Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
тема про москалів, аби в них дупа палала ;)
Автор Повідомлення
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю
*****

Повідомлень: 1 501
Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #1591
13-12-2017 05:40 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)



Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю
*****

Повідомлень: 1 501
Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #1592
14-12-2017 05:57 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)








(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-12-2017 05:52 Zandercatcher.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Grave_Digger Немає
Писатель
***

Повідомлень: 319
Приєднався: Sep 2007
Москва - Тульчин Винницкая обл
Q3
Повідомлення: #1593
15-12-2017 08:31 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)

[Зображення: DRAOMhcX0AAl-Tq.jpg]

Свiй серед чужих
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1594
15-12-2017 09:57 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)

Упал и качаюсьУпал и качаюсь

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
BingerUA Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 282
Приєднався: Feb 2014

SuperB III 4x4 2.0 TDI
Повідомлення: #1595
15-12-2017 10:35 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)

Пипец, я только с последней попытки узнал Леся Подерев'янського Smile

Все, я тоже? Smile Smile Smile
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Grave_Digger Немає
Писатель
***

Повідомлень: 319
Приєднався: Sep 2007
Москва - Тульчин Винницкая обл
Q3
Повідомлення: #1596
15-12-2017 10:47 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)

(15-12-2017 10:35)BingerUA :  Пипец, я только с последней попытки узнал Леся Подерев'янського Smile

Все, я тоже? Smile Smile Smile

До стiни Повбывав бы

Свiй серед чужих
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-12-2017 10:48 Grave_Digger.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
BingerUA Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 282
Приєднався: Feb 2014

SuperB III 4x4 2.0 TDI
Повідомлення: #1597
15-12-2017 10:48 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)

"Не надо, не надо, я вспомнил дорогу" (с) Smile
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1598
15-12-2017 14:06 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)

ПопкорнMr. GreenПопкорн

Цитата:Свирид Опанасович

З п'ятницею вас, друзі. Заварюємо собі смачної кави, вмощуємося зручненько і предвкушаємо предстоящі вихідні. А зараз про деякі новинки зі світу політичної кінематографії.

Вчора на большіє екрани вийшла очередна серія дев'ятнадцятого сезону сіткому «Хуйло і його радосні холопи», постановка Піськова, прод'юсер Ернст, у главній ролі всьо то же Хуйло, в масових сценах – радосні холопи. Дивитися ету гадость може не всякий, но дід давно на нього підсів, подивився я й нову серію. Тим паче, шо на цей раз главний герой больше обичного шутіл, хохми хохміл і даже корчив із себе мартишку. Местами було смішно.

Ну а шо? Задорнов помер, Петросян на пенсії, Жванецький оказався жидобандерівцем, вакансія главного йумориста страни непросихающей вати свободна. І Хуйло разойшовся. То єсть расходілся.

Переказувать усі шутки йумора Хуйла немає жодного змісту, він їх повторює уже скоро двадцять год подряд, але ось коли мова зайшла про Україну дурашліва улибка медлєнно сповзла з ботоксних щік кремльовського балабола. Хуйло вдруг став очінь пічальний.

Іспортив йому настрій традиційний протагоніст останніх серій - наш Рома Цимбалюк. Которого Хуйло волнуясь вдруг назвав «колєгою». Дід аж розсердився – яка вопіюща самонадєянность! Назвати колегою серйозного українського чоловіка! Де Роман Володимирович Цимбалюк, а де якесь Хуйло!

Втім, багато хто з нас напевне хотів би буть учора на місці пана Романа. Та сидячи в зручному фотелі фантазуав «Ох, я би того Хуйла припечатав! Ох, би я тому засранцю, врізав!». Але я думаю то все зайве. По-перше, пан Роман і так харашо приложився. А по-друге, задавать серйозні питання блазню і чекати від того шута внятних відповідей не було ніякого сенсу. Там був цирк. Обичний московський балаган с шутами й скоморохами. Хуйла треба було троллити і по великому рахунку виступ пана Романа і був троллінгом. Правильним по суті й іздєватєльським по формі. А суть його зводилася до питання: «Сишишь ти, Хуйло. Ти граждан своїх із застєнков хунти освобождать собираєсся? Ілі тобі слабо?»

Непривичні до такого вольного обращенія з царем холопи здійняли шум, Хуйло смущонно зайорзав, а Піськов сразу же бросився спасать шефа, розчехлив якусь Лєну Глушакова із РІА Новості і викатив її з окопів на бойові позиції прикривать беспорядочно отступающого Хуйла. Ну і Хуйло поступово з'їхав на мінські договорьонності та на свою любиму тему, шо вот уважаємий Пйотр Алєксєєвич Порошенко человек, как говорітся, сволочной. А етот, як його, Саакашвілі вообще… невозможно дивитися. Діда такі ескапади тоже обурили, бо і Порох, і Міхо – ето наші посіпаки. І тільки ми маєм право над ними іздіваться. А вот Хуйло – обще достояніє прогресивного людства і ми будем його терзать, поки воно не окочуриться. Не случайно ж даже відомий своїми строгостями Цукерберг за слово «Хуйло» не банить. І я йому за це щиро вдячний, бо єслі би це огидне слово попало під запрет, то сільстка аналітіка іспитала би нєкоторі затруднєнія. Втім, ми би й тут викрутилися.

Но повертаємося до Хуйла. Которий, як побачив, шо мікрофон у Романа відібрали, то ваще осмелєл і поніс звичну околєсіцу про адіннарод, мишебратья, жалко Украину, сєрце кров'ю обліваєтся - з чого неупереджені аналітики зробили однозначний висновок: війну Хуйло прекращать не собирається, повертати полонених тоже. Значить кріпити обороноспособность України – справа честі і достоїнства всього міровго імперіалізму. Іменно так дєйствує Канада, котора на днях доповнила американську допомогу, підкинувши агресівній українській воєнщині трошки летального оружія на общу суму 65 млн.долл. Надо би почаще Хуйлу виступать з миролюбивими заявами, глядиш наша Армія як сир у маслі купатиметься.

Хуйло ж помимо України проявив добросєрдєчіє і до ЄС, обзиваючи їх собиратєльно «наші європейскіє друзья». А про фрау Меркель даже робив разні нескромні намйоки, хвастаясь, шо вони лічно знакомі, часто общаються і давно на «ти». Та слав їй із Москви трепетні воздушні поцелуї. Ответ від розчуленої Меркель прилетів незамедлітєльно й гупнув Хуйла по голові тяжолою кувалдою – саміт ЄС продовжив дію антиросійських санкцій.

Ктсаті, за це рішення бадьоро тягнули руки і всі «друзья» Хуйла від Ципраса й Нііністьо і аж до прем'єра Угорщини Віті Орбана. Вселяя в істєрзанную душу Хуйла тяжолу догадку, шо вокруг нього самі лишень зрадники, сволочі і мерзавці. Бо як послідні гроші з Москви видоювати, так улибаються, а як отрабатувать хабарі, так сразу «демократичні цінності». В общим, кругом предатєлі і негодяї.

Це дуже правильна догадка, бо предатєлі і негодяї плотно рояться даже в бліжайшем окруженії Хуйла. І всі вони зараз нервово прикидують як і коли лучше Хуйла продавать. При чому желатєльно це зробити на пікові риночної вартості Хуйла, шоб не продешевить. І шоб не попасти разом із своїми дітьми в американський санкційний список. Не случайно расчотливі американські комерсанти не публікують той список негайно, а дають клієнтам поразмислити до лютого. Про результати цього аморального прийому проклятих янкі ми дізнаємося вже з наступних серій, однак цим новини кінематографії не ісчерпуються.

В РФ накануні «виборів» популярністю пользується жанр «ретро» і в цьому зв'язку серед знавців совецького кіно поповзли слухи, шо в молодості Хуйло був актьором-каскадьором. І не просто, а в амплуа героїчеського воїна. Рейхстаг штурмом він, правда, не брав, до цього сценаристи ще не додумалися. Но вот в кіно у 70-тих годах снімався. При чому в фільмах про войну, про оборону Лєнінграда.

Почувши про це московські холопи наперегонки з пітерськими холуями бросилися в картотєку Лєнфільма шукать фотографії юного і мужественного Хуйла в пілотке со звйоздочкой, у ватніке і з ППШ наперевес. Отлічне було б фото для ізбіратєльних плакатів, якими скоро в РФ позавішують усі обісцяні ще подлим Обамою под'єзди – предвкушали холопи царські милості, єслі найдуть таке хароше фото, де Хуйло юн, красів і патріотічен.

Оказалося, однако, шо ніяких таких фотографій ніде не сохранилося. Обескуражені холопи в нєдоуменії уставилися на розгублених холуїв, ті чешуть вузькі зморщені лоби: «Как же так?». І дивляться на Хуйла вопросітєльно.

Хуйло в ответ лише смущонно зардєлся і вдав, шо ніколи ні якому кіно не знімався. Ще й заморгав поросячими ресніцами так убедітєльно, шо страшна догадка озарила сразу многих: «А царь-батюшко то наш в фільме не красноармейцем знімався. Він там був фашистом!». І возобновили пошуки фотографій з утроєнной силой.

Шукають, однако, зря. І не тому, шо Хуйло усі свої компроментірующі фотки давно спалив. А тому, що він у кіно ніколи не знімався. Він знімався у мультфільмах.

І щас Росія, тупо охренєвая від осознанія факту, яку кар'єру зробив молодий скромний актор, котрому старуха Шапокляк колись командувала «Ларіска! Ко мнє», готовиться знову послушно за нього голосувати. Так їм, дурачкам, і нада.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, підтримуємо полонених і думаємо як їх вертать, та всіляко допомагаємо нашій Армії. Возрозша бойова могутність якої залишається головним чинником іспуганного миролюбія Хуйла.

Ну іслєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас ☺

P.S. Про історичні ескапади Хуйла дід принципово нічого не писав, бо полемізувати із тим бредом дідові нецікаво. Русь – це історія України. Крапка.

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю
*****

Повідомлень: 1 501
Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #1599
16-12-2017 09:13 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)



Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Zandercatcher Немає
Роздовбай широкого профілю
*****

Повідомлень: 1 501
Приєднався: Apr 2015
Славетне місто Київ
Skoda Octavia 1,6
Повідомлення: #1600
19-12-2017 05:52 RE: тема про москалів, аби їх трохи потролити ;)







Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Thumbs Down Віза для москалів tarickb 114 28 005 23-06-2017 13:45
Останнє: Railnolds

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 6