(24-03-2018 20:31)Nemo78 : Патріот в еміграції, косу виберуть ( не дай бог) і знову вилізе гнидода, котра зараз притихла, але нікуди не ділась.
А от піднімати шум про кадрові призначення шоколадного Ху@ла Ніні бо путін нападе. Так якраз і проєвропейська політика ( підтримую всіма руками) на зовнішній арені. І перестановка доданків, в внутрішній політиці, без кардинальних змін, боюсь приведе до шарахань з одного боку в інший.
Що за пів року повністью може знищити всі перемоги на зовнішній арені.
Система не поміняна, а час однотурового збігає.((((
Виберуть косу, чи не виберуть - вирішемо ми самі в 2019 році. Як буде так буде. Кожен піднятий шум поти Пороха зараз грає на руку косі. Ти це прекрасно розумієш. Це зовсім не значить, що я проти того, щоб критикувати Порошенко та його кадрові призначення.
Але я, як і ти, бачу хто зараз виграє від моєї та твоєї критики Порошенка. І які ризики це може принести Україні. Я думаю, ти міг не помітити, шо я не постю тут жоднох похвали Порошенко. Але коли всякі лупуси та іже з ними начинають просто накидати, причому накидати відверте фуфло, я не можу зоставатися на узбіччі.
До того ж, ти, я думаю розумієш, що ціль Росії підкорити собі Україну не зникла. Тому завжди треба думати, до чого могже привести та чи інша розкачка. Коли свого часу качали Донбас на фашистську хунту, теж всі посміхалися, та хіба ж Путін нападе? І що ми зараз маємо?
(24-03-2018 20:34)ШВАРЦ : (24-03-2018 20:05)m.dreval : Чому я повинен підтримувати тих, хто хлче посіяти смуту та силовим шляхом цю владу зараз знести? Нахєра мені їх імпічмент? Хочете бортоися - прошу у 2019 році на вибори, та хай Вас народ обирає. А майданів зараз не потрібно. Економіка та інвестиції більш за все люблять тишу та стабільність.
Это мог сказать и Янэк. Который стал презом вместо Йюли, которую ющ кышнул, потому, что Порох накапал, благодаря чему восстал полит труп Янек.
Шварц, не лепите горбатого про Яныка и шансы победы кого-либо другого на выборах.
(24-03-2018 20:39)Лесничий : ИМХО: курс гривни - результат бесспорных "талантов" прохфессионального руководства государством, которое даже МВФ не относит к бедным. Никто из экономистов (ни отечественных, ни зарубежных) не в состоянии объяснить столь глубокой девальвации. Только провластные твари рассказывают про агрессию.
Девальвация гривни - результат безларной политики правительства Азарова. Это видно невооруженным взглядом при сравнении динамики внутреннего долга и золотовалбтного резерва. То что выгребла Гонтарева - это всего лишь следствие бездарно просранных ранее денег.
Неужели не понятно, почему Янеку было так важно взять 15 лярдов у Путина, и почему он торговался с Европой перед подписанием ассоциации????
(24-03-2018 20:34)ШВАРЦ : вместо Йюли, которую ющ кышнул, потому, что Порох накапал
Кстати, если Вы будете внимательнее, то скандал тогда начала все-таки Юля! Порошенко тогда молчал.