Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #62821
07-06-2019 08:50 RE: Агресія РФ проти України

(07-06-2019 08:41)manjik :  
(06-06-2019 09:06)developer :  Не торопитесь с выводами! Посмотрим сначала, как буде выполняться режим "тишины" с 10-го числа. Пока каждый день по 200-ому Курить

подивились ?!

Цитата:Roman Donik з Романом Доніком.

Ночью, ствольной артиллерией противника из застройки, были обстреляны наши позиции. Прямое попадание в блиндаж. Два погибших, 10 раненых и тяжело контуженных. Да, я знаю, что ООС подало 7. Но еще троих с контузиями увезли в госпиталь.
Эту арту срисовали и на подходе и на позициях, где они разворачивались. Разрешение на огонь не дали. Три раза наблюдали перемещение этих орудий в зоне поражения. Знали что они рано или поздно по нам отработают. Три раза эту батарею могли разнести в клочья. Они явно нарушали минские по зоне отведения.
Но с самого верху запрет на открытие огня. Категоричный запрет на уровне Киева. С угрозами всех кар небесных.
Многие не знают, что от ствольной артиллерии крупного калибра, в подавляющем большинстве случаев, защиты нет. 152 мм разносит блиндажи в три и более наката, как домик из спичек. На "Зените", под Донецком, подземная станция РЛС все в бетоне. Выдержала несколько прямых попаданий, но треснула стена в бункере. Еще несколько попаданий и последствия могли быть самыми печальными. Когда работает ствольная артиллерия противника, люди просто сидят в блиндажах и молятся чтобы не было прямого попадания. Прямое попадание - это гарантированные погибшие, раненые и тяжело контуженные. Молятся и ждут, когда, в ответ, начнет работать на подавление наша артиллерия. Другого не бывает. Еще можно начать работать по артиллерии противника, когда она перемещается на позиции. Но из Киева запретили это делать.
Вот и все. Вот так это и работает. Война — это когда люди стреляют и убивают. Если не стреляем мы, убивают нас. Но нынешней власти плевать. Там никто не служил, не воевал, не хоронил близких. Для них война - это что-то виртуально. Для нас нет. Кроме артиллерии активизировались снайпера противника. Видимо им уже рассказали, знают, что им теперь можно все. Отстрел укропов как в тире.

Якою високою ціною хлопцям в армії показали їх помилковий вибір...
Блядський маріонеточний клоун. З його новими обличами.
Спілкувався з капітаном із 54-і в , березні , каже буду голосувати за клоуна хоть посміємось.....

25%
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #62822
07-06-2019 09:01 RE: Агресія РФ проти України

Виказали "ступбрванність"...

Цитата:"Кричуще порушення Мінських угод – застосування артилерії – свідчить, щонайменше, про часткову втрату управління та контролю над найманцями. Ми сподіваємося, що російська сторона відновить контроль над цими підрозділами", – цитує прес-служба слова Зеленського.

тим, що росія втрантила контроль ...

Цитата:"Обстріли українських військових – очевидна спроба вкотре зірвати процес перемовин щодо припинення вогню. Хоч би хто віддав наказ – Збройні сили України відповідатимуть жорстко та відповідно до ситуації. А на дипломатичному рівні наша позиція про необхідність припинення вогню та звільнення полонених залишиться твердою та незмінною", – резюмував глава держави.

Треба знайти полклвника Хочбихто, аби той віддав наказ....

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-06-2019 09:02 Миша Чех.)
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #62823
07-06-2019 09:30 RE: Агресія РФ проти України

Доки є воші, доті є гниди, доки є гниди, то є воші — знищувати їх потрібно комплексно, постійно і тривалий час. Якщо ввести «перемирья» то воші процвітають і плодоносять гниди, що породжують сотні тисяч вошей. Перемир‘я для України лисий тато лиса мама, з’їдять паразити і побічний ефект. Якщо на одного нашого загиблого героя буде відповідь як мінімум десять російських бєзвєсті прапавшіх іхтамнєтов, то війна закінчиться в занадто стислі терміни. Навіть страшно уявити якщо наоборот, але тенденція останніх днів і подій не внушає оптимізму.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
manjik Немає
...

Приєднався: Oct 2008
Київ
WTS=>Yeti 4х4=>VW Golf Alltrack 320hp
Повідомлення: #62824
07-06-2019 10:25 RE: Агресія РФ проти України

цікава можлива здача територій ситуація навколо Станиці-Луганської

[Зображення: 001.jpg]

ВРАГ У ВОРОТ. ПОЧЕМУ ВОССТАНАВЛИВАТЬ МОСТ В СТАНИЦЕ ЛУГАНСКОЙ НЕДОПУСТИМО (КАРТА) ... На сегодняшний день естественной преградой между ЛНР и свободной Украиной в районе Луганска является достаточно полноводная река Северский Донец, форсирование которой при активной обороне гарантированно приведет к очень большим потерям. Если же оккупанты получат возможность без боя переправиться через реку и взять под контроль отремонтированный мост, ценность Донца как оборонительной линии будет практически сведена к нулю, ведь дальше можно будет наступать по голой степи. В этом случае перед "гибридами" будет открыта дорога на Счастье и Новоайдар, а далее на агломерацию Лисичанск-Северодонецк-Рубежное. ...

- turbine is20, 3" custom exhaust, Overload (4.5с 0-100, 12.66с 402м, 13.28с 100-200), brakes 340mm/310mm
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #62825
07-06-2019 10:55 RE: Агресія РФ проти України

КуритьКурить

Цитата:Юлия Паевская

Лють чорна
8 поранених внаслідок обстрілу.
Двоє загиблих.
Красені азовці, цвіт нації, любі побратими.
Я жалію тільки що мене не було поряд і я не змогла допомогти вашим медикам і розділити з вами цей тягар.

Лють сіра
Це лють на ворога. річ звичайна і я до неї звикла. Це почуття, що крайні 5 років не полишає. Вона спокійна і холодна.
А от з'явився новий відтінок люті.

Лють зелена.
Бридка і липнуча.
Лють на непрофесійність і пихатість.
Наказ не стріляти у відповідь?
Жалюгідні виправдання потім?
Торгівля зі вбивцями?
І вишенька на тортік: сподівання !!!сподівання, Карл!!! від ворога краще контролювати своїх підлеглих.
Довбаний стид.
Стидобіще і лють.

Як тільки гопнік відчуває ваш переляк він іде у наступ.

Мир вам, люди

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #62826
07-06-2019 11:28 RE: Агресія РФ проти України

(07-06-2019 08:41)manjik :  
(06-06-2019 09:06)developer :  Не торопитесь с выводами! Посмотрим сначала, как буде выполняться режим "тишины" с 10-го числа. Пока каждый день по 200-ому Курить

подивились ?!

Цитата:Roman Donik з Романом Доніком.

Ночью, ствольной артиллерией противника из застройки, были обстреляны наши позиции. Прямое попадание в блиндаж. Два погибших, 10 раненых и тяжело контуженных. Да, я знаю, что ООС подало 7. Но еще троих с контузиями увезли в госпиталь.
......... Еще можно начать работать по артиллерии противника, когда она перемещается на позиции. Но из Киева запретили это делать.
Вот и все. Вот так это и работает. Война — это когда люди стреляют и убивают. Если не стреляем мы, убивают нас. Но нынешней власти плевать. Там никто не служил, не воевал, не хоронил близких. Для них война - это что-то виртуально. Для нас нет. Кроме артиллерии активизировались снайпера противника. Видимо им уже рассказали, знают, что им теперь можно все. Отстрел укропов как в тире.
забанили его на ФБ

какая то ж ЗЕленоботская падла пожаловаласьКурить

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #62827
07-06-2019 11:41 RE: Агресія РФ проти України

Цитата:"Это не фейк. Это официальная страница новой АП, куда пришли боги коммуникаций. Президент Зеленский надеется, что российская сторона возобновит свой контроль над подразделениями! Речь идет о контроле над оккупационными войсками, и Зеленский надеется, что РФ не уйдет, не заберет свое оружие и технику с украинской земли, не выведет своих наемников, а.... восстановит свой контроль над подразделениями. Открою "тайну" – у РФ есть полный контроль над так называемой "властью" так называемых ОРДЛО, и 400 км украинской границы", – пишет Геращенко.

https://www.5.ua/ru/polytyka/kuchma-zaia...93635.html

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #62828
07-06-2019 11:42 RE: Агресія РФ проти України

Цитата:За інформацією з фронту, українська артилерія двічі просила дозволу подавити батарею супротивника, яка стріляла по українським позиціям, але двічі отримала відмову.
Якщо ця інформація підтвердиться, значить НГШ Хомчак є відповідальним за смерть наших бійців з Азову. А разом з ним і той, хто наказав начальнику генерального штабу так діяти.
КуритьКурить

Цитата:Трошки не зручної правди для фанатів новообраного президента.

З троьх абсолютно різних джерел, яким я довіряю стало відомо наступне. Насправді, 4 - 200-х, 10 - 300-х результат прямого попадання в бліндаж ствольного 152-го калібру.
Але, переміщення цієї батареї фіксували та відстлідковували три дні, і було декілька реальних можливостей її знищити.
Та з Києва була дана категорична команда - не стріляти, оскільки це може негативно вплинути на переговори в Мінську.
А тепер живіть з цим ...

Девушка
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-06-2019 11:44 Lady.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #62829
07-06-2019 11:52 RE: Агресія РФ проти України

(07-06-2019 11:42)Lady :  
Цитата:За інформацією з фронту, українська артилерія двічі просила дозволу подавити батарею супротивника, яка стріляла по українським позиціям, але двічі отримала відмову.
Якщо ця інформація підтвердиться, значить НГШ Хомчак є відповідальним за смерть наших бійців з Азову. А разом з ним і той, хто наказав начальнику генерального штабу так діяти.
КуритьКурить

Цитата:Трошки не зручної правди для фанатів новообраного президента.

З троьх абсолютно різних джерел, яким я довіряю стало відомо наступне. Насправді, 4 - 200-х, 10 - 300-х результат прямого попадання в бліндаж ствольного 152-го калібру.
Але, переміщення цієї батареї фіксували та відстлідковували три дні, і було декілька реальних можливостей її знищити.
Та з Києва була дана категорична команда - не стріляти, оскільки це може негативно вплинути на переговори в Мінську.
А тепер живіть з цим ...

- Але, Вова? Привет, это Вова! Возьми, пожалуйста, под контроль своих боевиков, а то меня порохоботы сильно чмырят.

Добыча мыслей

Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #62830
07-06-2019 11:59 RE: Агресія РФ проти України

Курить
Цитата:Ось він - таємний план ЗЕ - Путлера :

1) Робиться провокація - обстріл такий, щоб було більше жертв

2) Зрадниками дається команда "Не стріляти". Тут навіть десь зсередини ланки якесь "зе"-штабне-мурло дає цю команду нижче, мовляв з Києва надійшло...

3) Винуваті - "повстанці", які втратили контроль з боку своїх москальскіх кураторів.

4) Заклик до Путлера - вгамуйте їх, бо ми не бажаємо стріляти, ми - за мир.

5) Путлер вводить війська, почепивши блакитні стрічки. "Міротворці" ... Ви ж самі нам запропонували їх вгамувати - ось ми і тут.

6) Ура ! Мир досягнуто ! Хай живе Путлер да Я !

7) Головна обіцянка виконана ! Досягнут мир ! Я можу вже йти, подати у відставку. А преЗЕдентом хай буде Медведчук чи Льовочкін, вони ж за мир, це Порошенко була потрібна війна !

* У Придністров"Ї досі москалі сидять як "міротворці" ....

Девушка
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 199 923 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 474 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 27 169 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 173 646 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 12