Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Выбор детского автокресла
Автор Повідомлення
Oleksii_S Немає
Шкодовод

Приєднався: Feb 2016
Praha(Київ)
Octavia Tour 07, 1.6 BFQ(была). VW Passat B8 Variant, 2.0TDI, DSG
Повідомлення: #181
18-02-2018 22:49 RE: Выбор детского автокресла

Брал бритакс с режимом отдыха когда малому было 2 года. Так в режиме отдыха у него голова падала вниз(когда спал). По городу нормально, а вот на дальняк не хватало лежачего положения. Но есть ворк ераунд, продают специальные поддерживающие подушки. Имхо не брал бы автокресло со "столиком" перед ребенком, печеньки с ним не очень удобно кушать Smile
На подходе второй и купил petite&mars egg 0-13, а дальше буду брать на подобии уже имеющегося Britax-Römer Evolva 1-2-3 SL SICT.
Но выбор я делал исходя из того, что места в туре сзади маловато.

Drive2
Шукати всі повідомлення учасника
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Гайсин -> Київ
Skoda Octavia A5 FL 1.8 TSI 8B8B
Повідомлення: #182
19-02-2018 13:05 RE: Выбор детского автокресла

Ситуация совсем не проясняется. Это еще хуже чем с выбором автомобиля.
Какие сейчас ключевые игроки на рынке детских автокресел?
Нужно ли покупать первое кресло "0/0+", а потом второе "1-2-3", или просто подождать пока ребенок потянет на второе и не покупать 0/0+?

[Зображення: ab194644.gif]
-------------------------
[Зображення: nomua_AB_4353_BK.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
didux Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2014
Киев
Повідомлення: #183
19-02-2018 13:32 RE: Выбор детского автокресла

Мы приучали с самого маленького, сначала 0/0+, теперь купили 1-2-3, я считаю так ребенка проще приучить к креслу, он просто не будет знать что можно по другому, ну и конечно +безопасность
Denis Немає
EU member

Приєднався: Jan 2013
Киев
Sharan "15
Повідомлення: #184
19-02-2018 13:42 RE: Выбор детского автокресла

SkyNetLPY покупай ROMER и не парься. Это бмв в мире детских автокресел. У меня их 3 штуки 2-3 группы
Serhij Немає
Классик

Приєднався: Mar 2013
Киев
A7 1.4TSI CHPA (була А5 2.0FSI BVZ)
Повідомлення: #185
19-02-2018 13:52 Выбор детского автокресла

1st Class Plus має рейтинг 0-3. Нам його було достатньо від народження і до 4х років.

Зараз із наймолодшим, концепція трохи змінилась, купили "корзинку" 0-0+, яка монтується на шасі каляски. Інші крісла на виріст вже є.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-02-2018 14:14 Serhij.)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #186
19-02-2018 14:09 RE: Выбор детского автокресла

(19-02-2018 13:05)SkyNetLPY :  Ситуация совсем не проясняется. Это еще хуже чем с выбором автомобиля.
Нужно ли покупать первое кресло "0/0+", а потом второе "1-2-3", или просто подождать пока ребенок потянет на второе и не покупать 0/0+?
Я купував крісло 0/0+ Kiddy Evo-Luna iSize. Крісло ніштякове, у тестах Adac - має найвищий рейтинг з безпеки, до того ж трансформувалось у фактично лежаче положення. Дуже зручне для дитини як в сидячому так і в лежачому положенні (+з перехідниками стають як люлька на бази різних колясок). Одна біда - ми досить швидко з нього виросли.

Зараз придбав BRITAX-ROMER TRIFIX2 i-SIZE для групи 1.

Перед вибором ще першого крісла я також роздумував над тим, щоб купувати одразу для наступної групи, оскільки бутус мій родився вже досить великим і так само швидко ріс і набирав вагу. Але після оглядин кількох таких крісел виявилось, що універсальність досягаеться використанням вкладишів, які підохдять ну дуже далеко не всім дітям; також суттєво менший діапазон трансформацій "для сну" ну і положення спинки все ж розраховане на більш сформований дитячий кістячок.
Тому я вирішив йти шляхом максимальної безпеки і ергономіки для дитини в першу чергу, так шо почав з "нульовичка" і далі як виросли і стали крепшими (ну і просто вже не влазили в 0/0+) перейшли на крісло з першої групи.
Чи купляти нульовичка.. хз, якшо ви дуже епізодично їздите з дитиною в авто і тільки по місту - може й варто зачекати, але на трасу я б не ризикував тоді пхатись. Ну і знову ж - це безпека дитини. Я на те гроші потрачу швидше ніж на шось для себе.

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Konstantin.m Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2017
Київ
Audi A4 B9 2.0 TFSI Ultra
Повідомлення: #187
19-02-2018 15:02 RE: Выбор детского автокресла

(19-02-2018 13:05)SkyNetLPY :  Ситуация совсем не проясняется. Это еще хуже чем с выбором автомобиля.
Я за Britax-Romer он же просто Romer. Но это я группы 1-2-3 и 2-3 искал. В 0/0+ рынок не изучал, не знаю, есть ли там ромеру достойные конкуренты.
Цитата:Нужно ли покупать первое кресло "0/0+", а потом второе "1-2-3", или просто подождать пока ребенок потянет на второе и не покупать 0/0+?
Ну это как минимум год. Это же не месяц два, где можно особо и не выезжать.
Очень четко все выше описал apylypiv, почти со всем согласен. Несогласен, что для города кресло менее критично чем для трассы. Если брать крупный город то тут наверное больше ужасов чем на трассе происходит.
Ребенка (даже маленького до 10 кг) вы руках не то что при ДТП, при экстренном торможении не удержите.
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Гайсин -> Київ
Skoda Octavia A5 FL 1.8 TSI 8B8B
Повідомлення: #188
19-02-2018 17:45 RE: Выбор детского автокресла

(19-02-2018 14:09)apylypiv :  Я купував крісло 0/0+ Kiddy Evo-Luna iSize. Крісло ніштякове, у тестах Adac - має найвищий рейтинг з безпеки, до того ж трансформувалось у фактично лежаче положення. Дуже зручне для дитини як в сидячому так і в лежачому положенні (+з перехідниками стають як люлька на бази різних колясок). Одна біда - ми досить швидко з нього виросли.
Андрію, а ти своє маленьке крісло випадково не продаєш?

[Зображення: ab194644.gif]
-------------------------
[Зображення: nomua_AB_4353_BK.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
WhiteBear Немає
Власник "евробляхи"

Приєднався: Jul 2007
Riga, Latvia-Tallinn, Estonia
BMW i3 60Ah; Mazda CX-5 2.2D
Повідомлення: #189
19-02-2018 18:11 RE: Выбор детского автокресла

(19-02-2018 14:09)apylypiv :  Зараз придбав BRITAX-ROMER TRIFIX2 i-SIZE для групи 1.
Это что-то ТАКОГО плана
Britax Römer Baby-Safe Sleeper для ребенка до года?
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #190
20-02-2018 18:13 RE: Выбор детского автокресла

(19-02-2018 18:11)WhiteBear :  
(19-02-2018 14:09)apylypiv :  Зараз придбав BRITAX-ROMER TRIFIX2 i-SIZE для групи 1.
Это что-то ТАКОГО плана
Britax Römer Baby-Safe Sleeper для ребенка до года?
Кресло по Вашей ссылке - скорее аналог по группе для Kiddy (0/0+), о котором я писал выше. И это скорее автолюлька: ребенок в ней может находиться только в лежачем положении. Вот наш бышвый Evo-Luna i-Size.Это все же автокресло с опцией трансформации в люльку.

Trifix i-Size - это уже следующая група. Однако трансформации (с учетом наклона задней подушки в Октавии) вполне достаточно для комфортного сна ребенка и разгрузки спины Hello!

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Rainbow ВЫБОР СДЕЛАН. (Совета господа, совета!!! Выбор Octavia) rjrjntyrj 210 67 716 14-05-2012 13:39
Останнє: rjrjntyrj

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 10