Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #15491
12-01-2018 21:16 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-01-2018 20:15)TEZEY :  бо приїздять "київляни"

"київляни" Facepalm

П.С. Сергей, кавычки вижу, ничего личного.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-01-2018 21:53 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #15492
12-01-2018 22:33 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-01-2018 20:15)TEZEY :  Що до меду. Кум має велику пасіку на Чернігівщині, раніше просив мене надходити йому клієнтів на мед. Зараз проблем зі збутом взагалі нема, собі замовляю заздалегідь, бо приїздять "київляни" забирають все оптом. Але перед цим роблять аналізи на якість по багатьом критеріям. Далі слова кума: " я можу з впевненістю сказати, що на ринках України якісного меду немає. Хто буде продавати мед на базарі дешевше ніж "київляни" купують оптом. А отже у кого антибіотики чи пестициди виявляють тим залишається на базар везти, ба на експорт такий не беруть."
все верно, без анализов никуда, хоть как продукция, хоть как сырье...
Кроме того, частник, позволить себе сделать эти анализы не может, на сколько понял из общения с двумя знакомыми, а может просто нет смысла.
Это написал не в плюсы не в минусы, а просто для инфы...
Dre@m Немає
Harley-Davidson

Приєднався: Jul 2007
Киев, Лукьяновка
Skoda Fabia 3 (была), Sportage 3, 4x4, 2.0, CRDi дизель, 4WD, 6AT, TOP
Повідомлення: #15493
13-01-2018 12:12 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

ВІДНОВЛЕННЯ МОСТІВ та ШЛЯХОПРОВОДІВ
ХАРКІВЩИНА
Заврешено роботи та відкрито шляхопровід поблизу смт. Пісочин на транспортній розв’язці дороги М-03 Київ - Харків - Довжанський, який за 42 роки з часу будівництва жодного разу не ремонтувався
Ремонтні роботи на шляхопроводі розпочалися наприкінці вересня 2017 року і проходили дуже авктивно, адже міст знаходився в аварійному стані.
Інтенсивність руху - 40 тисяч автомобілів на добу.
На шляхопроводі було замінено аварійну балку, влаштовано накладну плиту та деформаційні шви, відремонтовано прогонові будови мосту, замінено гідроізоляцію, влаштовано асфальтобетонне покриття та замінено бар’єрні огородження.
Нагадаємо, шляхопровід на автодорозі М-03 поблизу селища Пісочин побудований у 1975 році. Довжина шляхопроводу - 73,2 п.м, ширина проїзної частини - 20,5 м. Максимальне навантаження автомобільного транспорту - до 24 т. З моменту будівництва капітальний ремонт не проводився. Обстеження споруди було виконано у 2016 році кафедрою мостів ХНАДУ, міст було визнано аварійним.

Саша

אלכסנדר, ולדיסלב אני מבין .... אלכסנדר
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #15494
13-01-2018 15:34 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Аналитики Всемирного банка (ВБ) прогнозируют рост ВВП Украины в 2018 году на уровне 3,5%, что даже несколько больше показателя в 3%, заложенного в госбюджете на текущий год. При этом в 2019 году, согласно оценкам ВБ, украинская экономика вырастет аж на 4%. Такие же темпы увеличения ВВП ожидаются и в 2020 году.

Сама по себе цифра экономического роста в 3,5-4% не является для Украины такой уж уникальной. Если на протяжении 1990-х годов отечественная экономика стабильно падала, то в 2000-м тренд изменился, и ВВП страны начал расти. Наиболее успешным для экономики стал 2004 год. Впоследствии тенденция продолжилась – за исключением 2009 года, когда вследствие мирового финансового кризиса экономика обвалилась сразу на 15%. В последующие годы рост замедлялся, и в 2013 году было зафиксировано уже падение ВВП. В 2014-2015 годах также наблюдался спад, и только в 2016-м украинская экономика снова показала небольшой рост – на уровне 2,3%.

[Зображення: 15e959406c9c.png]

Относительно других стран:

[Зображення: fe90a26f534b.png]

Т.е. растет Украина при злочинной владе на уровне Австрии и Германии, и больше, чем путинская Россия.

Но!!!!

При этом, даже если прогноз Всемирного банка окажется верным, такой рост совершенно недостаточен.

"И 3%, и 4% - это совершенно недостаточный рост для страны, которая упала больше, чем на 15%, в 2014-2015 годах. В следующем году рост может составить 4%, но это все равно недостаточно для того, чтобы мы ликвидировали это отставание. Кроме того, мы растем более низкими темпами, чем страны группы, к которой мы относимся – так называемые страны с развивающимися рынками. Потому что в этом году эти страны покажут рост более 4%. Мы отстанем от них максимум на 1%, если верить прогнозу, заложенному в госбюджет, или на 0,5 процентных пункта мы будем отставать от них, если прав Всемирный банк", - заявил Олег Устенко.

https://economy.apostrophe.ua/article/fi...miki/16441

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #15495
13-01-2018 17:50 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-01-2018 20:15)TEZEY :  Що до меду. Кум має велику пасіку на Чернігівщині, раніше просив мене надходити йому клієнтів на мед. Зараз проблем зі збутом взагалі нема, собі замовляю заздалегідь, бо приїздять "київляни" забирають все оптом. Але перед цим роблять аналізи на якість по багатьом критеріям. Далі слова кума: " я можу з впевненістю сказати, що на ринках України якісного меду немає. Хто буде продавати мед на базарі дешевше ніж "київляни" купують оптом. А отже у кого антибіотики чи пестициди виявляють тим залишається на базар везти, ба на експорт такий не беруть."
Ну если Вы у кума мед возьмете - он же будет качественный или нет? А говорите нету Smile.
Кстати, про расходники у него не спрашивали, какие, по чем? А то тут говорят что достаточно пчел на цветы запускать и больше ничего вкладывать не надо.
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #15496
13-01-2018 19:39 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Да , я беру качественный мед у него, и даже некоторые одноклубники берут у него , но по заказу. То бишь, я звоню ему и прошу оставить мне сколько то банок . И много так берут у своих знакомых. Я про то что на рынке ( трассе и т.д.) не выгодно продавать качественный мед ибо его оптовая закупочная цена такая же как и розница на рынке. При том что оптовики приезжают домой сами и покупают сколько ты можешь продать. Трость те же доходы при отсутствии затрат на реализацию

По поводу расходов. Расходов тоже хватает, купите ( зделайте) улей, рамки, оборудование сами пчелы хорошая семья стоит выше трёх тысяч. Зимой уход нужен , температура должна быть соответствующая, влажность и т.д. болезни разные, вредители. Помню несколько лет назад плохо перезимовали, у кума погибли больше двух десятков семей.
Я вам скажу так, в сельском хозяйстве лёгких денег не бывает. Процветают в этой сфере те кто пашут.

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #15497
13-01-2018 19:50 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-01-2018 21:16)m.dreval :  
(12-01-2018 20:15)TEZEY :  бо приїздять "київляни"

"київляни" Facepalm

П.С. Сергей, кавычки вижу, ничего личного.

Михайле, я знаю що кияни. Взяв у лапки бо це так кажуть на селах у них "київляни" і поросят скупляють і скотину і мед...
Поворюсь ще раз я багато спілкуюсь з людьми в живу, а не через інтернет. + Маю великі пальці і часто натискаю не "ті" букви. Вважаю, що головне зміст сказаного а не правопис. Є деякі люди, які не маючи що відповісти по темі чіпляються до орфографії.
По.С. нічого особистого Hello!

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-01-2018 19:50 TEZEY.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #15498
13-01-2018 22:18 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(13-01-2018 19:50)TEZEY :  Михайле, я знаю що кияни. Взяв у лапки бо це так кажуть на селах у них "київляни" і поросят скупляють і скотину і мед...
Поворюсь ще раз я багато спілкуюсь з людьми в живу, а не через інтернет. + Маю великі пальці і часто натискаю не "ті" букви. Вважаю, що головне зміст сказаного а не правопис. Є деякі люди, які не маючи що відповісти по темі чіпляються до орфографії.
По.С. нічого особистого Hello!

Сергію, мене покоробила зовсім не твоя орфорграфія.

Мене покоробила зневажливость ставленя до столиці. Ні, не твоя. Я бачив лапки, і розумію, щи ти всього навсього транслюєш тих, кто так називає зажраних столичних....

Та й не перший це раз в ціх темах виникає. Сумно.

П.С. Доречі ти дуже сильно плмиляєшся. Я теж багато спілкуюся з людьми вживу. І навіть не тільки з українцями, а з людьми інших націй та громадянств, що дозволяє мені дивитися на цей світ трішечки ширше, ніж, навіть, с колокольні столичного "київлянина".

(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-01-2018 12:59 Миша Чех.)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #15499
15-01-2018 12:55 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

МВФ: проект Порошенка про Антикорупційний суд суперечить зобов’язанням України
Понеділок, 15 січня 2018

Міжнародний валютний фонд офіційно повідомив українську владу про те, що ухвалення президентського законопроекту про Антикорупційний суд у його нинішній редакції означатиме порушення Києвом своїх зобов’язань перед міжнародними партнерами.

Про це йдеться у листі голови місії МВФ до України Рона ван Родена, копія якого є у розпорядженні "Європейської правди".

Лист спрямований на адресу Ігоря Райніна, голови адміністрації президента України, однак його копії надіслані також прем’єру, спікеру, кільком міністрам та представникам уряду, а також іншим посадовцям.

У листі представник фонду категорично виключає можливість того, що МВФ погодиться із ухваленням президентського законопроекту про Антикорупційний суд (АКС).

"Подання президентом законопроекту про АКС мало стати кроком у правильному напрямі (у питанні боротьби з корупцією). Однак щодо того проекту, який був поданий 22 грудня, у нас є серйозні застереження, низка його положень не сумісні із зобов’язаннями України за програмою співпраці з МВФ, а також суперечать рекомендація Венеціанської комісії", - йдеться у листі.

Лист спрямований на адресу Ігоря Райніна, голови адміністрації президента України, однак його копії надіслані також прем’єру, спікеру, кільком міністрам та представникам уряду, а також іншим посадовцям.

У листі представник фонду категорично виключає можливість того, що МВФ погодиться із ухваленням президентського законопроекту про Антикорупційний суд (АКС).

"Подання президентом законопроекту про АКС мало стати кроком у правильному напрямі (у питанні боротьби з корупцією). Однак щодо того проекту, який був поданий 22 грудня, у нас є серйозні застереження, низка його положень не сумісні із зобов’язаннями України за програмою співпраці з МВФ, а також суперечать рекомендація Венеціанської комісії", - йдеться у листі.

Лист на трьох сторінках пояснює, чому такий закон не дозволить створити суд, який користувався би довірою в Україні та за кордоном. Зауваження фонду розбиті на три групи – щодо процедури відбору суддів, щодо положень закону, спрямованих на гальмування створення АКС, а також щодо юрисдикції суду. Загалом у документі – 9 системних зауважень.

"Законопроект створює юридичні можливості для додаткових затримок у створенні антикорупційного суду", - йдеться, з у листі. "Юрисдикція суду має відповідати юрисдикції НАБУ та САП", - наполягає також МВФ.

Найбільший блок претензій пов’язаний із питанням відбору суддів – у фонді вимагають, щоби в АП виконали рекомендацію Венеціанської комісії і надали представникам міжнародних донорів України у антикорупційних питаннях право блокувати призначення не доброчесних суддів.

"Роль громадської ради міжнародних експертів має бути вирішальною, а не просто дорадчою (як у президентському проекті)... Негативне рішення ради щодо кандидата має бути зобов’язуючим для Вищої кваліфікаційної комісії суддів", - йдеться у листі МВФ. Також Фонд наполягає, що до складу Ради мають будуть включені не тільки міжнародні організації, але також представники донорів, "у відповідності до рекомендацій Венеціанської комісії".

"Створення та запуск Антикорупійного суду – ключове завдання в українському антикорупційному порядку денному... Однак у поточному вигляді закону про АКС ми не будемо готові його підтримати. МВФ готовий допомогти адміністрації президента переглянути закон, щоби привести його у відповідність із зобов’язаннями української влади та рекомендаціями Венеціанської комісії", - йдеться у документі.

Із повним текстом листа можна ознайомитися на сайті "Європейської правди".

Зауважимо що більшість рекомендацій МВФ співпадає із претензіями до законопроекту Порошенка українських антикорупційних активістів. Детальніше про це – в статті ЄП "Ігри довкола Антикорупційного суду: що заховано в законопроекті Порошенка"

Вічна пам'ять Героям...
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #15500
15-01-2018 13:04 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

В 2017 году Львов заработал на туристах более €600 млн

Львов в 2017 году посетили 2,6 млн туристов, которые потратили во время пребывания в городе €615 млн, передает Zaxid.net со ссылкой на управление туризма Львовского городского совета.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 414 863 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 2 004 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 10