Donik з Романом Доніком.
Ночью, ствольной артиллерией противника из застройки, были обстреляны наши позиции. Прямое попадание в блиндаж. Два погибших, 10 раненых и тяжело контуженных. Да, я знаю, что ООС подало 7. Но еще троих с контузиями увезли в госпиталь.
......... Еще можно начать работать по артиллерии противника, когда она перемещается на позиции. Но из Киева запретили это делать.
Вот и все. Вот так это и работает. Война — это когда люди стреляют и убивают. Если не стреляем мы, убивают нас. Но нынешней власти плевать. Там никто не служил, не воевал, не хоронил близких. Для них война - это что-то виртуально. Для нас нет. Кроме артиллерии активизировались снайпера противника. Видимо им уже рассказали, знают, что им теперь можно все. Отстрел укропов как в тире.
забанили его на ФБ
какая то ж ЗЕленоботская падла пожаловалась
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
07-06-2019 11:41 RE: Агресія РФ проти України
|
Цитата:"Это не фейк. Это официальная страница новой АП, куда пришли боги коммуникаций. Президент Зеленский надеется, что российская сторона возобновит свой контроль над подразделениями! Речь идет о контроле над оккупационными войсками, и Зеленский надеется, что РФ не уйдет, не заберет свое оружие и технику с украинской земли, не выведет своих наемников, а.... восстановит свой контроль над подразделениями. Открою "тайну" – у РФ есть полный контроль над так называемой "властью" так называемых ОРДЛО, и 400 км украинской границы", – пишет Геращенко.
https://www.5.ua/ru/polytyka/kuchma-zaia...93635.html
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
07-06-2019 11:42 RE: Агресія РФ проти України
|
Цитата:За інформацією з фронту, українська артилерія двічі просила дозволу подавити батарею супротивника, яка стріляла по українським позиціям, але двічі отримала відмову.
Якщо ця інформація підтвердиться, значить НГШ Хомчак є відповідальним за смерть наших бійців з Азову. А разом з ним і той, хто наказав начальнику генерального штабу так діяти.
Цитата:Трошки не зручної правди для фанатів новообраного президента.
З троьх абсолютно різних джерел, яким я довіряю стало відомо наступне. Насправді, 4 - 200-х, 10 - 300-х результат прямого попадання в бліндаж ствольного 152-го калібру.
Але, переміщення цієї батареї фіксували та відстлідковували три дні, і було декілька реальних можливостей її знищити.
Та з Києва була дана категорична команда - не стріляти, оскільки це може негативно вплинути на переговори в Мінську.
А тепер живіть з цим ...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-06-2019 11:44 Lady.)
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
07-06-2019 11:52 RE: Агресія РФ проти України
|
(07-06-2019 11:42)Lady : Цитата:За інформацією з фронту, українська артилерія двічі просила дозволу подавити батарею супротивника, яка стріляла по українським позиціям, але двічі отримала відмову.
Якщо ця інформація підтвердиться, значить НГШ Хомчак є відповідальним за смерть наших бійців з Азову. А разом з ним і той, хто наказав начальнику генерального штабу так діяти.
Цитата:Трошки не зручної правди для фанатів новообраного президента.
З троьх абсолютно різних джерел, яким я довіряю стало відомо наступне. Насправді, 4 - 200-х, 10 - 300-х результат прямого попадання в бліндаж ствольного 152-го калібру.
Але, переміщення цієї батареї фіксували та відстлідковували три дні, і було декілька реальних можливостей її знищити.
Та з Києва була дана категорична команда - не стріляти, оскільки це може негативно вплинути на переговори в Мінську.
А тепер живіть з цим ...
- Але, Вова? Привет, это Вова! Возьми, пожалуйста, под контроль своих боевиков, а то меня порохоботы сильно чмырят.
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
07-06-2019 11:59 RE: Агресія РФ проти України
|
Цитата:Ось він - таємний план ЗЕ - Путлера :
1) Робиться провокація - обстріл такий, щоб було більше жертв
2) Зрадниками дається команда "Не стріляти". Тут навіть десь зсередини ланки якесь "зе"-штабне-мурло дає цю команду нижче, мовляв з Києва надійшло...
3) Винуваті - "повстанці", які втратили контроль з боку своїх москальскіх кураторів.
4) Заклик до Путлера - вгамуйте їх, бо ми не бажаємо стріляти, ми - за мир.
5) Путлер вводить війська, почепивши блакитні стрічки. "Міротворці" ... Ви ж самі нам запропонували їх вгамувати - ось ми і тут.
6) Ура ! Мир досягнуто ! Хай живе Путлер да Я !
7) Головна обіцянка виконана ! Досягнут мир ! Я можу вже йти, подати у відставку. А преЗЕдентом хай буде Медведчук чи Льовочкін, вони ж за мир, це Порошенко була потрібна війна !
* У Придністров"Ї досі москалі сидять як "міротворці" ....
|
|
|