(11-03-2019 22:14)TEZEY : Я тебе розчарую, в мене , на відміну від тебе, методічок немає. І як бачиш, я не агітую тут ні за кого і ні проти кого. Кожен має право на свій вибір. І якщо ЦВК когось зареєструвала в якості кандидата в президенти, то ця людина мабуть має право бути обраною , якщо хтось із кандидатів не правомірно зареєстрований, то це вже питання до ЦВК і звісно задавати їх повинні СБУ і прокуратура.
Що до премій, то премії повинні виплачуватися по кінцевому результату - це моя особиста думка і я на неї маю право. Я прийду до тебе в офіс, візьму рахунок наприклад на предоплату декілька тисяч декалітрів пива, іщо ви зразу оплтите преміальні збуту? А я просто зникну з рахунками . Не з пивом, а з рахунками. Що до транслювання росіян, то я не можу зрозуміти, що протухші росіяни роблять на засіданні погоджувальної ради? Тобто наша безпека наскільки безсила і безпомічна? І останнє, я ні в одному своєму реченні чи слові ніколи не підписував і не підтримую дії параші і х.ла тому називати тих підарасів моїми з твого боку вважаю особистою образою,
Ну і що до тебе особисто, ти як завжди знаходиш любий повід перекрутити тему, і відійти від суті питання, мабуть потім стаєш перед зеркало і сам собі лаври уявляєш? Думаєш мабуть " ой який я молодець " . Навчання на програміста дійсно навчило тебе швидко знаходити потрібну тобі інформацію в Інтернеті, але не забувай, що інтернет це велика помийна яма. Реальне життя, воно кардинально відрізняється.
Бляха, писав же "без коментарів"... Але:
Можу тебе теж засмутити. Ти мене своїм постом теж розчарував. Запостити таку муйню, і не зробити жодного аналізу того, що ти постиш, це верх тупизму. А вийшло так, що постиш ти пропагандонську муйню від російських ЗМІ в викладанні прибічника регіоналів.... Ти можеш тисячу разів писати тут, що не підтримуєш Росію та хуйла, але краще б було спочатку подумати, перед тим як постити тут тих підарасів. В майбутньому, прошу, просто думай.
Тепер що стосується методичек. Я тебе в твою методичку добряче носом ткнув. Ти, при всій своїй натузі, навряд чи зможеш мені відповісти тим же. Тобі мабуть не помітно, але "моєю методичкою" користуються приблизно 60% одноклубників в голосовалці. І я дуже радий, що я не один в своїх поглядах. Я навіть вже покинув активно тут писати. Який смисл, 60% клубнів мають розум. До речі, ти, як я бачу, до сих пір не визачився зі своїм кумиром? Чи маєш страх показати свою думку людям?
Ти звичайно, можеш голосувати за кого хочеш, це твоє право, але коли ти тут викладаєш свою, чи не свою думку до уваги інших, будь готовий, що її будуть розпорувать.
Що стосується премій. В податковому кодексі є правило першої події. Воно означає те, що податкові зобовязання настають після першлї події або відвантаження товару. або отримання грощей на рахунк. так от, виграш в Стокгольмі - це перша подія. Сума виграшу пішла на прибуток, і 35% від неї відвалилися державі в якості податку на прибуток. Чому при цьому треба пускати слину на премії керівництву, я не розумію. Такщо твій приклад з рахунком на пиво - мімо каси.
Ні, ну чому про це пишуть росіяни, я розумію. Треба ж якось нівелювати заслуги Україїни. А от чому підгавкують наші? Бо ворог не в Кремлі?
ІА тепер щодо мене особисто. Я в більшості випадків тепер надаю перевагу мовчанню. Особливо після 60% в голосовалці. Але коли тут в темі посять відверту ху..ню, пробач, але я не можу мовчати.