Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
ТОМОС
Автор Повідомлення
cop Немає
отэц

Приєднався: Oct 2006
Кривой Рог
Kia ceed
Повідомлення: #341
08-01-2019 22:00 RE: ТОМОС

Собственно я не сомневался в нашей власти

[Зображення: 147324-10.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #342
08-01-2019 22:04 RE: ТОМОС

(08-01-2019 22:00)cop :  Собственно я не сомневался в нашей власти

а влада тут до чого??? Mr. GreenMr. GreenMr. GreenMr. Green то журнашлюхи розігнали зрадоньку..

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
cop Немає
отэц

Кривой Рог
Kia ceed
Повідомлення: #343
08-01-2019 22:06 RE: ТОМОС

Да нет, они все одной масти, врут все!

Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #344
08-01-2019 22:11 RE: ТОМОС

(08-01-2019 22:06)cop :  Да нет, они все одной масти, врут все!
А, ок. то в тебе кредо таке... )

moscovia delenda est
vitulla Немає
Banned

Приєднався: Jan 2013
Харьков
VW Golf VII 1.4 CZCA DSG 7
Повідомлення: #345
09-01-2019 10:39 RE: ТОМОС

НАРИК в законе

Юрий Луценко о Петровском и Труханове в 2010-м: "Украинское общество спокойно наблюдает сигналы криминального возрождения"

https://censor.net.ua/resonance/3105526/...et_signaly
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #346
09-01-2019 10:54 RE: ТОМОС

Roomster07 :
Dimitrius :
Nemo78 :А тим часом в паралельній реальності
«Варфоломей окончательно оторвал себя от мирового православия", - реакция РПЦ на автокефалию ПЦУ»
Из этого получается что РПЦ - мировое православие?
Мировое Православие - это 14 поместных автокефальеых церквей (включая Константинопольскую и не включая Украины). На сегодняшний день - никакая Церковь, кроме Константинопольской, не заявляла о признании Православной Церкви Украины. И, для справки - в составе Русской церкви - около 25% всех православных верующих мира, в составе Константинопольской - чуть более 1%. Предлагаю думающим самим делать выводы, для иных - власть всё по полочкам разложит.Недоумение
ЗЫ. Сторонником русского мира, Путина, духовных скрепов и т.п. - не являлся и не являюсь. Просто тут из серии "Сократ мне - друг, но истина - дороже."
1. РПЦ поводить себе як пуп землі, бо вони ще з часів здачі Константинополя туркам (саме від них залежало) мріяли стати Вселенським Патріархатом і усе для цього робили (от тільки султан виявився мудрим і не став гнобити християн чим і не створив передумов). РПЦ просто одна з великих православних церков що підлягають Вселенському Патріархату відповідно до церковного устрою православ'я – дочірня структура. Константинопольска Православна Церква – материнська структура усього світового православ'я. Демарш РПЦ – усе та сама "боротьба" за верховенство, що не прикрашає церкву. Константинополь гарно пам'ятає, що таке РПЦ, як вона отримала свою автокефалію і інше.
2. Виходячи з того, що Вселенський Патріарх і КПЦ – єдина структура що може визначати структуру світового православ'я (а не кількість "вірян"), вони це і зробили – створили умови для утворення ПЦУ і визнали її автокефалію (тобто самоуправляння на своїй території = державі Україна) – був виданий і підписаний Томос.
3. Томос – самодостатній документ, що визначає статус ПЦУ. Але позаяк світове православ'я це окремі такі самі автокефальні як ПЦУ церкви (що підлягають Вселенському Патріархату), то він для них не є документом "до виконання" що потребує безумовного прийняття. – Статус самоуправління (автокефалії) вимагає долучення до процессу визнання. При цьому не визнання буде автоматичним не визнанням Вселенського Патріархата і світового православ'я як такого і фактично розколом.
4. Не треба забувати, що по суті будь-яка церква – це люди, що будували храми і у них ходять, а не корпорація попів. Україна має усі підстави мати свою самокеровану церкву, а не філіал ексКДБ/ФСБ.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-01-2019 10:56 SergM.)
juristkostya Немає
Классик

Приєднався: May 2012
Харьков
Повідомлення: #347
09-01-2019 11:38 RE: ТОМОС

(09-01-2019 10:54)SergM :  
Roomster07 :
Dimitrius :
Nemo78 :А тим часом в паралельній реальності
«Варфоломей окончательно оторвал себя от мирового православия", - реакция РПЦ на автокефалию ПЦУ»
Из этого получается что РПЦ - мировое православие?
Мировое Православие - это 14 поместных автокефальеых церквей (включая Константинопольскую и не включая Украины). На сегодняшний день - никакая Церковь, кроме Константинопольской, не заявляла о признании Православной Церкви Украины. И, для справки - в составе Русской церкви - около 25% всех православных верующих мира, в составе Константинопольской - чуть более 1%. Предлагаю думающим самим делать выводы, для иных - власть всё по полочкам разложит.Недоумение
ЗЫ. Сторонником русского мира, Путина, духовных скрепов и т.п. - не являлся и не являюсь. Просто тут из серии "Сократ мне - друг, но истина - дороже."
1. РПЦ поводить себе як пуп землі, бо вони ще з часів здачі Константинополя туркам (саме від них залежало) мріяли стати Вселенським Патріархатом і усе для цього робили (от тільки султан виявився мудрим і не став гнобити християн чим і не створив передумов). РПЦ просто одна з великих православних церков що підлягають Вселенському Патріархату відповідно до церковного устрою православ'я – дочірня структура. Константинопольска Православна Церква – материнська структура усього світового православ'я. Демарш РПЦ – усе та сама "боротьба" за верховенство, що не прикрашає церкву. Константинополь гарно пам'ятає, що таке РПЦ, як вона отримала свою автокефалію і інше.
2. Виходячи з того, що Вселенський Патріарх і КПЦ – єдина структура що може визначати структуру світового православ'я (а не кількість "вірян"), вони це і зробили – створили умови для утворення ПЦУ і визнали її автокефалію (тобто самоуправляння на своїй території = державі Україна) – був виданий і підписаний Томос.
3. Томос – самодостатній документ, що визначає статус ПЦУ. Але позаяк світове православ'я це окремі такі самі автокефальні як ПЦУ церкви (що підлягають Вселенському Патріархату), то він для них не є документом "до виконання" що потребує безумовного прийняття. – Статус самоуправління (автокефалії) вимагає долучення до процессу визнання. При цьому не визнання буде автоматичним не визнанням Вселенського Патріархата і світового православ'я як такого і фактично розколом.
4. Не треба забувати, що по суті будь-яка церква – це люди, що будували храми і у них ходять, а не корпорація попів. Україна має усі підстави мати свою самокеровану церкву, а не філіал ексКДБ/ФСБ.
Четвёртый пункт противоречит первым трём Smile
Если
Цитата:Україна має усі підстави мати свою самокеровану церкву
- то нам должно быть глубоко плевать на масштабы и взаимоотношения РПЦ и КПЦ, на статус Томоса и на все сопутствующие внутрицерковные тёрки.

С уважением,
Константин https://pentaxphotogallery.com/artist-ga...d=20167028
cop Немає
отэц

Кривой Рог
Kia ceed
Повідомлення: #348
09-01-2019 12:15 RE: ТОМОС

Вот же как врут, а нам сказали что томас никуда не ездил, а они все врут и врут что ездил...
https://www.unian.net/politics/10402572-...-foto.html
9 января в Стамбуле члены Синода Вселенского патриархата подписали Томос об автокефалии украинской церкви. Об этом сообщает ТСН и публикует фотографии с церемонии подписания. Теперь документ окончательно оформлен. В течение нескольких дней он вернется в Украину.

Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/politics/10402572-...-foto.html

Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #349
09-01-2019 12:27 RE: ТОМОС

(09-01-2019 12:15)cop :  Вот же как врут, а нам сказали что томас никуда не ездил,
Так а в чем зрада-то? Томас никуда и не ездил.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #350
09-01-2019 12:37 RE: ТОМОС

juristkostya :Четвёртый пункт противоречит первым трём Smile
Ніяк не суперечить. Є церква як ідея = набір догматів. Є церква як структура = церковний устрій + священники. І є церква як те, у що вірять миряни – будують храми і живлять церковну структуру.

juristkostya :Если
Цитата:Україна має усі підстави мати свою самокеровану церкву
- то нам должно быть глубоко плевать на масштабы и взаимоотношения РПЦ и КПЦ, на статус Томоса и на все сопутствующие внутрицерковные тёрки.
По-перше ми тільки отримали Томос і створили ПЦУ. По-друге відносини РПЦ та КПЦ впливають на світове православ'я. По-третє статус Томоса для нас незаперечний, як і статус Вселенського Патріарха та КПЦ. По-четверте нас в першу чергу має хвилювати процесс об'єднання і остаточного утворення ПЦУ, що має природнім чином витіснити бувшу УПЦ МП.
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 5