godsdog :Це схоже на школярське ліплення папірчиків на спину з написом "казьол". Я собі уявляю ситуацію: кілька чоловік зібралися довкола "погано" припаркованої машини і урочисто клеють свою наліпку. Одне слово - Робін Гуди.
Жаль, що тебе не було на зустрічі! Інакше, ти б мав чути, що по перше, питання це дискутувалось. Всі висловлювали свої думки. По друге, в тому числі, обговорювався варіант залучення до акції працівників ДАІ, які, одночасно з нашими табличками, складали б протоколи на цих паркувальників. Думаю, законно складений протокол порушення, важко порівняти з стрілами Робін Гуда. Мабуть ти десь виходив, коли це обговорювалось?
godsdog :Мені цікаво от що: А нафіга??? Яку мету ви переслідуєте такою акцією? Ви що, серйозно думаєте, що зможете когось виправити такою наліпкою?
Та ні! Хто б таке подумав? Основне - сидіти нижче плінтуса, нічогісінького не робити і раз в місяць попити пива. А для нас всіх це хтось зробить. Українська "тося". Колись. Може. А рагулі, одного дня задумаються: "А може я заважаю комусь, коли блокую три машини чи займаю 2-3 парковочних місця?" і всі дружно перестануть по рагульськи паркуватися, пролітати на жовте чи червоне світло; маршрутники перестануть зупинятись за метер перед переходом; ДАІшники покинуть прибуткові місця (типу з/д переїзду на Луганській і перейдуть за кілька метрів на Чмоли ловити податківців, які повертають всупереч знаку на ліво зі Стрийської). Наше завдання - пиво і тиша!
godsdog :Давайте почнемо з того, що переважна більшість водіїв є НОРМАЛЬНІ!
Також десь ти пропустив щось (див. кілька постів тому). Вся справа якраз в тому, що НОРМАЛЬНИЙ водій НІКОЛИ не припаркується так, щоб створити перешкоду решта всім! От де різниця! А РАГУЛЬ - знайде 10-15 причин чому він "змушений" пів машини залишити на дорозі, заблокувати пів стоянки і т.д., і т.п. Неповний рагуль, правда, при цьому включить ще "аварійку" у сенсі: "Я з аварійкою - мені все можна". А різниця маленька - нормальний водій знає, розуміє та пам'ятає значення словосполучення "АВАРІЙНА сигналізація". Рагулю - пофіг.
godsdog :З усіма трапляється.
Перечитай ще раз попередній абзац! Можливо, не завадить також ПДР пригадати.
godsdog :Зрештою, на чистоту... чого ви ХОЧЕТЕ досягти цією акцією??? Справді так допекло криве паркування? Не вірю. Ігор на шкодівці, в контексті цієї акції, кілька разів зауважував "Треба ставати популярними". А, цікаво, для чого??? Можна за хвилину ковтнути 20 бананів - і станеш популярним. Можна голим пробігтися по місту - і станеш популярним. Можна клеїти наліпки "паркуюся як ідіот" - і теж станеш популярним. Тільки НАШО ставати популярним?
Ти точно не був на зустрічі, або був якось частково. Місцями. "Тут - чуєм, тут - не чуєм". Дуже дивно. Справді.
Якщо ти чув, що варто стати популярним Клубом (чув?), то мав би почути і навіщо (не чув?)! Про популярність та авторитет Клубу я згадав, не як про самоціль Клубу, а як про один з важелів досягнення мети. Якої? Вже не знаю що саме на зустрічі ти почув, а що ні. Тому повторю тут ще раз. Якраз для того, щоб зробити ситуацію на дорогах безпечнішою та цивілізованішою. Зв'язок? Також говорилось на зустрічі! Про всяк випадок, ще раз. Наприклад, для того, щоб запросити представників ДАІ з нами, оглянути та вирішити чи то припаркувався "нормальний водій в силу своїх вкрай важливих 15 обставин", чи таки то рагуль і варто подумати чи та людина може їздити чи їй варто повторити на іспиті ПДР.
Для того, щоб звернути увагу працівників ДАІ на довбані рагульські ксенонові лампи, які вже почали ставити на Жигулі та маршрутки і які сліплять всіх зустрічних.
Для того, щоб вони згадали вимоги до транспортних засобів і Ланоси з червоними світлодіодами в передніх габаритах, просто небезпечні на дорозі, спокійно прибирали з шляху цієї "переважної більшості НОРМАЛЬНИХ водіїв".
Для того, щоб запитати в ДАІ та міської влади навіщо, фактично за Львовом, на Зеленій висить знак "40".
Потрібні ще причини?
Правда, я не знаю... Якщо ти можеш цього досягти ковтнувши за хвилину 20 бананів, чи пробігши голим по місту - то було б дуже добре! У тебе - свої методи, я - пропонував свої.
Опс... Перепрошую. Я забув про "тосю".
1. Ситуація на дорогах у нас нормальна.
2. Всі самі навчаться їздити і поважати один одного.
3. Ми - читаємо, флудимо, п'єм пиво, їмо банани та бігаєм голі по місту.
4. Решта все нам зробить і принесе на блюдечку тося. Як не завтра, то років за 5. Максимум - 10.