Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Голосуємо
Голосування завершено.
Порошенко Петро Олексійович 69.20% 164 69.20%
Зеленський Володимир 25.32% 60 25.32%
Я не піду, то всьо... 5.49% 13 5.49%
Всього 237 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
Автор Повідомлення
vovez Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Николаеff
Octavia А5 1.8TSI
Повідомлення: #1121
02-04-2019 11:30 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 10:55)DEM :  Кто, по вашему мнению, сливает журналистам (бигус, схемы) прослушку телефонных разговоров друзей-коррупционеров порошенко, обваливая его рейтинг?

Так Бигус на это прямо и ответил - западные партнеры!

Там "вверху" идет сложная многовекторная борьба. И тому же пороху нужно поджимать яйца, чтобы был в тонусе, потому что - "ленивый и зажравшийся".

З.Ы. Проведу аналогиюдля понимания. Румыния уже почти 20 лет под ЕС, и их парламент не так давно принял закон, где взятка 50000 баксов это не коррупция. Казалось бы, как такое может быть в стране ЕС, и куда смотрят кураторы!?
Шукати всі повідомлення учасника
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #1122
02-04-2019 11:31 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 11:21)Odessit :  Почему зеваки решили что Зеленский/Коломойский будет каким-то образом бороться с коррупцией???
Ну так чисто интересно.
Напевне, тому, що з Петром Порошенком вже стало точно відомо, що з корупцією ніхто боротись не збирається, що після Майдану корупція в Україні не зникла, а ще й подорожчала.

З Володимиром Зеленським можливі варіанти. Він або буде боротись, або не буде.

Ось і вся проста логіка.
DEM Немає
Классик

Приєднався: Dec 2007
Харьков
VW Tiguan 2.0TSI 6MT 4motion
Skype IDdem_trsr
Повідомлення: #1123
02-04-2019 11:37 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 10:13)AlexMotel :  
(02-04-2019 08:22)Майстер :  Якщо немає «перших кроків» від прихильників, то шукаємо їх в передвиборчій програмі. Для прикладу зняти недоторканність з Президента, суддів і депутатів. Недоторканність їм гарантує Конституція, змінити яку може ВР конституційною більшістю, 300 і більше голосів...

На Раду тоже є важіль,причому дуже дієвий....і це не звонок від боса.
Почитати ту саму програму можно тут https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp005p...1=719.html (за посиланням передвиборна програма завантажується файл)
Цитата:Народовладдя через референдуми
.......
Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. В сучасній Україні це повинно відбуватись із максимальним використанням новітніх технологій.
........
Електронна країна
...
Громадяни України отримають можливість долучатись до прийняття важливих рішень влади через мережу Інтернет, зокрема і до голосування на виборах і референдумах.
Не знаю це утопія чи таке можливо реалізувати.
Чув, що в Естонії щось подібне зроблено, тільки в частині виборів.

Skoda Octavia 1.8T 4x4 ---> Volkswagen Tiguan 2.0TSI 6MT 4motion
Odessit Немає
Классик

Приєднався: Apr 2016

A7 1,4был, Pajero Sport 2018 стал
Повідомлення: #1124
02-04-2019 11:37 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 11:29)azama :  Как то по новостям прочитал фразу. Люди будут голосовать не за Зеленского, а против Порошенко.

Это я уже писал выше. Я хочу увидеть хоть какой-то конструктив от зевак. А пока у них только критика. Потом по запросу им будут ссать в уши с 1+1 про папередников и тд, я уже это однажды видел в 2010.
Дело в том что раскручивается мясорубка, то что она не затронула всю Украину, а только отдельные области это не означает что все закончилось, все только начинается. Опуская бюллетень с галочкой напротив зели ребятки автоматом запускают мясорубку, в которой выживут не все и затронет она уже всю Украину.
Выбор уже сделан, Зеленский президент.

(02-04-2019 11:31)Andre_1999 :  Напевне, тому, що з Петром Порошенком вже стало точно відомо, що з корупцією ніхто боротись не збирається, що після Майдану корупція в Україні не зникла, а ще й подорожчала.

З Володимиром Зеленським можливі варіанти. Він або буде боротись, або не буде.

Ось і вся проста логіка.

Супер.
Давайте еще, сторонники ЗЕ, не стесняемся, обосрать Петю вы конечно можете, благо источников где можно подкушать говнеца хватает.

Давайте еще про борьбу зе с коррупцией, а то мне кажется что он вам ничего не должен.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-04-2019 11:42 Odessit.)
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #1125
02-04-2019 11:53 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 10:13)AlexMotel :  
(02-04-2019 08:22)Майстер :  Якщо немає «перших кроків» від прихильників, то шукаємо їх в передвиборчій програмі. Для прикладу зняти недоторканність з Президента, суддів і депутатів. Недоторканність їм гарантує Конституція, змінити яку може ВР конституційною більшістю, 300 і більше голосів. Новообраний Президент вносить до ВР проект закону про внесення змін до Конституції а саме до статті такої і такої пункту такому і голосування пакетом обов’язкове. Пояснювальна записка і тд і тп. Обговорення в комітетах, винесення на порядок денний, попереднє обговорення і поправки. Так першою поправкою буде голосування по конкретних пунктах окремо і в такій послідовності: зняття недоторканості президента, суддів і депутатів.
За перший пункт голосують 400500 депутатів з 450 можливих, другий не набирає конституційної більшості, третій провальне голосування: 1 за і той кого лишили вже недоторканності.

На Раду тоже є важіль,причому дуже дієвий....і це не звонок від боса.
Озвучте, будь-ласка.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
DEM Немає
Классик

Приєднався: Dec 2007
Харьков
VW Tiguan 2.0TSI 6MT 4motion
Skype IDdem_trsr
Повідомлення: #1126
02-04-2019 11:59 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 11:30)vovez :  
(02-04-2019 10:55)DEM :  Кто, по вашему мнению, сливает журналистам (бигус, схемы) прослушку телефонных разговоров друзей-коррупционеров порошенко, обваливая его рейтинг?

Так Бигус на это прямо и ответил - западные партнеры!

Там "вверху" идет сложная многовекторная борьба. И тому же пороху нужно поджимать яйца, чтобы был в тонусе, потому что - "ленивый и зажравшийся".

З.Ы. Проведу аналогиюдля понимания. Румыния уже почти 20 лет под ЕС, и их парламент не так давно принял закон, где взятка 50000 баксов это не коррупция. Казалось бы, как такое может быть в стране ЕС, и куда смотрят кураторы!?
Очень похоже на то. Или НАБУ решило выхлестнуть результаты своих расследований в сми разуверившись, что объектов можно привлечь к ответственности при отсутствии системы дальнейшего обвинения и правосудия. Типа пусть общество знает и само решает что делать с этим дерьмом.

Чем для них порох может быть так ценен чтоб тратить усилия для поддержания его в тонусе? Система противовесов агрессии параши держится явно не на туше порошенко, а на разъяснениях наших западных партнеров кремлевской банде о том что их ждет в случае дальнейшего продвижения.

Skoda Octavia 1.8T 4x4 ---> Volkswagen Tiguan 2.0TSI 6MT 4motion
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю

Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #1127
02-04-2019 12:08 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 11:59)DEM :  Система противовесов агрессии параши держится явно не на туше порошенко, а на разъяснениях наших западных партнеров кремлевской банде о том что их ждет в случае дальнейшего продвижения.

Сдалась бы нашим западным партнёрам Украина если б Порошенко постоянно не теребил их по этому поводу и постоянно не выпрашивал бы у них новых "прелестей" для кацапов...
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #1128
02-04-2019 12:14 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Так що там про важилі на Раду? Гранату принести чи замінувати чи взірвати списавши на теракт?
(02-04-2019 11:37)DEM :  Почитати ту саму програму можно тут https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp005p...1=719.html (за посиланням передвиборна програма завантажується файл)
Цитата:Народовладдя через референдуми
.......
Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. В сучасній Україні це повинно відбуватись із максимальним використанням новітніх технологій.
........
Електронна країна
...
Громадяни України отримають можливість долучатись до прийняття важливих рішень влади через мережу Інтернет, зокрема і до голосування на виборах і референдумах.
Не знаю це утопія чи таке можливо реалізувати.
Чув, що в Естонії щось подібне зроблено, тільки в частині виборів.
Читав я програму, питання яким чином можна виконати обіцянки, якща ти не маєш коаліції в ВР чи хочаб не входиш туди з значною кількістю депутатів?
Мій перший законопроект... Ну і що з цього? Де гарантія, що набереться 226 голосів, щоб ПРОТЯГНУТИ його через голосування БЕЗ кнопкодавства. А ще про народовладдя і референдуми прописано в Конституції, а для її зміни необхідно 300 і більше кнопкодавів. Народовладдя і референдуми ну зовсім не заохочують депутатів до голосування - кого кого а їх все влаштовує і зміни Голобородька озвучені в кіно їх навіть лякають а не спонукають до співпраці.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #1129
02-04-2019 12:18 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

Бачу, тут багато користувачів останні 5 років провели перед екраном телевізора.

Навіщо читати програми? Будьмо самі собі відвертими: програма будь-якого кандидата - це лише папір, який необхідний щоб виконати умови потраплення в кандидати в президенти.

Давайте до суті.
Біографія Зеленського

Якби ви були Зеленським і вас би обрали президентом України, ви би зробили все можливе щоб справитись з поставленими задачами?
У вас є репутація, успішна робота, визнання. Дружина, діти. Вам треба це не втратити. Вам треба не підвести українців. Вам треба далі тут жити.
Що втрачає ЗЕ, якщо підведе? Все. Що втрачає ПЕ, коли підвів? Нічого. Цукерки далі росіяни їстимуть. Для ЗЕ є більша мотивація не підвести українців, ІМХО

Тут є конфлікт 2 типів людей: одні хочуть стабільності - жити так, як живуть.
Інші готові ризикнути, щоб жити краще. В яку групу входите ви?

Особисто я, станом на сьогодні, на 60% за ЗЕ і на 40% за ПЕ. На мою думку, можливості ПЕ вичерпали себе кілька років тому. Треба дати шанс іншим українцям зробити щось краще.
ПЕ - не найкращий з українців і не єдина надія України. 15 натягнутих за вуха і куплених відсотків - це несерйозна цифра. Це оцінка ефективності роботи за час президентства.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-04-2019 12:52 Andre_1999.)
Odessit Немає
Классик

Приєднався: Apr 2016

A7 1,4был, Pajero Sport 2018 стал
Повідомлення: #1130
02-04-2019 12:25 RE: Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование

(02-04-2019 12:08)Zandercatcher :  
(02-04-2019 11:59)DEM :  Система противовесов агрессии параши держится явно не на туше порошенко, а на разъяснениях наших западных партнеров кремлевской банде о том что их ждет в случае дальнейшего продвижения.

Сдалась бы нашим западным партнёрам Украина если б Порошенко постоянно не теребил их по этому поводу и постоянно не выпрашивал бы у них новых "прелестей" для кацапов...

Это не так. Безвиз сам получился, Томос тоже сам, все само и навсегда. Но, ребята, навсегда ничего не бывает, все очень быстро закончится.

Я знаю тех кто голосовал за регионов и Яныка они за зелю, их позиция ясна. Зеля четко пророссийская марионетка.
Я знаю тех кто залипал в сериал про голобородько, у них все ги-ги-га-га зеля будет такой президент как и голобородько. Назвать их идиотами не могу, тк давно их знаю, но что у них в голове у них какие-то опилки с задатками интеллекта. В общем посмотрел на общение с ними с другой стороны, отошел от привычных тем и стало понятно что они глупее чем я раньше думал, хотя приятные в общении.

Но вот типа "патриоты", борцы с коррупцией которые голосуют за зелю это для меня загадка. Мне кажется эти люди "патриоты" именно в кавычках, такой себе хитросделанный актив который ведет агитацию, пишет на украинском языке, но всю жизнь голосовал за регионов. Либо это недавно набранная "зе команда", волонтерит по сайтам.
Яркий представитель таких агитаторо андре 1999. Чувак по сути ничего не может сказать, только обицянки чего-то там.
Ща я скопирую программу зели с его сайта, только дегенерат может верить в эти сказки.
Я розповім Вам про Україну своєї мрії.

Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження.

Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтернеті.

Де немає оголошень «Робота в Польщі». А в Польщі є оголошення «Робота в Україні».

Де в молодої сім’ї є один клопіт — обрати квартиру в місті чи заміський будинок.

Де лікарі та вчителі отримують реальну заробітну плату, а корупціонери — реальні строки.

Де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати.

Де бабця отримує гідну пенсію, а не інфаркт від рахунку за комуналку.

Де підставою призначення на посаду є розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей.

Де дороги є, а дурнів — немає.

Це — Україна реальної та здійсненної мрії. Україна найближчого майбутнього.

Україна, в яку повертаються.

Україна, якою ми будемо пишатися та цінувати, а решта — знати і поважати.

Україна, з якої не поїдуть наші діти.

А тепер про те, як це зробити.

Те, що я презентую, — це не просто моя програма. Це мої цінності. Це те, у що я вірю і чому готовий служити.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Выборы в Верховную Раду Украины 2019 Sozercatel 643 133 784 08-10-2021 12:56
Останнє: Lady
  Ваше отношение ко Второй мировой войне и 9-му мая Dimon325 191 34 354 13-05-2019 17:06
Останнє: smile
  Рейтинг нашего президента Fastel 221 58 624 22-01-2018 16:12
Останнє: smile
  Сначала выборы, потом граница Примат 13 4 702 13-02-2017 12:28
Останнє: Navy45

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 88