Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Голосуємо
Голосування завершено.
Порошенко Петро Олексійович 69.20% 164 69.20%
Зеленський Володимир 25.32% 60 25.32%
Я не піду, то всьо... 5.49% 13 5.49%
Всього 237 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
Автор Повідомлення
OSV Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Skoda Fabia Combi 1.4 16V
Повідомлення: #1131
02-04-2019 12:54 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Теперь пусть повторит хотя бы основные тезисы без бумажки.
Ноль

В этой программе нет ничего, что относится к компетенции президента.
Есть только как было в кино.
Но жизнь не кино. Если бы кино было похоже на жизнь, его бы никто не смотрел
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-04-2019 12:56 OSV.)
Шукати всі повідомлення учасника
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #1132
02-04-2019 12:57 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Це не вся програма, але юмор ще той:
Я розповім Вам про Україну своєї мрії...
Моя мета побудувати державу, яка надає...
Ми повинні вибороти мир для України...
Головна мета моєї діяльності – заможний Українець...
Україна повинна перейти на забезпечення своїх потреб за рахунок власних енергетичних ресурсів...
Моя ціль – повна відкритість діяльності влади...
Ми запровадимо принцип «гроші ходять за талановитим студентом...
Ми створимо умови, щоб люди, які роз’їхались по світу...

Мета, мрії, цілі, ми повинні, ми зробимо. Третій сон Вєри Павловни. Після всього і немає з кого спитати: я нічого не обіцяв, тому звиняйте. Ніде ні слова про Я!!! виконю, Я!!! запроваджу, Я!!! зміню, Я!!! поборю і тд. Не має обіцянок не має за що відповідати перед народом.
ПС. Думаю у багатьох із нас Україна "своєї мрії" співпадає з озвученою, ну і мріємо разом, питання скільки?

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #1133
02-04-2019 13:00 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

OSV, наш діючий президент теж не відповідає за пенсії, коли його хтось питає. А коли перед виборами дати подачку пару тисяч грн пенсіонерам, аби ті проголосували - так він каже що це його заслуга.
Останній рік тільки й бачу те, що як тільки в Україні з’являється новий кіоск - Порошенко їде його відкривати.

Якщо любите читати розумні програми - прочитайте програму Тимошенко. Там ціла книжка є.
Програма програмою, а реальні дії - це інше.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-04-2019 13:04 Andre_1999.)
Turbo4x4 Немає
Украина

Приєднався: Apr 2010
Киев
Turbo 4х4 2002 ARX
Повідомлення: #1134
02-04-2019 13:01 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Одессит, харе гнать говно по трубам.
Устал читать уже твои бредни.
Безвиз? Нафиг он нужен ?
Я и без него могу поехать куда хочу.
Томас? Я так и не понял как он должен повлиять на мое отношение к Богу.
Ты Полтавы насмотрелся?
Посмотрим куда рванёт твой порох после выборов.

https://youtu.be/WC3WYRZz9v0
DEM Немає
Классик

Приєднався: Dec 2007
Харьков
VW Tiguan 2.0TSI 6MT 4motion
Skype IDdem_trsr
Повідомлення: #1135
02-04-2019 13:01 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 12:08)Zandercatcher :  
(02-04-2019 11:59)DEM :  Система противовесов агрессии параши держится явно не на туше порошенко, а на разъяснениях наших западных партнеров кремлевской банде о том что их ждет в случае дальнейшего продвижения.

Сдалась бы нашим западным партнёрам Украина если б Порошенко постоянно не теребил их по этому поводу и постоянно не выпрашивал бы у них новых "прелестей" для кацапов...
Думаю, что здалась. Вопрос не в деятельности президента. Они не заинтересованы чтоб тут творился русский мир и деградация. Они не заинтересованы в перекраивании границ силовым путем и считают, что международные соглашения должны работать. Возможно, даже в нарушении пресловутого будапештского меморандума они видят плевок парашей в их сторону. Это все предположения.
Уверен, что в случае масштабного наступления параши ВСУ будут мгновенно усилены самым современным вооружением и получат постоянную помощь в планировании военных операций от самых опытных спецов для поднятия цены вопроса для параши до неприемлемого уровня кто бы ни был тут президентом.

(02-04-2019 12:14)Майстер :  Читав я програму, питання яким чином можна виконати обіцянки, якща ти не маєш коаліції в ВР чи хочаб не входиш туди з значною кількістю депутатів?
В можливості окремо Зеленського не вірю. В можливості когось хто матиме бажання (можливо це буде і не він) помножені на підтримку західних друзів вірю.

Skoda Octavia 1.8T 4x4 ---> Volkswagen Tiguan 2.0TSI 6MT 4motion
OSV Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Skoda Fabia Combi 1.4 16V
Повідомлення: #1136
02-04-2019 13:20 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Моя ціль – зведення всього функціоналу держави до розмірів смартфону.

Після цих слів - далі можна не читати цю програму. Воювати, певно, теж буде в смартфоні. А коли до нього під кабінет прийдуть мамки, дружини і дітки полонених, що зараз утримуються в РФ і заглянуть йому в очі, певно сховається в смартфоні або викличе Коломойського.....

А взагалі Андре 1999 правий - нема ніякого сенсу читати ці програми - у всіх все написано майже однаково - "я за все хороше, проти всього поганого"
AlexMotel Немає
Асертивний самогонщик

Приєднався: Aug 2009
Полтава-Motel
AUQ+EHA=vRS combi
Повідомлення: #1137
02-04-2019 13:23 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 12:14)Майстер :  Так що там про важилі на Раду? Гранату принести чи замінувати чи взірвати списавши на теракт?
Леня, давай на ти,згоден? ...і без гранат.
Рада ,в такому вигляді як вона є це тормоз любих змін,там ніхрена не приймеш корисного для народу.,так нах така Рада?
Це вже так довго продовжується,що майже забули хто такі НАРОДНІ() депутати,це не пристосуванці до кормушки,а зовсім інші люди повинні бути,з реального світу.
Є два варіанта:або народ під вікнами(а сцуца вони аж бігом),або перевибори( крест для них) і уже не тих самих,силовики на стороні народу.
І чого б не прийняти рішення про скасування недоторканості,зменшити до 150 (обіцянки з 15р.),і саме тяжоле - шахматна партія з вєсомими, потрібен талант та мудрість, прогнозувати складно.

Асерт́ивність — здатність оптимально реагувати на критику та вміння рішуче говорити собі та іншим «ні», якщо цього вимагають обставини.
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю

Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #1138
02-04-2019 13:36 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 13:01)DEM :  Думаю, что здалась. Вопрос не в деятельности президента. Они не заинтересованы чтоб тут творился русский мир и деградация. Они не заинтересованы в перекраивании границ силовым путем и считают, что международные соглашения должны работать. Возможно, даже в нарушении пресловутого будапештского меморандума они видят плевок парашей в их сторону. Это все предположения.
Уверен, что в случае масштабного наступления параши ВСУ будут мгновенно усилены самым современным вооружением и получат постоянную помощь в планировании военных операций от самых опытных спецов для поднятия цены вопроса для параши до неприемлемого уровня кто бы ни был тут президентом.

Да их интерес к нашей стране находится между ростом мха на территории североамериканских индейцев и миграцией ушастой совы.Даже в штаб-квартире НАТО.Они не понимают,что в случае чего будут следующими.И если б Порох постоянно им не надоедал со своей Украиной,то хрен бы мы что имели.Именно он заставляет их делать телодвижения в нашу сторону.
И это...Что-то не припомню,чтоб в 2015 году когда орки попёрли на Дебальцево нас кто-то усилил всем необходимым,чтоб их остановить.
ПС.Если нашим партнёрам постоянно о нас не напоминать,то никто нам ничего не даст и не поможет.В лучшем случае будут выражать преглубочайшую озабоченость.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #1139
02-04-2019 13:36 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 11:31)Andre_1999 :  
(02-04-2019 11:21)Odessit :  Почему зеваки решили что Зеленский/Коломойский будет каким-то образом бороться с коррупцией???
Ну так чисто интересно.
Напевне, тому, що з Петром Порошенком вже стало точно відомо, що з корупцією ніхто боротись не збирається, що після Майдану корупція в Україні не зникла, а ще й подорожчала.

З Володимиром Зеленським можливі варіанти. Він або буде боротись, або не буде.

Ось і вся проста логіка.
– Дивний спосіб демократії та логіки...

Розумієте
0) заміна шила на мило ніяк не впливає на бузину у огороді;
1) щоб держава працювала як слід має бути суспільний тиск, тоді будь-який посадовець буде змушений працювати як слід (це не означає що треба обирати а-ля трампа, але такий вибір не буде суттєвим для держави);
2) частиною суспільного тиску є усвідомлення відповідальності за свої дії і суспільних інтересів – наприклад: обрання у парламент мільярдерів з міліонерами створює правові засади для олігархії, відсутність солідарності з іншими працівниками веде до того, що утворюється "корпоративна змова" по утиску їхніх прав, виплати неринкових ЗП та іншого тощо.
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #1140
02-04-2019 13:37 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 13:01)DEM :  Сдалась бы нашим западным партнёрам Украина если б Порошенко постоянно не теребил их по этому поводу
Таки наверное сдалась... только что встречал знакомую, она в гости летала в Швецию. ТАМ только и разговоров про наши выборы, они смеются, когда речь идёт о Зе, они в недоумении от этого выбора....
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Выборы в Верховную Раду Украины 2019 Sozercatel 643 133 785 08-10-2021 12:56
Останнє: Lady
  Ваше отношение ко Второй мировой войне и 9-му мая Dimon325 191 34 355 13-05-2019 17:06
Останнє: smile
  Рейтинг нашего президента Fastel 221 58 624 22-01-2018 16:12
Останнє: smile
  Сначала выборы, потом граница Примат 13 4 702 13-02-2017 12:28
Останнє: Navy45

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 63