Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
WhiteBear Немає
Власник "евробляхи"

Приєднався: Jul 2007
Riga, Latvia-Tallinn, Estonia
BMW i3 60Ah; Mazda CX-5 2.2D
Повідомлення: #15581
24-01-2018 13:31 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(23-01-2018 14:03)developer :  "Якийсь мудак з-за бугра приїде і буде розказувати нам, як тут жити і будувати свою країну? Вони зроблять свій ручний суд і це все – кінець. Вони замкнуть вертикаль: НАБУ-САП-суд. І далі підуть "антикорупційні трійки", як в НКВС. Бо прийдуть, по кого захочуть і коли захочуть. Це буде держава в державі", – обурюється не під запис один із впливових депутатів БПП.

"Захід хоче поставити нас уже під повне зовнішнє управління! Вони там думають, що натиснуть на Порошенка, а він змусить нас усе прийняти. Але так не буде. Не в цьому випадку", – додає інший депутат уже з фракції "Народного фронту".
Интересный слив)) Представляю, как порвет сейчас кого-то на Северо-Востоке)) Байден, практически задокументировал ст.111 КК Украины в отношении нарушения кем-то суверенитета Украины).
Цитата:«Я відчайдушно схвильований регресом у боротьбі з корупцією у Києві. Ось вам один конкретний приклад. Мені дали завдання щодо України. То ж я пам’ятаю, як відбув туди, щоб переконати нашу команду, що ми повинні надати Україні довготривалі кредитні гарантії. Я їздив в Київ 12-13 разів, і врешті мав оголосити, що ми пропонуємо ще один мільярд доларів кредитних гарантій. Я отримав обіцянки від Порошенка та Яценюка, що вони вживатимуть кроків щодо генерального прокурора, але вони цього не зробили.
Я пішов на прес-конференцію і сказав: ми вам не даємо мільярда доларів. Вони мені кажуть: Ви не маєте таких повноважень, ви – не президент, президент казав, що дасть. Я такий: дзвоніть йому. Я сказав, що ви не отримуєте мільярда доларів. Я сказав: я їду через 6 годин, якщо ваш генпрокурор не звільнений до того часу, ви не отримуєте грошей. І той сучий син був звільнений. І на його місце поставили того, кому на той час довіряли.
То ж вони зробили деякі дуже важливі необхідні інституційні і кадрові зміни. Але одна з трьох необхідних інституцій зараз відходить назад. Антикорупційний суд. Але вони обіцяли, що цього не станеться»,
- зазначив розчарований діями України колишній віце-президент США Джозеф Байден .
Когда, публично сливают конфиденциальную информацию об источниках гондоны типа Луценка или Грицака, то это от небольшого ума)) Но, когда так делает Байден, то это уже прямой подсрачник кому-то, с указанием перестать "изображать девственность" и в ответ за "мудака з-за бугра, який приїде і буде розказувати нам, як тут жити і будувати свою країну"
Правда, унижая так мудаков, Байден публично вместе с ними унижает и Украину, чтобы Вам не писали потом разные ЛОМы.Facepalm
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-01-2018 13:53 WhiteBear.)
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #15582
24-01-2018 14:35 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

У мережі з'явилися фотографії нових гелікоптерів SL-231 Scout українського виробництва. Їх оприлюднили на сторінці «Зроблено в Україні» у Facebook.

Как красиво... случайно наткнулся в инете.
Вот и за этим, в т.ч., нужно идти в ЕС.. организация про-ва...

ps тут, правда, Европа сама к нам пришла Smile

Наконец-то дошло.... Happy Birthday

Міністерство фінансів планує перейти на трирічний фінансове планування.

Про це повідомляє прес-служба Нацбанку.

За словами заступника міністра фінансів Юрія Буци проведення значних виплат з Єдиного казначейського рахунку в кінці року пов'язано перш за все з неритмічним витрачанням коштів протягом року розпорядниками бюджетних коштів.

На думку замміністра, цю проблему допоможе вирішити трирічне фінансове планування.

За словами Буци, зміни в законодавство будуть прийняті вже в першій половині 2018 року.

Президент України вніс до Верховної Ради подання про призначення нових членів ЦВК. У ньому подані кандидатури від усіх фракцій, крім "Батьківщини" Курить

... Юлія Тимошенко звернулася до президента Петра Порошенка з вимогою включити кандидата від "Батьківщини" Андрія Євстігнєєва у подання про новий склад Центральної виборчої комісії.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-01-2018 16:57 Шкодчук.)
vetalkiev Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #15583
24-01-2018 20:05 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Байден: Я отчаянно взволнован регрессом в борьбе с коррупцией в Украине
[Зображення: cc074df25b74c25839f992582581522d.jpeg]
Бывший вице-президент США Джо Байден отчаянно взволнован регрессом в борьбе с коррупцией в Украине.

Выступая в Совете по международным отношениям США Байден отметил, что коррупция остается самой большой проблемой Украины.

"Я отчаянно взволнован регрессом в борьбе с коррупцией в Киеве", - цитирует Байдена Голос Америки.

Исходя из этого, он порекомендовал чиновникам администрации Дональда Трампа внимательно фиксировать, что говорят и что недоговаривают украинцы, а также проверять, как выполняют они свои обещания.
Он проиллюстрировал свои слова эпизодом с увольнением бывшего генерального прокурора Украины.

В частности, он получил от президента Петра Порошенко и тогдашнего премьера Арсения Яценюка обещание принять меры в отношении генерального прокурора, которое они впоследствии не сдержали.

"Я пошел на пресс-конференцию и сказал: мы вам не даем миллиарда долларов. Они мне говорят: вы не имеете таких полномочий, вы - не президент, президент говорил, что даст. Я такой: звоните ему. Я сказал, что вы не получите миллиард долларов. Я сказал: я уезжаю через шесть часов, если ваш генпрокурор не будет уволен до тех пор, вы не получаете денег. И этот су*ин сын был уволен. И на его место поставили того, кому в то время доверяли", - отметил Байден.
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #15584
24-01-2018 21:54 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

перекладу на чеську - байден агент кремля Mr. Green

Магия MyCode
cop Немає
отэц

Приєднався: Oct 2006
Кривой Рог
Kia ceed
Повідомлення: #15585
24-01-2018 22:11 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Да сейчас походу все агенты кремля, кроме шоколадки и оберток

[Зображення: 147324-10.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #15586
24-01-2018 22:50 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(24-01-2018 21:54)1.6 :  перекладу на чеську - байден агент кремля Mr. Green

Як кажуть чехи, просім пардону, але шо на нашому форумі робить ця "вельми цікава статистика щодо довіри політикам" розміщена на ресурсі курченківського UMH холдінгу?

(24-01-2018 00:17)LUPUS :  вельми цікава статистика щодо довіри політикам
нажаль серед тих кому не довіряють не має бабці з косою на голові http://news.bigmir.net/ukraine/1137107-K...go---opros

з таким ось висновком:

Позитивная, но очень незначительная динамика роста доверия наблюдается у Юрия Бойко (Оппоблок), Вадима Рабиновича (За життя) и Оксаны Сыроид (Самопомич).

Інформувати наш форум, шо рейтінг зріс у лвдера оппоблока та ньсванівського хазяїна Рабіновича - це тепер вища форма патріотізьму???

"Перекладач на чеську", шо скажеш?
Такк хто вони є, "Страшні московські воші, чи ще страшніші українські гниди"??? © Симон Петлюра.

(24-01-2018 20:05)vetalkiev :  "Я отчаянно взволнован регрессом в борьбе с коррупцией в Киеве", - цитирует Байдена Голос Америки.

Продолжу на чешском. поскольку у нас теперь на форуме есть свой "перекладач"...

Панове, просим пардону. а что должен был сказать Байден в тот момент, когда идет торговля о том, насколько глубоко проникающих условиях США...

[deleted]

... Неужели это сложно понять?

П.С. Удадил, чтбы кацапы не растиражировали

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-01-2018 23:49 Миша Чех.)
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #15587
25-01-2018 07:29 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

нащо ховати якщо ти їх цитуєшь?
тлумачь будь ласка більше - навіть коли я вважаю шо щось зрозумів, то є висока вірогідність що не так як по твоєму правильно

а прозростання-падіння опоблоку це по перше - ніачьом
подруге, можливо, просто костатація фактів
потретє - це досягнення петі

Магия MyCode
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #15588
25-01-2018 16:37 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(25-01-2018 07:29)1.6 :  тлумачь будь ласка більше - навіть коли я вважаю шо щось зрозумів, то є висока вірогідність що не так як по твоєму правильно

Ти диви. А перекладати на чеську тобі вірогідність твого нерозуміння не заважає...

Пока доблестные зрадофилы изо всех сил борятся с президентом своей страны, злостный Пеця зарабатывает европрибыль Mr. Green:

Магазин Максима в Вильнюсе:

[Зображення: ea0a53be2f5a.png]

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 25-01-2018 17:18 Миша Чех.)
Dre@m Немає
Harley-Davidson

Приєднався: Jul 2007
Киев, Лукьяновка
Skoda Fabia 3 (была), Sportage 3, 4x4, 2.0, CRDi дизель, 4WD, 6AT, TOP
Повідомлення: #15589
26-01-2018 20:46 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Зрада вона така, аби накинути на Україну

Саша

אלכסנדר, ולדיסלב אני מבין .... אלכסנדר
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #15590
26-01-2018 22:03 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Упал и качаюсь і про байдена фейк? і про вимогисвітової спільноти до закону про антикорупційний суд?))
мені такі повідомлення так мін стецем аромають, що аж нудить
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 424 076 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 2 042 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 9