Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
22-04-2019 14:51 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
|
(22-04-2019 14:45)1.2HTP : (22-04-2019 14:37)m.dreval : Но то, что 73% промыли мозги антипропагандой Порошенко - это факт. И результаты голосований на зарубежных округах это подтверждают.
И снова, не верная оценка...
Но доля истины, не большая, конечно присутствует...
Очень большая. Есди я здесь, общаясь с иммигрантам, с 99% точностью могу сказать какое телевидение у человека подулючено, то поверь мне. Мозги промыли хорошо. И в этом вопросе украинцы с русскими таки адиннарот.
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
22-04-2019 14:51 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
|
Цитата:Не пройшло ще й доби після виборів, як « нова команда» визнає, що будувала свою кампанію на суцільних маніпуляціях, брехні і підміні понять.
Отже, вже визнано, що за тарифи президент не відповідає. А що ж тоді з кінцем епохи бідності?
Корупціонерів президент не садить, це роблять суди. А як же тоді з епохою брехні? Ой, і хто ж тепер буде відрубувати руки ?
Війну не закінчити за день? А як же тоді з кінцем епохи жадібності і торгівлі на крові?
Ну, й особлива вишенька для мене : нова команда вже в один голос кричить,що мінські угоди - це єдиний реалістичний план повернення миру на Донбас. А як же договрняки і зрада, про яку щодня чули на паркетному телеканалі і від інших укропівців і тд. Тобто ,Порошенко і тут говорив правду в суцільному морі криків про зраду ,жадібність і брехню.
Й щоб з іншими обіцянками новообраного президента не вийшло так само невдобно, як з цими, скасованими протягом 24 годин, нинішній парламент має допомогти їх виконати і негайно проголосувати за зняття депутатської недоторканості, повернення до КК статті про незаконне збагачення і тд. Тим більше, ці закони давно зареєстровані в ВР і деякі навіть пройшли перше читання . Привіт , епоха безвідповідальності і перевзування в повітрі.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Oleksii Pinchuk
...
Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
|
22-04-2019 14:53 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
|
(22-04-2019 14:46)m.dreval : (22-04-2019 12:06)m.dreval : (22-04-2019 11:34)Lady : (22-04-2019 11:31)m.dreval : Было?
Янукович привітав Зеленського з перемогою на виборах
Путин уже поздравлял?
Пєсков заявив, що в Москві з повагою ставляться до результату президентських виборів в Україні
О, с повагою. Але ще Вова не став улюбленою лялькою Карабаса-Барабаса:
У Кремлі заявили, що передчасно направляти привітання президента РФ Володимира Путіна Володимиру Зеленському, який переміг на виборах президента в Україні.
За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, говорити про можливість їх спільної роботи також поки рано. «Cудити можна буде тільки по конкретних справах», - сказав Пєсков.
Это чтобы откровенно в ладоши не хлопать, официально - сухие фразы. Уже яныка путин поздравлял раньше времени, на холодное дуют уже.
Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
22-04-2019 14:57 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
22-04-2019 15:07 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
|
Ой, я была такая, такая....
ЕЛЕНА ЗЕЛЕНСКАЯ О ВИЛЛЕ В ИТАЛИИ: «Я НЕ ЗНАЮ, НАША ИЛИ НЕТ»
"Я не знаю, это наша вилла или нет, несколько раз мы там отдыхали. Сначала мы ее арендовали, потом каким-то образом компания ее приобрела, но с тех пор мы там уже не бывали", - сказала она.
Первая леди!...
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|