Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #14141
21-10-2017 13:10 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(21-10-2017 10:31)m.dreval :  Вот если бы среди представителей антимонопольного комитета были бы экономисты, то им юы этих даннных было достаточно, чтобы не искать зраду...


Наверное, Антимонопольный комитет все-таки в данном случае занимается своим делом.
Цитата:Зараз внутрішній ринок курятини дуже концентрований. На ньому є гравець №1 — «Миронівський хлібопродукт» (із часткою понад 40%) та кілька інших, дрібніших: комплекс «Агромарс» (із часткою понад 10%) та «Агроовен» (з часткою до 6). Сукупна частка МХП та «Агромарсу» перевищує 50% на ринку. Але якщо брати сегмент сучасних торговельних форматів, то у деяких мережах частка «Миронівського продукту» перевищує 70%. «Миронівський хлібопродукт» займає домінуюче становище на внутрішньому ринку курятини. Його цінова політика привертає до себе увагу Комітету», — каже він.



А вот, что экономисты говорят, если бы Вы прочитали ниже в том же сообщении:
Цитата:Якщо ви дасте 15 млн 15 фермерам і 15 млн — одному мультинаціональному виробникові, то 15 фермерів створять більше робочих місць, організують виробничі процеси, принесуть виручку. Таке вкладення буде вигіднішим», — підсумував експерт PUM (Netherlands Senior Experts) Рітц Дікстра
...І додав, що державі не потрібно фінансувати великі компанії, адже рушієм економіки є малий бізнес.
...

Кто-то выбирает европейский путь развития экономики, а кто-то - путь южно-корейских чеболей...

Вот к чему это приводит...

КОНСТИТУЦИОННЫЙ СУД ЮЖНОЙ КОРЕИ ОДОБРИЛ ИМПИЧМЕНТ ПРЕЗИДЕНТА
10 Марта 2017,
Как отмечается, решение об импичменте восемь судей поддержали единогласно. Это означает, что Пак Кын Хе будет немедленно отстранена от власти и может быть подвергнута уголовному преследованию по обвинениям в коррупции.

Глава Samsung получил пять лет тюрьмы за коррупцию
25 августа 2017
Один из богатейших бизнесменов Южной Кореи, фактический глава компании Samsung Electronics Ли Чжэ Ён приговорен к пяти годам тюрьмы за коррупцию.
Скандал уже обернулся импичментом президента страны Пак Кын Хе и подогрел недовольство населения крупными корпорациями, на которых зиждется экономика Южной Кореи.
Ли отрицал вину в незаконной передаче средств в фонды, подконтрольные Чхве Сун Силь - подруге и неформальной советнице экс-президента Пак. В июне Чхве получила три года тюрьмы за злоупотребление властью, а Пак предстала перед судом по обвинению в коррупции.
...



(21-10-2017 10:31)m.dreval :  Вот если бы среди представителей антимонопольного комитета были бы экономисты, то им юы этих даннных было достаточно, чтобы не искать зраду:

Экспорт курятины из Украины с начала года вырос в 1,5 раза


Представляете, есть...
Курятина дорожчає 22.09.2017
На ринку курятини України вирують справжні пристрасті – ціни на цей продукт зростають переконливими темпами. У серпні роздрібна ціна на м’ясо курки (тушка) на 26% перевищувала аналогічний показник серпня 2016 р.
...
Третьою можливою причиною зростання могла стати змова виробників та експортерів. Нещодавно в Антимонопольному комітеті України (АМКУ) заявили, що невдовзі ознайомлять широку громадськість з результатами дослідження щодо підвищення цін на ринку курячого м’яса та наявності на ньому порушень. Цю роботу розпочали ще більш ніж рік тому.

«Метою нашого дослідження наразі є аналіз обґрунтованості впливу зовнішніх чинників на зростання ціни на курятину для українських споживачів. Ми й далі проводимо наше дослідження. І якщо підтвердиться наявність ознак порушення, зловживань монопольним становищем чи антиконкурентних узгоджених дій – буде порушена відповідна справа», – вважає голова АМКУ Юрій Терентьєв.

Але вже зараз є попередні результати. За інформацією комітету, розслідування засвідчило зв’язок зростання цін на ринку курячого м’яса з ринком свинини (що також значно подорожчала). Фахівці АМКУ також дійшли висновку, що «…істотно вплинув на ринок та змінив його структуру такий чинник, як зростання експорту курячого м’яса цього року порівняно з минулим роком. За перші п’ять місяців експорт збільшився на 54% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це суттєве збільшення, що могло вплинути на пропозицію курячого м’яса та викликати подорожчання кінцевої продукції для споживачів».

Що може зробити АМКУ, якщо будуть очевидними ознаки картельної змови або монополізації на ринку курятини? Як вважає Ольга Мозгова, якщо будуть доведені порушення антимонопольного законодавства фігурантами ринку, то АМКУ почне розслідування і винні в цьому можуть заплатити великі штрафи.

З нею загалом погоджується Світлана Пашко. Однак вона вже знає відповідь і додає, що вже сьогодні видно – ринок курятини в Україні монополізовано: «З огляду на те, що ціни на цю продукцію піднялися вище за європейські, дії виробників скидаються на «картельну» змову. Найбільші виробники курятини, як правило, є одночасно одними з найбільших споживачів зерна в Україні. А оскільки собівартість та ціна зерна зростає, це, звичайно, призводить і до підвищення вартості курятини. Однак зростання цін на зерно не може порівнятися з астрономічним зростанням цін на куряче м’ясо. Так, якщо зерно за останній рік подорожчало на 3-4%, то куряче м’ясо – відразу на 30%».

...


(21-10-2017 11:25)m.dreval :  Я знаю одне, якщо дотації на завоювання ринків Європи отримають такі як Косюк, то у них вистачить грошей і розуму найняти толкового експорт-менеджера, з гарною англійською, дати йому службове авто, та відправити на місяць до Європи продавати.

Монополист на любом рынке - это хорошо или плохо для государства?
Зачем из монополиста делать еще большего монополиста? Во-первых, это, как уже видно, для внутреннего рынка не очень хорошо, когда монополист поднимает цену и остальные подтягиваются за ним в этом тренде.

А, во-вторых, не у всех равные возможности для того же экспорта. Надо еще принимать во внимание, что для Украины есть беспошлинные квоты на экспорт в Европу, на курятину в т.ч., и они не резиновые.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-10-2017 18:55 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
pup Далеко
Айболит

Повідомлень: 3 626
Приєднався: Jun 2012
Харьков
Octavia A5FL
Повідомлення: #14142
21-10-2017 13:19 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Київский суддя, який в 1984 году дав дисиденту и перекладачу Валерію Марченку (1947-1984) 10 років ,
був нагороджений на днях Президентом П.Порошенком орденом Ярослава Мудрого 5 ступеня

Курить
Крім того Григорій Зубець видав санкцію на прослуховування офісу УНСО під час акції "Україна без Кучми".
Був Головою Апеляційного Суду м. Києва, який засудив 17 учасників акції "Україна без Кучми" на строки від 2 до 4 років позбавлення волі.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-10-2017 13:21 pup.)
Шукати всі повідомлення учасника
Sozercatel Немає
метафізик
*****

Повідомлень: 2 446
Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #14143
21-10-2017 13:40 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(21-10-2017 06:03)Шкодчук :  
(21-10-2017 02:37)Dimon325 :  Не выеживаюсь, но теперь вижу горизонт. Если кто хочет задать вопросы, как смогу отвечу.
Когда начнется колонизация Марса?
Ваш сарказм, безусловно, уместен. Mr. Green
Но, как известно, в каждой шутке есть доля шутки Wink , а "вопрос, конечно, - интересный".

Полагаю, что колонизация близлежащих космических объектов начнётся не ранее освоения цивилизацией "диких" территорий Евразии. И это освоение уже началось. Да-да, с Украины.

Поэтому, фраза -

(21-10-2017 02:33)Dimon325 :  А у нас (вдвоем, имеется в виду) совсем другая война.

имеет сакральный смысл...Курить

«Можно быть свободным среди рабов, а можно быть рабом среди свободных...».
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-10-2017 13:42 Sozercatel.)
Шукати всі повідомлення учасника
1.2HTP Немає
CAXA
*****

Повідомлень: 9 520
Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #14144
21-10-2017 13:54 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(21-10-2017 10:44)m.dreval :  :

Саш, почитай про офшоры в ЕС. Как на заказ, статья для тебя написана:
Миш, общая статья практически ни о чем, да и автор просто передает информацию, без своего видения, а Латвия давно уже часто встречаемый в наших краях )))
Но при этом люди думают, работают, а у нас спалили, а он говорит что это правильно, а те кто его любят, давай кивать, да да правильно !
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #14145
22-10-2017 10:15 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(21-10-2017 11:52)AlexMotel :  А різниця між Саша чи Косюк яка? обидва могли наняти майже любого.

Могли, Саш. Тільки у одного вистачає розуму направити ті гроші на виробництво та експорт, а у другого головним було отримати, перевести в готівку, та покласти в валізу.


(21-10-2017 13:10)Шкодчук :  Наверное, Антимонопольный комитет все-таки в данном случае занимается своим делом.

Наверное, "Антимонопольному комитету" стоит почитать что такое Открытая монополия и чем она отличается от закрытой.


(21-10-2017 13:10)Шкодчук :  Монополист на любом рынке - это хорошо или плохо для государства?
Зачем из монополиста делать еще большего монополиста? Во-первых, это, как уже видно, для внутреннего рынка не очень хорошо, когда монополист поднимает цену и остальные подтягиваются за ним в этом тренде.

Да потому что пенсионерам, врачам и учителям некогда и не за что ждать пока 15 маленьких фермеров дорастут до того, чтобы быть бюджетообразующими и влиять на дифицит торгового балланса.

Эволюция государства - это непрерывный процесс. Его нельзя остановить, построить как надо, а потом запустить, как отремонтированный автомобиль.

Этот процесс запускается сначала в состоянии "как нибудь", а потом уже доводится до ума.

(21-10-2017 13:10)Шкодчук :  принимать во внимание, что для Украины есть беспошлинные квоты на экспорт в Европу, на курятину в т.ч., и они не резиновые.

А на изделия из курятины пошлины есть? Так может дотации пошли именно на это, чтобы уйти от тупого экспорта необработанного сырья? Какова вероятность, что 15 мелких фермеров построят мясоперерабатывающий комбинат и сеотифицируют его в Европе? А какая вероятность, что это сделает Косюк?


(21-10-2017 13:54)1.2HTP :  Миш, общая статья практически ни о чем, да и автор просто передает информацию, без своего видения,

С каких пор это было плохо?

(21-10-2017 13:54)1.2HTP :  Но при этом люди думают, работают, а у нас спалили, а он говорит что это правильно, а те кто его любят, давай кивать, да да правильно !

И заметь, у них не получается решить эту проблему щелчком пальцев. У ЕС на получается!!! А ты через пост требуещь, чтобы это решение сделали власти Украины.

У них есть силы влиять на Великобританию??? Или хотя бы на Кипр с Мальтой?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-10-2017 10:28 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника
LUPUS Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 4 064
Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #14146
22-10-2017 10:59 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

ФСБ-шник Бородай рассказал, как олигарх Ахметов финансировал террористов «л/днр». ВИДЕО

Один из основателей ДНР — российский ФСБшник Александр Бородай, который курировал боевиков на начальном этапе конфликта, дал новое интервью, в котором рассказал, как Ахметов спонсировал боевиков из отряда «Восток» Александра Ходаковского.

— Ходаковский сидел на финансировании Ахметова. В свое время он мне от Рината Ахметова пытался привезти конкретно при свидетелях чемодан с 0,5 млн долларов. Я вернул этот чемодан Ходаковскому, и он якобы потратил его на финансирование батальона «Восток». Признаюсь, я воспринимал его как временного союзника. Я понимал, что Ходаковский ведет свою игру вместе с Ринатом Ахметовым, — рассказал Бородай.

http://sprotyv.info/ru/news/kiev/fsb-shn...?_utl_t=fb

А ви і далі сперечайтесь гарно чи погано для України підвищення тарифів, продаж рЄнатіку київенерго і інші роттердам плюси...


[Зображення: efe5d4eb8974b2b2adb08a9a555a74a3.jpg]


Надіслано з iPhone
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-10-2017 11:11 LUPUS.)
Шукати всі повідомлення учасника
1.2HTP Немає
CAXA
*****

Повідомлень: 9 520
Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #14147
22-10-2017 11:14 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Это не плохо, Миш, имел ввиду без выводов для нас рассказывает...
Не требую щелчком пальцев, но учитывая что нужно развиваться, что одни связи нарушены, а другие только налаживаются, мы можем себе позволить пойти не обычным для нас, соседей путем, тем более что этот путь позволит убрать многие схемы...
Не говорю что вот прям так, естественно нужно подумать, посчитать, естественно есть разные отрасли, где без дополнительных налогов нельзя, просто обыденность и упорядоченный бардак, ни к чему не приведет...
Там пан один рассказывал про быстрые изменения )))
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #14148
22-10-2017 11:14 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Популисты выиграли выборы в Чехии, в парламент прошли 9 партий: окончательные результаты

[Зображення: ca1dee7-----------.jpg]

От агента КГБ до "второго Трампа": 7 фактов о победителе парламентских выборов в Чехии

- Агент Буреш

- Властилин субсидий

- Обвинения в цензуре

- Малый бизнес большого олигарха

- Антигерой чешского майдана

- Есть ли российский след?

- Из еврооптимистов в скептики

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
1.6 Немає
зажратый сеньор
*****
FC Skoda Club

Повідомлень: 5 900
Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #14149
22-10-2017 12:45 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

яким це боком до України ?

Магия MyCode
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #14150
22-10-2017 16:17 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(22-10-2017 10:15)m.dreval :  
(21-10-2017 13:10)Шкодчук :  Наверное, Антимонопольный комитет все-таки в данном случае занимается своим делом.

Наверное, "Антимонопольному комитету" стоит почитать что такое Открытая монополия и чем она отличается от закрытой.


(21-10-2017 13:10)Шкодчук :  Монополист на любом рынке - это хорошо или плохо для государства?
Зачем из монополиста делать еще большего монополиста? Во-первых, это, как уже видно, для внутреннего рынка не очень хорошо, когда монополист поднимает цену и остальные подтягиваются за ним в этом тренде.

Да потому что пенсионерам, врачам и учителям некогда и не за что ждать пока 15 маленьких фермеров дорастут до того, чтобы быть бюджетообразующими и влиять на дифицит торгового балланса.

Странная логика, а курятину подорожавшую, "из-за экспорта Косюка" пенсионерам, врачам и учителям есть за что покупать? Курить


(21-10-2017 13:10)Шкодчук :  Зараз внутрішній ринок курятини дуже концентрований. На ньому є гравець №1 — «Миронівський хлібопродукт» (із часткою понад 40%) та кілька інших, дрібніших: комплекс «Агромарс» (із часткою понад 10%) та «Агроовен» (з часткою до 6). Сукупна частка МХП та «Агромарсу» перевищує 50% на ринку. Але якщо брати сегмент сучасних торговельних форматів, то у деяких мережах частка «Миронівського продукту» перевищує 70%. «Миронівський хлібопродукт» займає домінуюче становище на внутрішньому ринку курятини. Його цінова політика привертає до себе увагу Комітету», — каже він.


Цитата:22.09.2017 ...З нею загалом погоджується Світлана Пашко. Однак вона вже знає відповідь і додає, що вже сьогодні видно – ринок курятини в Україні монополізовано: «З огляду на те, що ціни на цю продукцію піднялися вище за європейські, дії виробників скидаються на «картельну» змову. Найбільші виробники курятини, як правило, є одночасно одними з найбільших споживачів зерна в Україні. А оскільки собівартість та ціна зерна зростає, це, звичайно, призводить і до підвищення вартості курятини. Однак зростання цін на зерно не може порівнятися з астрономічним зростанням цін на куряче м’ясо. Так, якщо зерно за останній рік подорожчало на 3-4%, то куряче м’ясо – відразу на 30%».[/i]

На ринку курятини України вирують справжні пристрасті – ціни на цей продукт зростають переконливими темпами. У серпні роздрібна ціна на м’ясо курки (тушка) на 26% перевищувала аналогічний показник серпня 2016 р.

И при этом:
Косюк за полгода получил из бюджета 42% всех дотаций для аграриев

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-10-2017 16:41 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 408 341 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 1 985 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 22