Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Надія Савченко таки курва...
Автор Повідомлення
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #1201
16-03-2018 17:51 RE: Надія Савченко таки курва...

(16-03-2018 17:46)Шкодчук :  Упал и качаюсь несколько страниц обсуждений "теоретической возможности"....
ps она и на самолете могла прилететь на ВР....

по-моему, галимый вброс относительно "гранат", который вызвал такое живое обсуждение....
Странно, что Вас не беспокоит эта ситуация. Депутаты конечно мудаки, но просто представьте на минуту что стало бы, если бы изложенный выше план сработал. Мне вот не смешно например.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1202
16-03-2018 17:58 RE: Надія Савченко таки курва...

Меня интересует, как себе представляете процесс досмотра "сумки депутата через рентген на входе в ВР". Попкорн

(16-03-2018 17:46)Шкодчук :  
(16-03-2018 17:44)Railnolds :  Так то депутатов планируют проверять. А их сумки наверняка через рентген пропускают.

Уверены? И как выглядит этот процесс? Они ставят сумку, как в аэропорту?

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-03-2018 18:00 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #1203
16-03-2018 18:07 RE: Надія Савченко таки курва...

(16-03-2018 17:58)Шкодчук :  Меня интересует, как себе представляете процесс досмотра "сумки депутата через рентген на входе в ВР". Попкорн
Уверены? И как выглядит этот процесс? Они ставят сумку, как в аэропорту?
Не уверен. Поэтому меня и беспокоит эта ситуация. Имеется ввиду возможность депутату проносить туда оружие. И невозможность это предотвратить охраной.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1204
16-03-2018 18:12 RE: Надія Савченко таки курва...

А-а... ну теперь все становится на свои места.... Упал и качаюсь

...Бывший нардеп от "Партии регионов", а ныне политический эксперт Тарас Черновол почти уверен: у одиозной Надежды Савченко могли быть сообщники среди коллег по Парламенту. Он "вычислил" троих. Об этом сообщает "Диалог.UA".
Под подозрение бывшего депутата попало трое народных избранников – все из фракции "Батькивщина". По мнению, "шайку заговорщиков" могла возглавить лично Юлия Тимошенко, поддержать ее ближайшие соратники по партии Сергей Власенко и Григорий Немыря.
Тарас Черновол пишет: "А теперь капелька конспирологии. Вы обратили внимание, что где-то с тех пор, когда, по данным СБУ, Савченко начала выполнять миссию по подготовке теракта в Верховной Раде, на заседание почти перестала ходить Юлия Тимошенко и пара ее ближайших соратников (Власенко, Немыря ...). Нет, может просто совпадение, я сам больше склонен к медицинской версии"...
http://nk.org.ua/politika/kogda-savchenk...ota-136056


Facepalm

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1205
16-03-2018 18:21 RE: Надія Савченко таки курва...

(16-03-2018 18:12)Шкодчук :  А-а... ну теперь все становится на свои места.... Упал и качаюсь

Facepalm

Мне вот тут больше понравилось.... Попкорн

Аби рознести гранатами частину сесійної зали ВР, одної Наді замало буде. Треба кілька осіб, які б кидали гранати. Кілька нардепів з помічниками. І ще. Хтось з ВР після перевороту мусить взяти на себе відповідальність за ситуацію в країні до наступних виборів. Хто?

Заглянемо в історію. Надія Савченко – №1 у списку «Батьківщини», але виключена (а її сестра – помічник нардепа «Батьківщини»). Володимир Рубан – колишній член «Українського вибору» Медведчука, теж ніби виключений. Що поєднує ці політсили? Цитую: «Кавджарадзе разом з колишнім керівником адміністрації президента України Віктором Медведчуком був одним з організаторів поїздки Юлії Тимошенко до Москви, що відбулася 23-24 вересня… протягом тої поїздки була досягнута домовленість про припинення органами Генеральної прокуратури РФ кримінальної справи проти Тимошенко» – Lenta.ru 18 жовтня 2005 р. Нагадую 8 вересня 2005 р. Юлія Тимошенко була відставлена з посади прем’єра. Відомо, що ще весною 2005 р. до БЮТ почали масово переходити нардепи з СДПУ(о) Медведчука, а у списку БЮТ на вибори до ВР у березні 2006 р. від них в очах паморочилося. Про це ще тоді криком кричали нардеп Степан Хмара і екс-нардеп Дмитро Чобіт.

Віктор Медведчук – кум Владіміра Путіна і не приховує своїх проросійських поглядів. Юлія Тимошенко досі винна російському міноборони 405 мільйонів доларів, і вона не голосувала ані за визнання Росії країною-агресором, ані за невизнання держдуми РФ через псевдо-вибори у Криму, ані за визнання Героїв небесної сотні. Це – один факт.

І другий факт. Ви знаєте таку організацію «Рух визволення»? Ну звісно, після міхо-майданчика хто ж їх не знає?! А от у червні 2017 р., коли я вперше писав про ГО-шки навколо ВК бату «Донбас», я про цей «Рух визволення» не знав нічого. І майже ніхто не знав. Але він уже існував – був зареєстрований… на одній адресі з «Внутрішнім корпусом батальйону «Донбас». І засновником «Руху визволення» значився Соболєв Єгор Вікторович – ага, той самий. «Рух визволення» – це нардепи Семенченко та Соболєв. Партія «Самопоміч» ще в жовтні відцуралася від їхніх дій на міхо-майданчику. Міхо-майданчик зібрав нелегал Саакашвілі, прорив якого через кордон забезпечувала… нардеп Юлія Тимошенко. Вона була єдиним головою фракції ВР, хто був присутній при прориві Саакашвілі в Україну.

Достатньо інфи для роздумів?


Я покопался на ленте...

18 октября 2005 Предвыборная кампания Тимошенко будет готовиться в Москве

Заместитель председателя комитета Совета Федерации РФ по аграрной политике Максим Кавджарадзе стал руководителем предвыборного штаба Юлии Тимошенко. Об этом РБК сообщил источник в окружении экс-премьер-министра Украины.

36-летний сенатор Максим Кавджарадзе представляет в Совете Федерации Липецкую область. В свое время он окончил Юридический институт при Министерстве внутренних дел РФ по специальности "юриспруденция". Работал первым зампредседателя правления "Сфинкс-банка", первым замгендиректора государственного унитарного предприятия "Федеральное агентство по регулированию продовольственного рынка" при Министерстве сельского хозяйства.

По некоторым данным, именно Кавджарадзе наряду с бывшим руководителем администрации президента Украины Виктором Медведчуком, был одним из организаторов поездки Юлии Тимошенко в Москву, состоявшейся 23-24 сентября. Как известно, в ходе той поездки была достигнута договоренность о прекращении органами Генеральной прокуратуры РФ уголовного дела в отношении Тимошенко.

Экс-премьер Украины, отправленная президентом Виктором Ющенко в отставку в начале сентября, заявила, что намерена выиграть со своим блоком парламентские выборы в марте 2006 года и сформировать новый кабинет министров. Тимошенко также заверила, что если она вновь займет пост премьера, Украина откажется от ревизии приватизации крупных предприятий, принадлежащих российскому бизнесу.

По словам Тимошенко, она готова поддержать участие российского капитала в приватизации госкомпании "Укртелеком" и реанимировать проект Российско-украинского газотранспортного консорциума, который будет контролировать существующие и строить новые газопроводы на территории Украины.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Dre@m Немає
Harley-Davidson
****

Повідомлень: 1 225
Приєднався: Jul 2007
Киев, Лукьяновка
Skoda Fabia 3 (была), Sportage 3, 4x4, 2.0, CRDi дизель, 4WD, 6AT, TOP
Повідомлення: #1206
16-03-2018 18:33 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(15-03-2018 17:00)pup :  И ещё добавлю, в том смысле кто и какие выводы сделал и кто на эти выводы положил и наложил

г. Харьков, ул. Максимилиановская, д. 22
г. Одесса, Гагаринское плато, д. 14
г. Львов, ул. К. Левицкого, д. 95
г. Киев, пр. Воздухофлотский, д. 27


Что эти адреса объединяет?
Их объединяет то, что в воскресенье 18 марта 2018 года с 8.00 до 20.00
там будут открыты избирательные участки по выборам хуйла в их консульствах.

Хуйло будут выбирать на территории воюющей с ним страны!
Это сон?

Да, Пуп, это был Ваш сон. Ну или фантазии.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив тимчасово повіреному у справах Російської Федерації в Україні, що 18 березня до дипустанов РФ для голосування допускатимуться виключно особи з дипломатичним статусом.
Про це він написав у Facebook
"МВС України повідомляє, що в неділю 18 березня 2018 року режим охорони дипломатичних установ Російської Федерації на території України – в Києві, Харкові, Одесі та Львові – не передбачатиме доступ до цих об’єктів громадян РФ для голосування на виборах", - повідомив Аваков.
"З огляду на публічні акції протесту в українському суспільстві, нехтування з боку Росії законними вимогами української сторони, щоб уникнути провокацій і можливих важких наслідків, підрозділи Нацполіції і Нацгвардії забезпечать в цей день належну охорону всіх дипломатичних представництв і установ, а також прилеглих до них територій – відповідно до Віденської конвенції", - зазначив він.
За словами міністра, доступ до установ матимуть виключно особи з дипломатичним статусом. Інші особи і громадяни РФ в цей день на територію диппредставництв допускатися не будуть.
"МВС звертається до дипломатів і громадян Російської Федерації з проханням підкоритися законним вимогам України – не провокувати ситуацію, дотримуватися порядку і законів України", - заявив Аваков.
Він зазначив, що раніше викликав тимчасово повіреного у справах Російської Федерації в Україні і довів до нього офіційну позицію української сторони щодо виборів 18 березня.

Саша

אלכסנדר, ולדיסלב אני מבין .... אלכסנדר
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1207
16-03-2018 20:26 RE: Надія Савченко таки курва...

(16-03-2018 18:21)m.dreval :  Заглянемо в історію. Надія Савченко – №1 у списку «Батьківщини», але виключена




Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #1208
16-03-2018 20:31 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(16-03-2018 18:33)Dre@m :  Да, Пуп, это был Ваш сон. Ну или фантазии.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив тимчасово повіреному у справах Російської Федерації в Україні, що 18 березня до дипустанов РФ для голосування допускатимуться виключно особи з дипломатичним статусом.
Про це він написав у Facebook
"МВС України повідомляє, що в неділю 18 березня 2018 року режим охорони дипломатичних установ Російської Федерації на території України – в Києві, Харкові, Одесі та Львові – не передбачатиме доступ до цих об’єктів громадян РФ для голосування на виборах", - повідомив Аваков.
"З огляду на публічні акції протесту в українському суспільстві, нехтування з боку Росії законними вимогами української сторони, щоб уникнути провокацій і можливих важких наслідків, підрозділи Нацполіції і Нацгвардії забезпечать в цей день належну охорону всіх дипломатичних представництв і установ, а також прилеглих до них територій – відповідно до Віденської конвенції", - зазначив він.
За словами міністра, доступ до установ матимуть виключно особи з дипломатичним статусом. Інші особи і громадяни РФ в цей день на територію диппредставництв допускатися не будуть.
"МВС звертається до дипломатів і громадян Російської Федерації з проханням підкоритися законним вимогам України – не провокувати ситуацію, дотримуватися порядку і законів України", - заявив Аваков.
Він зазначив, що раніше викликав тимчасово повіреного у справах Російської Федерації в Україні і довів до нього офіційну позицію української сторони щодо виборів 18 березня.

Ох, боюсь, что это решение придется отменять.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
1.6 Немає
зажратый сеньор
*****
FC Skoda Club

Повідомлень: 5 900
Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #1209
16-03-2018 21:50 RE: Надія Савченко таки курва...

(16-03-2018 17:34)Railnolds :  Важно то, что теоретическая возможность пронести в зал ВР у народного депутата Надежды Савченко все-же существовала.
Чи існує можливість пронести гранати в вр у луценка чи порошенка?

Магия MyCode
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Sozercatel Немає
метафізик
*****

Повідомлень: 2 446
Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #1210
16-03-2018 23:50 RE: Надія Савченко таки курва...

Савченко с гранатой "рвануло купол"
http://youtu.be/vmVbWGLWjJ8

«Можно быть свободным среди рабов, а можно быть рабом среди свободных...».
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 6