Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
04-02-2019 11:07 RE: кандидаты... в президенты )))
|
Цитата:Що будуть робити кандидати в президенти в разі своєї перемоги, якщо Росія почне відкриту війну з Україною?
Пропоную вам декільк дописів Василя Рибникова на одну тему.
Гадаю,настрій усім підніме
1. Президент Юрій Бойко
БОЙКО: Дорогі члени РНБО! Вітаю вас зі святом нападу Володимира Володимировича Путіна, ура!
Вілкул, МЕДВЕДЧУК, Мура: Ура!
РАБИНОВИЧ (пошепки): У жопі діра.
БОЙКО (кидаючи на підлогу президентський стандарт і булаву): Квіти мені, піду кину на гусениці визволителів.
Бере квіти, йде кидати під гусениці. Дорогу йому перегороджує Вілкул.
Вілкул (ревниво): Проклятий розкольник, ім'ям Ріната, віддай квіти, я сам їх кину.
Бойко мовчки б'є Вілкула кулаком в обличчя. Вілкул самбіст, тому кидає Бойка через стегно. Сутичка триває в партері. Медведчук дивиться на підлеглих з презирством. Через п'ять хвилин бійці знесилюють. До них тихо підкрадається Мураєв і по черзі б'є по голові булавою. Булава ламається об потилицю, випадково зачіпає Шуфрича. Мураєв з переможним рохканням хапає пом'яті квіти і радісно біжить назустріч гуркоту російських танків. Коли до танків залишаються лічені метри, з темного кута безшумно виникає Медведчук і перекушує Мураєву сонну артерію. Вихопивши з рук небіжчика закривавлені квіти, Медведчук кидає їх на гусениці визволителів. В роялі тихо плавають шпроти. Під веселі звуки кацапського танцю "Яблучко" Оксана Марченко мовчки страшно відбиває чечітку.
2. Президент Олександр Вілкул
Вілкул: Дорогі члени РНБО! Вітаю вас зі святом нападу Володимира Володимировича Путіна, ура!
БОЙКО, МЕДВЕДЧУК, Мура: Ура!
РАБИНОВИЧ (пошепки): У жопі діра.
Вілкул (кидаючи на підлогу президентський стандарт і булаву): Квіти мені, піду кину на гусениці визволителів.
Бере квіти, йде кидати під гусениці. Дорогу йому перегороджує Бойко.
Далі без змін.
3. Президент Євген Мураєв
Мура: Дорогі члени РНБО! Вітаю вас зі святом нападу Володимира Володимировича Путіна, ура!
Далі як завжди.
4. Президент Анатолій Гриценко
ГРИЦЕНКО (сміливо): Всі,хто може тримати зброю! Вперед, за батьківщину! У мене пістолет, я наздожену. Де генерал-майор Томенко?
МОСТОВА Ю. В. (сухо): Пішов на каток. Потім у нього сауна з членами Кабміну та дискотека. Очікується виступ Вакарчука, але він поки не впевнений.
В Військовий Кабінет Генеральної Укрвійськради входить генерал-лейтенант Катеринчук. Він напомаджений, надушений і одягнений в нове хрустке кімоно.
КАТЕРИНЧУК (білозубо кланяючись): Камасутра, Толя-сенсей, кюрасао сеппуку!
ГРИЦЕНКО (дратуючись): Яке сеппуку, тут на нас Путін напав!
КАТЕРИНЧУК (недбало): Я чув. Ось, як раз за дивним збігом почав вивчати дзюдо. Як ви думаєте, йде мені кімоно?
МОСТОВА Ю. В. (крізь зуби): А ну-ка йди-но ти нах # й.
Катеринчук іде.
ГРИЦЕНКО (докірливо): Якось грубо взагалі-то, товаришу генерал-полковник ...
МОСТОВА Ю. В. (задумливо): Відставити балачки ... Я хочу поїхати. Кудись туди, на Захід, услід за мільйонами беручких, працьовитих, підприємливих, розумних. За мільйонами тих, хто сподівався і навіть боровся, але втомився.
ГРИЦЕНКО (чуттєво): Я хочу поїхати від невдалої Незалежності. Бо, озираючись назад, мене не покидає думка, що політичний клас використовував незалежну Українську державу тільки з однією метою - розікрасти.
МОСТОВА Ю. В .: Я хочу втекти. Але! Так, ви маєте рацію, - я залишуся.
ГРИЦЕНКО (з досадою): Ну ось, знову ця клята невизначеність.
5. Президент Олег Ляшко
ЛЯШКО (баритональним басом): Свистать всіх наверх! Полундра! Ворогам не здається наш гордий Олег. Негайно сідлайте мені корову!
МОСІЙЧУК (крадькома милуючись стразами на тростини): Так я цього Путіна, суку, палицею своєю як в'ї ...
ЛЯШКО (з холодною люттю): Ні, Путін мій. Я йому, падлюка, вила в ду ...
МОСІЙЧУК (впадаючи в стан афекту): Краще я відгризу йому х ...
ЛЯШКО (заспокоюючись, зловісно): Ні. Надто вже це буде легка смерть для скотиняки. За мною, в Генштаб!
Ляшко і Мосійчук відправляються на кіностудію Довженка. Там вони співають караоке і знімають штурм Лугандона. Ляшко атакує ворога на броньованій корові з накладними рогами, наводячи особливий жах на супротивника. Мосійчук крутиться з тростиною в гущі ворогів, як дервіш. Трупи російських спецназівців-каратистів лягають навколо нього штабелями. На п'ятій хвилині атаки Ляшко вступає в рукопашну з боягузливо схованим у бункері Захарченком і перемагає його ударом в х ... стоп! Підбіг режисер щось шепоче Олегу на вухо, Захарченка вирізують, сцена перезнімається з Пушилін Денис Володимирович. Армія Ляшка рухається далі, Донецьк упав, звільнено Луганськ, Ляшко вривається в Ростов, заарештовує Януковича, закріплюється на воронезькому плацдармі. Короткий привал, годування корови, караоке-сет, зрада бомбування, Мосійчук поранений бомбою в стегно, Ляшко виносить його на собі з поля бою і здає в санчастину. Любовна сцена з медбратом, чу, це медсестра, ні, агент ФСБ, у нього ніж! Ляшко не помічає смертельної небезпеки, він схилився над картою, але забутий на підлозі Мосійчук з останніх сил вибиває зброю з руки шпигуна (хай йому грець, це Льовочкін!) І з утробним гарчанням відгризає йому х ... Вперед, на Липецьк! Зрозуміло, Липецька фабрика працює як ні в чому не бувало, Олег так і знав, - бабах! - ось тобі, Петре, торгівля на крові, і ось уже горить Москва. Путін замкнувся в Кремлі, Мосійчук вибиває двері тростиною, Ляшко вривається кабінет президента Росії з вилами. Путін забився в кут і злякано дивиться з-під лоба, погрожуючи натиснути на червону кнопку і знищити світ. Мосійчук крадькома засовує йому в дупу парасольку і різко відкриває її. Путін з криком упускає ядерний чемоданчик. Світ врятований. Ляшко пронизує харкаючого кров'ю Путіна вилами, Мосійчук виймає захований в тростини кинджал і відрубує Путіну голову. Перемога! Прокляття, це двійник! Серіал продовжується на другий сезон.
6. Президент Роман Насиров
Президент Роман Насиров загортається в ковдру і прикидається мертвим.
7. Президент Володимир Зеленський
ЗЕЛЕНСЬКИЙ (хрипко): Тук-тук, можнааа? Я прийшов на переговооори, Кха-кхааа ... За мене просив Олександр Васильович Маслякоооов, кхааа ...
ПУТІН (здивовано): Що це ще за мерзенний хрипун?
ЛАВРОВ (закурюючи): Це президент України Іван Зеленський.
ЗЕЛЕНСЬКИЙ (з кокетливою образою): Я не Іваааан, я Владіііімурррр, мур-муррр ...
ПУТІН (весело): А, тезка, значить! Що ж, я впевнений, що у нас з Україною, нарешті, відбудеться справжній братній діалог. Сідайте, Андрей.
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: А кудааа садіііццааа? І я не Андреееей.
ЛАВРОВ (затягуючись сигаретою і випускаючи дим в обличчя гостю): Да вот же ганчірочка в кутку.
ЗЕЛЕНСЬКИЙ (сідаючи на ганчірочку): Чиво ви хочете, Владііімір, кахи-кхее? Які ваші услооовія? Почемууу ви до нас прийшли? Шо треба, ребяаата? Які ваші пуункти?
ПУТІН (радо): Ну ось, ось це я розумію, інклюзивний діалог! Сергій Вікторович, покажіть Апполинарію наші пункти.
Лавров підходить до Зеленському та гасить недопалок про його лоб.
ЗЕЛЕНСЬКИЙ (терпляче): Я не Апполінаааарій. За мене просив Олександр Васильович Маслякоооов.
Лавров ретельно витирає об Зеленського спочатку один черевик, потім другий.
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Ну лааадно, я Апполінаааарій.
ПУТІН: Вот и договорились. До побачення, Костянтин.
Лавров виштовхує гостя з кабінету і спускає його зі сходів. Звучить фінальна пісня "Кварталу", Лисий смішно зображує Кличко, десь уже пародіюють Парубія, в політиці нові обличчя.
8. Президент Юлія Тимошенко
ТИМОШЕНКО (хрестячись): Пропало все.
СААКАШВІЛІ в телевізорі: Ах, пірінцесса моя, свет моїх очей, що ти таке кажеш, я вже купив білет до Києва робити риформа рятувати лубимая Україно!
ТИМОШЕНКО (вимикаючи телевізор): Який ти Міша лох.
КОЖЕМ'ЯКІН (включаючи камеру): Йде запис звернення до нації президента України Юлії Володимирівни Тимошенко. Мотор!
ТИМОШЕНКО (надривно): Люби мої! Минуло сто днів, а Путін так і не напав! В Україну прийшов мир і процвітання. Коли ми з президентом Пушилін Денис Володимирович покладали квіти зягіблим апалченцам Донбасу в церкві святого Мотороли, мені подзвонив сам Володимир Владимиравич Путін і особисто пообіцяв аткрити в Харкові українську школу. І знаєте, що я йому сказала? Я йому сказала: не грайтеся зі мною в ваші ігри, Володимир, я вам не Порошенко. Ви що, хочете, щоб я скликала своїх кібаргів або, можливо, Будапештський міморандум? І знаєте, що він мені відповів? Підіжав хвоста, вибачився перед Україною і пообіцяв відразу дві школи, вагон маріупольських чушок з комбінату імені Віссаріонавіча і п'ять дитячих путівок в Запоріжжя - перлину російського козацтва! Це наша спільна перемога над агресором. Як сказав в моєму передвиборчому фільмі великий письменник Труффальдіно з Бергамо, ціну на газ знизити не вдалося, зате ми опустили тарифи на транзит!
СААКАШВІЛІ в телевізорі: Ах ти параститудка, шакал ти паршивий! Я думав, ти рифарматор, а ти ванучій Барига! Я нимедленно виїжджаю в Іспанію до мого друга Петро Порошенко, і ми все вместе будемо прибирати олігарха Тимошенко і її банду бариг каррупціонер!
КОЖЕМ'ЯКІН (роздратовано): Хто знову включив цього сторчма? Негайно вимкнути.
АССИСТЕНТ звукооператор (рвучко поправляючи окуляри): Ні! Я протестую! Я член забороненої в Україні партії "Рух нових сил" і ...
Двоє міцних мужиків у формених вушанках Росгвардіі накидають на голову злочинця мішок і відводять у невідомому напрямку.
ГОЛОВНИЙ РЕЖИСЕР: Вієібачте, Юль Владімірна, то якийсь там маазурік, прдаавжуйте,бдьляска.
ТИМОШЕНКО: Хі-хі
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|