Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю

Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #4621
12-03-2019 08:23 RE: Внутренние враги Украины.

И никто не задумывается о том какая колоссальная работа была проведена чтоб отсудить у кацапездолов бабло.Работа в которой наши не имели права сделать даже малюсенькую ошибку,даже запятую поставить не там где надо.Я уж даже не буду предполагать какие суммы предлагались нашим,чтоб Украина таки проиграла это дело.Так неужто они не заслужили этой премии?Сильно много?Вполне сопоставимо с проделаной работой.Кто не согласен-ну проверните дело такого же масштаба и гордо откажитесь от такой премии мотивируя это тем,что она слишком большая.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4622
12-03-2019 08:43 RE: Внутренние враги Украины.

(11-03-2019 19:21)m.dreval :  А на рахунок цифр, а тобі Бондар розповів, з чого та цифра складається?

Я не хочу обговорювати твоє бризкання слиною, ось тобі простий приклад, ти задаєш таке питання тому, що навіть не подивився що було в тому відео, ти лише глянув хто його запостив і зразу почав шукати любий компромат на автора, в незалежності від дого правда там чи брехня. А якби ти перед тим як робити мене русофобом все ж таки мав трішки витримки подивитися , то ти б побачив, що це кошти не за 18 рік, а це кошти закладені в бюджеті нафтогазу на 19 рік. і чітко розписуються всі виплати, премії і т.д. і премія за виграний суд ,дорогенький мій, туди не входить. а ось матеріальна допомога трішки більше мільйона входить. Згоден, людина бідна йому потрібно допомогу на відпочинок виписати, із зарплати йому не вистачить, там же сущі копійки. Тому Михайле, в даному спорі ти трішки промахнувся - я якраз і послухав з чого складається та сума, а ось ти ні, а почав спорити. І спор твій почався не із суті питання, а із обговорення кандадатури "говорящего". Але це твій стиль, ні вибач, не твій, це чітке виконання інструкцій порохоботам.
Що стосується того чому, я не проголосував за жодного кандидата тут на форумі. Признаюся чесно - я дійсно до цих пір не визначився, це справді мене лякає самого, перший раз я неможу визначитися так довго. Більше всього склоняюсь до голосування за Петра, але кожного разу після твоїх постів в мене викликається алергія на онного. Бо якось так в мене природьно склалася відраза до любителів сраколизства - як до тих хто так і до тих кому.
А якщо серйозно що до Петра, то я на роздоріжжі, бо бачу його успіхи на міжнародному рівні, але водночас бачу його повний провал на внутрішньому.

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
TEZEY Немає
ДЕД

Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4623
12-03-2019 08:52 RE: Внутренние враги Украины.

А взагалі у нас склалася цікава позиція - із сорока кандидатів, є лише два варіанти Петро і агент кремля. мабуть політтехнологія совкова таки не полишає нас.
у Росіі - хто за Путіна, той патріот. В Україні - хто за Порошенка - той патріот.
у Росії - хто проти Путіна, той агент госдепа. В Україні - хто проти Порошенка, агент кремля.
У Росії - якщо не буде Путіна, то Америка розвалить країну. В Україні - якщо не буде Порошенка то росія розвалить країну.
Одне що в даній ситуації заспокоює, що в нас люди трішки розумніші ніш в росії, і набагато рішучіші, і легші на підйом.

+380503080507
+380681555955
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4624
12-03-2019 09:11 RE: Внутренние враги Украины.

(12-03-2019 08:43)TEZEY :  Я не хочу обговорювати твоє бризкання слиною, ось тобі простий приклад, ти задаєш таке питання тому, що навіть не подивився що було в тому відео, ти лише глянув хто його запостив і зразу почав шукати любий компромат на автора, в незалежності від дого правда там чи брехня.

Сергію, все дуже просто . Я зайшов на твоє посилання, яке ти доречі виклав без коментарів, і побачив перше речення:

342 МЛН. ГРН. В РІК КОБОЛЄВУ!!!ЧИ ВИЖИВЕ БІДОЛАХА???
Так Коболеву в цьому році хочуть хаплатити 342 млн.! 1 млн. в день!!!

На кого це розраховано??? На того, кого від слова мільйон начинає трусити, і він навіть не розуміє якими сумами оперує Нафтогаз?

Без коментрапів, так без коментарів. Кожен побачив те. що побачив.

Тема про премії Коболева розкручувалася росіянами вже давно. З ціллю нівелювати заслугу Украхни в Стокгольмі.

А щоб побачити, що Бондар з Відродження, достатньо було один раз натиснути PgDn.

Відео не дивився, стошнило раніше. Воротит

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #4625
12-03-2019 11:17 RE: Внутренние враги Украины.

все таки хорошо, что ЭТА не поехала от УкраиныMr. GreenMr. Green

MARUV заявила о поддержке на "Евровидении" Сергея Лазарева и о том, что в начале апреля уезжает в Россию на масштабные гастроли и сольный концерт в Москве.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Navy45 Немає
плавали,знаем

Приєднався: Dec 2013
Lv&Dr
Yeti 1.8 6MG "Мetalbobic"
Повідомлення: #4626
12-03-2019 12:50 RE: Внутренние враги Украины.

(12-03-2019 08:43)TEZEY :  А якщо серйозно що до Петра, то я на роздоріжжі, бо бачу його успіхи на міжнародному рівні, але водночас бачу його повний провал на внутрішньому.

що всі хто против, той "агентів Кремля",то таке собі
нехай собі говорять

у нікого з кандидатів навіть і близько не чую
і навіть приблизно уявити собі не можу
а вот як би вони,чи всі разом чи кожний окремо, ті "внутрішні провали" витягали???

Йюля переможе корупцію?
та корупція то ії друге ім'я))))

а Зеля через півроку скаже, що "нічого в мене не виходить, бо нема в мене більшості в Парламенті"?
Може тоді,весь Квартал-95,разом з гримерками, в Верховну Раду?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-03-2019 12:51 Navy45.)
TEZEY Немає
ДЕД

Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #4627
12-03-2019 13:06 RE: Внутренние враги Украины.

(12-03-2019 12:50)Navy45 :  
(12-03-2019 08:43)TEZEY :  А якщо серйозно що до Петра, то я на роздоріжжі, бо бачу його успіхи на міжнародному рівні, але водночас бачу його повний провал на внутрішньому.

що всі хто против, той "агентів Кремля",то таке собі
нехай собі говорять

у нікого з кандидатів навіть і близько не чую
і навіть приблизно уявити собі не можу
а вот як би вони,чи всі разом чи кожний окремо, ті "внутрішні провали" витягали???

Йюля переможе корупцію?
та корупція то ії друге ім'я))))

а Зеля через півроку скаже, що "нічого в мене не виходить, бо нема в мене більшості в Парламенті"?
Може тоді,весь Квартал-95,разом з гримерками, в Верховну Раду?

якщо це питання особисто до мене, то я скажу вам страшні речі, ні один з кандидатів не переможе корупцію, бо нажаль корупція це невід"ємна частина нашої політики ( точніше політиків ). що до Улі - це не мій кумир, але в мене завжди виникало питання, чому до цих пір ніхто не бачив її мільярдів? А шукали багато. Тут варіантів може бути два, або їх у неї немає або вона їх зуміла дуже добре заховати. Тому говорити що корупція її друге ім"я я б напевне не став. Якщоб вибирати між значеннями: агент кремля і корупціонер, то я мабуть би скоріше погодився б з першим. Але повторюсь - це моя особиста думка.
що до Зелі, то навіть відповідати лінь, мені мій час дорожче. Це більш кумир молоді, яка буде перший раз голосувати. Вони ще наівні думають що іх голос змінять се в країні.

+380503080507
+380681555955
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #4628
12-03-2019 15:13 RE: Внутренние враги Украины.

Нафтогаз України державна компанія, і не залежно який оборот в неї але державному службовцю заробітну плата в мілліон гривень на день плюс повне державне забезпечення це не перебор, це знущання зі свого ніщого населення, якому тільки збільшують тарифи. І не він один такий і не одне державне підприємство. В лікаря в день 400 гривень для прикладу — не більше пересирається голова нафтогазу в день щоб тут не писали, і консультантів у нього незміряно і заступників і юристів в підпорядкуванні, які працюють за нього а не тільки голова нафтогазу. Херню пишете, що завдяки йому особисто Україна виграла в судах, Нафтогаз в прибутках і тд. А скільки він продав і просрав нашого газу історія замовчує. Героя йому терміново України.
Не оправдовуйте цих хапуг. Перед виборами вони котять бочку один на одного а по факту і по темі «Внутренние враги Украины» це народ України, бо тільки ворогам можна встановити космічну ціну на енергоресурси при їх надлишковості, мінімальний прожитковий рівень в 75$ мінімальну зарплату в 150$ при Европейських ринкових цінах на все підряд і навіть дорожче.
ПС. А як гарно звучить цифра «середня заробітна платня» в Україні.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
logger Немає
Шопопало

Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #4629
12-03-2019 15:52 RE: Внутренние враги Украины.

(12-03-2019 15:13)Майстер :  Нафтогаз України державна компанія, і не залежно який оборот в неї але державному службовцю заробітну плата в мілліон гривень на день плюс повне державне забезпечення це не перебор, це знущання зі свого ніщого населення, якому тільки збільшують тарифи. І не він один такий і не одне державне підприємство. В лікаря в день 400 гривень для прикладу — не більше пересирається голова нафтогазу в день щоб тут не писали, і консультантів у нього незміряно і заступників і юристів в підпорядкуванні, які працюють за нього а не тільки голова нафтогазу. Херню пишете, що завдяки йому особисто Україна виграла в судах, Нафтогаз в прибутках і тд. А скільки він продав і просрав нашого газу історія замовчує. Героя йому терміново України.
Не оправдовуйте цих хапуг. Перед виборами вони котять бочку один на одного а по факту і по темі «Внутренние враги Украины» це народ України, бо тільки ворогам можна встановити космічну ціну на енергоресурси при їх надлишковості, мінімальний прожитковий рівень в 75$ мінімальну зарплату в 150$ при Европейських ринкових цінах на все підряд і навіть дорожче.
ПС. А як гарно звучить цифра «середня заробітна платня» в Україні.

Смешались в кучу кони люди (с) Курить

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #4630
12-03-2019 16:35 RE: Внутренние враги Украины.

КуритьКурить
Цитата:«Нацкорпус» закликав усіх на майдан. Попередній майдан відбувся 9 березня, ми його спостерігали частково у Києві, частково у Черкасах. Наступний анонсовано на 16.03, і далі, очевидно, з тижневою періодичністю, від паркану і до обіду.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 798 086 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 14