Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Волюнтаристические метания Саакашвили
Автор Повідомлення
pup Далеко
Айболит

Повідомлень: 3 626
Приєднався: Jun 2012
Харьков
Octavia A5FL
Повідомлення: #3801
13-12-2017 17:19 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-12-2017 16:03)Railnolds :  Сниму свой вопрос, когда увижу Саакашвили на передке.

Т.е. все те разы, что вы там были, его не видели? Повбывав бы
Даааа, Мишико теперь не оправдаться.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-12-2017 17:19 pup.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Andre_1999 Немає
Banned

Повідомлень: 2 113
Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #3802
13-12-2017 17:24 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-12-2017 17:12)developer :  ГПУ виправдовується: Монтаж розмов Саакашвілі не робили, то пропаганда РФ Mr. Green


Порадував такий абзац: "У Генпрокуратурі вважають, що аналізувати записи розмов Міхеіла Саакашвілі з Сергієм Курченко - це все одно, що вгадувати мелодію з 2 нот, тобто неможливо."
Такий аргумент міг би надати лише автор монтажу Wink
Правильна відповідь була би: "Дослідимо цей факт і проведемо офіційну експертизу запису в сертифікованих в Україні спеціалістів".
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-12-2017 17:48 Andre_1999.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ
*****

Повідомлень: 3 648
Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #3803
13-12-2017 22:19 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-12-2017 14:52)Andre_1999 :  Nemo78, якби виплило, що якийсь політик з уряду Януковича зі своєї зарплатної картки перечислив у 2014 році кошти на рахунок самооборони майдану на купівлю предметів першої необхідності, які тоді треба були майдану, чи це би дискредитировало ідеї самого майдану?
Ви говорите про пару тисяч гривень, чи пару лямів гривнями?

25%
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
ШВАРЦ Немає
Banned

Повідомлень: 2 916
Приєднався: Jun 2010
Харьков
Jetta
Повідомлення: #3804
13-12-2017 22:29 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-12-2017 17:24)Andre_1999 :  : "Дослідимо цей факт і проведемо офіційну експертизу запису в сертифікованих в Україні спеціалістів".
Так вроде бы уже была инфа, что запись смонтирована из 24 кусков. Какой то спец украинский.
Первый поиск http://news.bigmir.net/ukraine/1127235-P...---ekspert
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-12-2017 22:30 ШВАРЦ.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
LUPUS Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 4 064
Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #3805
13-12-2017 22:29 Волюнтаристические метания Саакашвили

А яка різниця скільки?) річ в суті, а не в сумі


Надіслано з iPhone
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
ctukc Немає
Писатель
***

Повідомлень: 646
Приєднався: Sep 2013

Skoda 1.6 akl; Audi Q7 3.0 TDI
Повідомлення: #3806
13-12-2017 22:35 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили




Mr. Green
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #3807
14-12-2017 04:21 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-12-2017 17:19)pup :  Т.е. все те разы, что вы там были, его не видели? Повбывав бы
Даааа, Мишико теперь не оправдаться.
Не видал. Наверное он забыл туда машину пригнать с видеокамерами и сторонников своих, которые его через окопы перенесли бы.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
LUPUS Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 4 064
Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #3808
14-12-2017 09:36 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Ген прок зробив гучну заяву:
обісравшись на весь світ з сфальшованими записами (цей факт вже частково доведено експертом), юГачка заявив, що Міхо вже не підозрюють у підготовці держ перевороту Упал и качаюсь але його підозрюють у сприянні членам злочинного угрупування Курченка-Януковича
ок
дивимось ККУ
Стаття 255. Створення злочинної організації
1. Створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також керівництво такою організацією або участь у ній, або участь у злочинах, вчинюваних такою організацією, а також організація, керівництво чи сприяння зустрічі (сходці) представників злочинних організацій або організованих груп для розроблення планів і умов спільного вчинення злочинів, матеріального забезпечення злочинної діяльності чи координації дій об'єднань злочинних організацій або організованих груп -

караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

2. Звільняється від кримінальної відповідальності особа, крім організатора або керівника злочинної організації, за вчинення злочину, передбаченого частиною першою цієї статті, якщо вона добровільно заявила про створення злочинної організації або участь у ній та активно сприяла її розкриттю.

Розберемо цю статтю
Відповідно до абз. 1 п. 10 ППВСУ “Про практику розгляду судами кримінальних справ про злочини, вчинені стійкими злочинними об’єднаннями” від 23 грудня 2005 р. № 13(1) та ч. 4 ст. 28 КК, злочинна організація – це внутрішньо і зовнішньо стійке ієрархічне об’єднання п’яти і більше осіб або двох і більше організованих груп (структурних частин), метою діяльності якого є вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів чи тільки одного, що вимагає ретельної довготривалої підготовки, або керівництво чи координація злочинної діяльності інших осіб, або забезпечення функціонування як самої злочинної організації, так і інших злочинних груп.

На підставі цього визначення прийнято виділяти наступні ознаки злочинної організації.

До складу такого об’єднання повинно входити щонайменше п’ять осіб, які мають відповідати ознакам суб’єкта злочину. Ця ознака випливає із законодавчого визначення злочинної організації (ч. 4 ст. 28 КК) і поняття співучасті (ст. 26 КК).

Стійкість злочинної організації полягає в її здатності забезпечити стабільність і безпеку свого функціонування, тобто ефективно протидіяти факторам, що можуть її дезорганізувати, як внутрішнім (невиконання наказів керівника, намагання окремих членів вийти зі складу об’єднання), так і зовнішнім (діяльність конкуруючих організацій тощо).

Ієрархічність передбачає підпорядкування учасників такого злочинного об’єднання організатору, що забезпечує його керованість та сприяє збереженню функціональних зв’язків та принципів взаємозалежності його учасників чи структурних частин під час здійснення спільної злочинної діяльності.

Метою створення та діяльності злочинної організації є вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Тяжким є злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк понад п’ять років, але не більше десяти років. Особливо тяжким є злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі понад десять років або довічного позбавлення волі.

З об’єктивної сторони злочин може виражатися у таких формах: 1) створення злочинної організації; 2) керівництво злочинною організацією; 3) участь у злочинній організації; 4) участь у злочинах, вчинюваних такою організацією; 5) організація, керівництво чи сприяння зустрічі (сходці) представників злочинних організацій або організованих груп для розроблення планів і умов спільного вчинення злочинів, матеріального забезпечення злочинної діяльності чи координації дій об’єднань злочинних організацій або організованих груп – стисло такі діяння можна назвати консолідацією організованої злочинної діяльності.

У ст. 255 КК вид злочинної організації не конкретизовано: це може бути будь-яка злочинна організація, метою якої є вчинення хоча б одного тяжкого чи особливо тяжкого злочину, або діяльність якої пов’язана із вчиненням декількох злочинів. Жодних інших додаткових ознак такої організації (озброєність, спеціальна мета створення та діяльності тощо) закон в даному випадку не передбачає.

отже в злочинному угрупуванні яник-курченко як мінімум не вистачає ще 3-х осіб Упал и качаюсь
так саме відсутній вирок суду, яким це угрупування визнано злочинним, проте ми вже маємо (сподіваюсь) хоч якесь уявлення про те, що таке злочинне угрупування

тепер подивимось на статтю
Стаття 256. Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності

1. Заздалегідь не обіцяне сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності шляхом надання приміщень, сховищ, транспортних засобів, інформації, документів, технічних пристроїв, грошей, цінних паперів, а також заздалегідь не обіцяне здійснення інших дій по створенню умов, які сприяють їх злочинній діяльності, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

2. Ті самі дії, вчинені службовою особою або повторно, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За своєю сутністю це посягання являє собою сприяння діяльності вже існуючої злочинної організації, а за юридичною конструкцією – причетність до передбаченого ст. 255 КК злочину, яка виділена в спеціальній статті Особливої частини КК.

Суб'єктивна сторона злочинів характеризується прямим умислом. Також слід пам'ятати, що у випадку заздалегідь не обіцяного сприяння учасникам злочинних організацій інтелектуальний момент умислу характеризується тим, що суб'єкт усвідомлює: 1) те, що злочинну організацію вже створено; 2) суспільну небезпеку власних діянь і характер власної поведінки зі сприяння певному учаснику (або певним учасникам) злочинної організації; 3) суспільну небезпеку діянь інших співучасників-учасників злочинної організації чи хоча б одного з них і фактичні обставини злочину, що буде вчинено або який вже вчинюється ними; 4) реальну можливість настання спільного злочинного результату. Вольовий момент умислу характеризується бажанням досягти спільного з учасниками злочинної організації злочинного результату.

наразі я хочу побачити як наш конгеніальний найгенеральніший ген прокурор та найсбушніший голова сбу будуть доводити склад злочину Упал и качаюсь
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Andre_1999 Немає
Banned

Повідомлень: 2 113
Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #3809
14-12-2017 10:21 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Был бы человек - а дело найдется (С)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3810
14-12-2017 12:07 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(13-12-2017 22:29)ШВАРЦ :  
(13-12-2017 17:24)Andre_1999 :  : "Дослідимо цей факт і проведемо офіційну експертизу запису в сертифікованих в Україні спеціалістів".
Так вроде бы уже была инфа, что запись смонтирована из 24 кусков. Какой то спец украинский.
Первый поиск http://news.bigmir.net/ukraine/1127235-P...---ekspert

Мне вот интересно, а кто-нибудь читал первоисточник этого вброса?

http://blogs.pravda.com.ua/authors/bratu...18f20074a/

Во-первых - это блог, с которым даже редакция как правило не разделяет свое мнение.

Во-вторых, оттуда:

Перша експертиза оприлюдених записів вже відбулася. Це зробили під час підготовки сюжету для програми "Деталі" на телеканалі ZIK.

Facepalm

Не, нуачё. Конечно столь серьезное доказателство прокуратура во всей красе и в оригинале дает направо-налево телеканалам для подготовки сюжетов и проведения независимых эеспертиз. Дятел

Но пипл хавает, как вроде это уже заключение ФБР или Скотланд ярда. Первый слой сумерек налицо!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-12-2017 12:08 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Михаил Саакашвили/მიხეილ ნიკოლოზის ძე სააკაშვილი, да или нет? ПетроФФ 23 9 107 16-08-2018 22:19
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 8