Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Голосуємо
Голосування завершено.
Порошенко Петро Олексійович 69.20% 164 69.20%
Зеленський Володимир 25.32% 60 25.32%
Я не піду, то всьо... 5.49% 13 5.49%
Всього 237 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
Автор Повідомлення
тавровед Немає
Любитель почитать

Приєднався: Jan 2010
Днепровщина. IFD
фаба 1.2 BME класик
Повідомлення: #2331
10-04-2019 08:52 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Парни не заметил было или нет, Корчинский-агитатор "от бога".

(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-04-2019 08:55 тавровед.)
Шукати всі повідомлення учасника
Примат Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2008
UA
KAMIQ 1.6MPI 6AG BRC S32 EVO
Повідомлення: #2332
10-04-2019 09:07 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

+100500 Аплодисменты
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #2333
10-04-2019 09:56 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

така страшна корупція, так страшна. ну, так, напевно, по телевізору сказали.

але по незалежній оцінці Ukraine Corruption Index за 2018 самий високий за всі часи. (чим більше цей індекс - тим нижче корупція, у швеціі наприклад 85 проти наших 32).

і це не значить, шо в швеції за корупцію на деревах вішають. це значить, що швеція до цього виросла.

і нам треба рости, це не та штука, яку можна вирішити революційним шляхом.
Hello!

див.
https://tradingeconomics.com/ukraine/cor...9EwYZVeses

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
smile Немає
Бородатий адмін

Київ
Skype IDecho123
Повідомлення: #2334
10-04-2019 09:58 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

ой, чуть не забыл спросить.

зеботы, вы не знаете, зе собирается извиняться за обвинение порошенка в алкоголизме?

Курить

Moscovia deletum est!

Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #2335
10-04-2019 10:03 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Думаю що все іде по плану, по путінському плану. Йому до задниці хто з фіналістів виграє вибори — не влаштовує що той що той. Але на вентилятор дав команду своїм агітаторам, журналюгам і представникам влади кидати гавно лопатою побільше і по частіше. Задача в черговий раз розділити Україну, раніше схід і захід, сьогодні порохоботи і зазеленського. Просто масовий психоз за сценарієм, саме страшне що він діє, сценарій. Давайте поріжем поб‘ємо бітами тих, хто голосує за Зеленського Я удивлен пів країни буде бити друга половина. Це демократія во всій красі нав’язана путіном. Корчинським не те що переграв а просто підіграв планам Росії. Для чого воювати з сильною унітарною країною Україна? Краще посрати їх між собою, і бери голими руками: виграє Порошенко — майдан, виграє Зеленський — майдан. Або справжня громадянська війна. А в ітогє виграє путін.
ПС. Продовжуєм статися і ненавидити один одного.
ППС. Вибори пройдуть, як в очі будем дивитись один одному, в приціл зброї?

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2336
10-04-2019 10:29 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Не моє, але згодна з усіма пунктамиКуритьКурить

Цитата:Розумію, що тема виборів не аби як вже дістала всіх. Всі пишуть за того чи за іншого кандидата, про те, що буде при одному чи при другому!

Я ж хочу написати про те, чого НЕ БУДЕ!

Що НЕ БУДЕ при ПОРОШЕНКОВІ:

1. Не буде повномасштабного російського вторгнення (Росія могла це зробить, коли армії не було, зараз - коли армія боєздатна, пройшла за час війни не аби яку підготовку і в 10-ці сильніших армій Європи – вторгнення не буде);
2. Не буде третього майдану! За 5 років, якби Порошенко був би антинародним Президентом, то був би приблизно там де Янукович;
3. Не буде мобілізації!!!!! І це найголовніше! Контрактна (належне матеріальне та технічне забезпечення, новітнє озброєння, підготовка за стандартами НАТО), боєздатна армія успішно виконує поставлені бойові завдання, довіряє Головнокомандуючому та штабам і потроху відправляє «груз 200» в країну агресора!
4. Не будуть задіяні в військових операціях призовники. Знову ж (дивись п.3) – контрактна армія справляється з поставленими задачами! До того ж призовники будуть служити в Україні, а не так, як зараз в Криму – по всій Росії!
5. Не буде суттєвих стрибків курсу гривні та цін на пальне (бензин, газ). В 2014 році Україна пережила економічний удар – зміна влади, війна, анексовані території, пуста казна (Янукович залишив чайові у бюджеті і виїхав в Росію). Це все вже ми пережили!
6. Не буде відмінено Безвіз, бо Безвіз – дається країні за результати проведених реформ і під гарантії Президента України, який вибрав курс на Європу. Тобто, поки робочі місця створюються (не забуваємо про децентралізацію), на крайній випадок можна поїхати до Європи і заробити. Навіть по безвізу!
Ну думаю, поки досить про Порошенка.

Що НЕ БУДЕ при ЗЕЛЕНСЬКОМУ:

1. Пункт перший (він же ж і останній). А хєр його знає, що при ньому НЕ БУДЕ! Коли мавпа з гранатою з розширеними зрачками, постійно кудись біжить, знімає якісь ролики, ставить якісь постійні вимоги, ховається від виборців (і своїх, і чужих), ховається від журналістів, від військових, від опонента Порошенка, від лікарів незалежних лабораторій. Мавпа ця боїться діалогу, боїться інтерв’ю та дебатів, боїться сказать, хто ж у нього в команді, куди ця мавпа поведе Україну, яка стратегія розвитку у неї є, як вона бачить повернення військовополонених, повернення незаконно захоплених українських територій, завершення війни на вигідних для своєї країни умовах! Та що там говорити, мавпа навіть посцять боїться!

Не хочу нікого агітувати, чесно, набридло! Я для себе вибір зробив. За тарифи на газ, якість доріг, пенсії та зарплати я буду голосувати на парламентських виборах!

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
smile Немає
Бородатий адмін

Київ
Skype IDecho123
Повідомлення: #2337
10-04-2019 10:44 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(10-04-2019 10:03)Майстер :  Думаю що все іде по плану, по путінському плану. Йому до задниці хто з фіналістів виграє вибори — не влаштовує що той що той. Але на вентилятор дав команду своїм агітаторам, журналюгам і представникам влади кидати гавно лопатою побільше і по частіше. Задача в черговий раз розділити Україну, раніше схід і захід, сьогодні порохоботи і зазеленського. Просто масовий психоз за сценарієм, саме страшне що він діє, сценарій. Давайте поріжем поб‘ємо бітами тих, хто голосує за Зеленського Я удивлен пів країни буде бити друга половина. Це демократія во всій красі нав’язана путіном. Корчинським не те що переграв а просто підіграв планам Росії. Для чого воювати з сильною унітарною країною Україна? Краще посрати їх між собою, і бери голими руками: виграє Порошенко — майдан, виграє Зеленський — майдан. Або справжня громадянська війна. А в ітогє виграє путін.

це все чудово звучить.

але чому, коли майже тими самими словами про це говорили порохоботи в 14-18, то це було нікому не цікаво, крім порохоботів?

Курить

Moscovia deletum est!

AlexMotel Немає
Асертивний самогонщик

Приєднався: Aug 2009
Полтава-Motel
AUQ+EHA=vRS combi
Повідомлення: #2338
10-04-2019 11:10 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(09-04-2019 22:26)Gerzik :  2017р.

Остання фраза: усю оцю поганку яку вони зараз роблять,будуть крутити...
В чому різниця хто буде крутити? Зараз те саме получається,зміна портретів?

п.с. за зелену уяву, почув.

Асерт́ивність — здатність оптимально реагувати на критику та вміння рішуче говорити собі та іншим «ні», якщо цього вимагають обставини.
smile Немає
Бородатий адмін

Київ
Skype IDecho123
Повідомлення: #2339
10-04-2019 12:16 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

[Зображення: 11543723_original.jpg]

Moscovia deletum est!

YuraM Немає
Классик

Приєднався: Jan 2012
г. Запорожье
Skoda Octavia A5 1.6 MPI
Повідомлення: #2340
10-04-2019 12:24 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(10-04-2019 10:03)Майстер :  Думаю що все іде по плану, по путінському плану. Йому до задниці хто з фіналістів виграє вибори — не влаштовує що той що той. Але на вентилятор дав команду своїм агітаторам, журналюгам і представникам влади кидати гавно лопатою побільше і по частіше. Задача в черговий раз розділити Україну, раніше схід і захід, сьогодні порохоботи і зазеленського. Просто масовий психоз за сценарієм, саме страшне що він діє, сценарій. Давайте поріжем поб‘ємо бітами тих, хто голосує за Зеленського Я удивлен пів країни буде бити друга половина. Це демократія во всій красі нав’язана путіном. Корчинським не те що переграв а просто підіграв планам Росії. Для чого воювати з сильною унітарною країною Україна? Краще посрати їх між собою, і бери голими руками: виграє Порошенко — майдан, виграє Зеленський — майдан. Або справжня громадянська війна. А в ітогє виграє путін.

ИМХО этот пост может претендовать на один из лучших в этой Теме, по поводу НАШЕГО отношения к этим выборам.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Выборы в Верховную Раду Украины 2019 Sozercatel 643 133 784 08-10-2021 12:56
Останнє: Lady
  Ваше отношение ко Второй мировой войне и 9-му мая Dimon325 191 34 354 13-05-2019 17:06
Останнє: smile
  Рейтинг нашего президента Fastel 221 58 624 22-01-2018 16:12
Останнє: smile
  Сначала выборы, потом граница Примат 13 4 702 13-02-2017 12:28
Останнє: Navy45

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 7