(24-11-2017 10:52)Шкодчук : (24-11-2017 04:35)ШВАРЦ : Полтора млн Евро, только зарплата. В месяц.
Добавить всё необходимое ещё надо, а потом его обслуживать-обновлять - пополнять.
Итого млрд грн на год.
ГБР, НАЗК, НАБУ, "Агентство з повернення та управління активами, нажитими незаконним шляхом", Рахункова палата, Прокуратура, СБУ, МВС.....
Детективам НАБУ запропонували хабар у 800 тисяч доларів
В агентстві зазначають, що ця сума пропонувалася за припинення розслідування детективами Бюро кримінального провадження, у якому накладено арешт на близько 450 мільйонів гривень коштів, підконтрольних викритій особі підприємств.
(28-11-2017 17:00)cyxob_05 : (23-11-2017 18:29)AlexMotel : Миша ,от скажи чесно,ты понимаешь почему такие возмущения в данный момент? само наше правительство не хотит процветания и молчит о причинах такого тормоза....кто сейчас мешает делать правильные шаги,кто? При яныках мешал янык,при бжолах все мешало,сейчас то шо не клеется? Не в кругляках и рапсах дело,и за Австрию я рад,что она в лидерах,я не понимаю четырехлетнее мычание нашего правительства,им угрожают? или диктуют как все херить? когда ж наступит время ,что кончаться невидимые враги?
Брюсель тоже не понимает,так чогож так?
Правда ,очень интересно твое мнение,без ссылок на статьи
Вибачте, а ви часом не таксіст? Вони зазвичай знають як правильні шаги в економіці і зовнішній політиці робити..
Мені цікаво, що саме Вам не подобається в кроках уряду?
Децентралізація - вирує. (Мало хто зараз не хвалить мерів міст, які за кошти від децентралізації змінюють міста на краще)
Дороги ремонтуються краще ніж до євро 2012 і це при улюбленому багатьма янику, коли долар по вісім і всьо вот ето вот.
ПДВ - повертається автоматично.
МРЕВ - революція порівняно із часами, коли Яник був..
Нафтогаз - платить податки в бюджет. Не висмокчує, а платить до 10% всього бюджету! На сіккндочку, платить більше аніж закладено в бюджеті на армію в 2018 році.
Медреформа - стартувала.
Пенсійна - стартувала.
Армія - міняється.
Прозорро - працює на всіх рівнях. Реально нудно перераховувати.
Обмежень по валюті - немає. Валюта стабільна. Банківська система - стабільна.
Розвиток альтернативної енергетики. Кредити видають.
Мені оце «тато, а де море!???» вже поперек горла стоїть. Озирніться навкруги, люди. І згадайте часи при янику і про долар по 8
І це під час війни і це без великої частини територій (а це податки, заводи, туризм)
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
(28-11-2017 16:51)Sozercatel : (28-11-2017 16:48)cyxob_05 : Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Давненько не было видно...
опа
а можна я відповім?
добре, міста на краще, це лозунг, а конкретні приклади? от по Києву. Прибрали МАФи - це плюс. Встановили замість них власні! в мене під будинком на газоні вже 3!!! писав і на 1551 і ще в ряд інстанцій. Стоять ріднесенькі... незаконні будівництва як були так і є...
ПДВ - ага... повертається.. автоматично... обраним
МРЕВ - напевно, не стикався
Нафтогаз - от тут взагалі смішно. а давайте ціну на газ підіймемо зараз ще в двічі... то нафтогаз почне ще більше перераховувати.. то не нафтогаз то гроші громадян
медреформа - коли з гіпертонічним кризом будете викликати швидку - згадаєте (не дай Боже звісно)
Пенсійна - навіть не смішно. ви читали її умови? не страшно?
Армія - в порівнянні з тим що було - плюс
прозорро то є.. але його давно навчились ігнорувати. ставлять завищену стартову ціну та не допускають не потрібні компанії... нудно вже про це писати...
валюта стабільна?????? яка? долар чи євро? чи пан за курсом не слідкує? скільки коштував євро в серпні, а в вересні, в жовтні, зараз? це така стабільність?)))))) а я й не знав, звиняйте))
банківська система взагалі - моноліт. ой. лише в листопаді декілька банків збанкрутували... то фігня. приват знову треба докапіталізувати. теж фігня. головне стабільність
кредити... під який відсоток?))))