(05-02-2019 14:01)МаSтеР : Та які там домовленості. Якщо чудом виграє Зеленський, то полідична машина, яку контролює сьогодні Порошенко, перемеле його і викине як не потріб. Від цього виграє тільки Порошенко. Просто уважно перечитай Конституцію, повноваження ради і президента - вони не можуть існувати на ножах.
А от народ пострадає по повній: політична ну і як результат економічна криза мінімум на рік під час війни це крах.
Льоня, виборча компаниі - це дуже великі гроші. Дуже великі. Беня, скажемо так, дуже не дурна людина. Ні, скажу так: Беня - розумна людина.
Тому, якщо загоряється зірка на небі. то комусь це треба.
Я бачу смисл зірки Зе тільки в тому, шоб виштовхать Порошенка з попадання в другий тур. Відтягнути на себе тих, їто начійбуться там Йу та Зе. Зе, як джентельмен, потупиться дамі місцем, і на білому конику поїде далі вести свій Квартал.
А Йу дорвется до долгожданной власти и посадит Пе. Бе вернет себе Приватбанк, Укрнафту и выгонит нафиг Райанов. Ку победит РеЛе и станет хозяином всего Донбасса. Пу нежно похихикает с Йу и поставит еще одну галочку в возвращении великой страны. Единственный, кто от этого не поимеет профит, я думаю, Ми. Потому что его на дух не выносит Пу. но в Нидердандах тоже не плохо.
(05-02-2019 15:23)МаSтеР : (05-02-2019 14:30)m.dreval : (26-01-2019 07:33)МаSтеР : Міша, ау! Земля людська, яка достатись їм під час розпаювання, по два гектари приблизно і то не всім (якщо що, то в мене і моїх батьків паїв не має). Вони здають землю фермерам чи агрокомпаніям чи агрохолдінгам як хочеш так і називай. За аренду з людьми розраховуються по різному — чи зерном чи сахарному чи грішми або всього по трошки, десь до ста (це вже велика ставка) доларів в рік за два гектари, принаймі в нас в районі так. І ти не можеш одноосібно здати свій пай другому арендатору, бо заїхати туди не буде як та і не вигідно за 2-4 гектари гнати техніку. Та ж ситуація з продажом: будуть створені такі умови для населення, що ти продавиш свій пай за ту ціну, яку запропонують тобі а не ти будеш вказувати свою. І пусткою не буде стояти — приймуть закон що або обробляєш або на... з пляжу. Обробляти у переважної більшості не має можливості, тому вимушені будуть продавати за що попало. Початкова ціна буде штучно занижена (тільки в агрофірмах Порошенка понад 100000 гектарів) і олігархи такі да скуплять за копійки землю. Для прикладу за пай в 2 гектари в нас «дають» на сьогодні біля 2000 доларів, чорний ринок. Викладе Порошенко за «свої» землі 200 лямів зелених? При офіційному продажу ціну скинуть до 500 думаю або і меньше. Тому Саша в якійсь мірі прав, крім поки що «кріпосних».
ПС. Чекаю вимоги МВФ про встановлення ринкової (європейської) ціни на землю, яку аграрії (олігархів там переважна більшість, читай декларації чиновників) будуть вимушені заплатити людям щоб стати повноцінними власниками всіх земель.
Ги.
Порошенко продлил мораторий на продажу земли
Президент Петр Порошенко подписал закон о продлении моратория на продажу земли сельскохозяйственного назначения до 2020 года.
Ну як він міг? Правда Льоня? Алеж "тільки в агрофірмах Порошенка понад 100000 гектарів". Як він міг НЕ "скуплити за копійки собі землю"???
Вигідно її арендувати а не купувати навіть по 500$ за гектар. Є ще один нюанс: якщо інші викуплять, то віджати (рейдерські захвати як хочеш так і називай) у них власність буде проблематично.
Погугли агрофірми ... віджимають землі, рейдерські захвати і тд.
Ох ти глянь на того Пороха!!! Тепер йому вже стало вигідно орендувати землю! Орендувати і платити бідним селянам за оренду стало вигідніше, ніж за безцінь викупити, і не платити нікому! Оце так майстер бізнесу!