Шановне панство... от давайте на хвилинку відволічемось від особистостей, прізвищ і т.п. і замислимось на чому будується цьогорічна передвиборча компанія порохом?
в неї лише один ключовий момент: "Якщо не Я, то буде ще гірше"
Вона побудована не на досягненнях! От вийшов би пЄця і сказав: я такий гарний, за час свого президентства я: і понеслось... створив надцять тисяч робочих місць, ВВП зріс на стільки то відсотків, зовнішній борг зменшився... рівень корупції впав, в усіх ключових світових рейтингах Україна піднялась ... інфляція якщо не зникла то загальмувала ....
доходи населення зросли з __ до ___, бюджет почали перевиконувати.... більше грошей йде на медицину та освіту...
ось мої обіцянки перед виборами... я обіцяв багато і майже все виконав...
ну і все в такому ж дусі... тоді я впевнений, що майже не було б питань або роздумів за кого ж віддати свій дорогоцінний голос... не було б потреби лити гекалітри бруду на опонентів, в т.ч. через блогерів, форуми і взагалі не треба було б витрачати шалені ресурси на формування та зміну громадської думки.
не був би такий низький рейтинг...
а що ми маємо на справді? звісно, що моя думка суб"єктивна (дуже суб"єктивна), проте, я не бачу якихось великих успіхів чи проривів, більш того в мене враження, що якби ЄС та США нас не пушили... то взагалі б нічого не відбувалось
не треба казати, що реформи річ дуже повільна, Грузія та Вірменія, балтійськи республіки, Словаччина доводять зовсім інше))
пригадую безліч акцій по усуненню політичних опонентів, починаючи з завалення Львова сміттям і закінчуючи незаконним (і не сперечайтесь) позбавленням Саакашвілі громадянства і незаконним вивезенням його з країни (що можливо врятувало Саакашвілі життя), відсторонення мера Конотопа, Миколаєва і т.п.
пригадую незрозумілі та шокуючи призначення певних осіб на ключові посади (голови СБУ, ГПУ і т.п.)
кажуть що світа робить короля... то нащо ж король обирає таку світу?
пригадую міномети Молот, стрільбу пашинського, знущання над НАБУ, поляка в Укрзалізниці, рюкзаки авакова, танки та БТР (нові та відремонтовані), що командувачі військових частин відмовлялись приймати бо вони були браковані і головне було зробити красиву картинку для пЄці на фоні техніки, постійні переслідування ветеранів АТО та волонтерів за вільнодумство, роттердам + (з врахуванням фігури Вовка) .... і багато багато іншого...
ОК, що ж пригадати дійсно позитивного?
1) підйом армії. напевно так, хоча волонтери як возили так і возять всяке різне ...
2) міжнародна підтримка України. напевно так, хоча подивимось що буде після виборів в низці країн ЄС і ще не відомо яка доля в цьому пЄці, а яка цивілізованого світу....
3) почали ремонтувати дороги...
доповніть цей розділ... бо я тут щось сильно буксую
і на фоні всього цього як мені змусити себе голосувати за шоколадну рошенку??? напевно що ні як... бо я сам себе після цього перестану поважати
як я сприймаю президента? це найманий країною менеджер, що за винагороду зобов"язався досягнути певних показників....
чи впорався з цим порох? звичайно НІ!!!!
чи є зараз хтось, хто може? питання відкрите. я вважаю, що так, є!
але наразі питання як оцінювати діяльність? по конкурентам (аби не було гірше) чи по факту діяльності?
як можна побудувати країну з першим підходом до кандидатури? чи є в такому випадку взагалі майбутнє? чим це відрізняється від ситуації в рашці?
думайте панове... думайте!!!!
|